🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 473
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 1 620
Тушев дали се е сетил ОнлиФенс да му плащат за реклама?

# 1 621
  • here and now
Хееении, каатоо заапооочнеее да гоовооориии и рязко ти се доспива или искаш да се изнесеш...

# 1 622
Защо никой от мъжете не прояви интерес към Хени? Аз я намирам за привлекателна и смятам, че не е глупава и да няма какво да си говориш с нея?
Защото е едра, груба, гръмогласна и се жлемби като говори. Освен това винаги звучи като пияна.

# 1 623
Красимир няма да избере Киара, защото осъзнава, че е над неговото ниво. Ловечката парцалана по- му приляга.
От продукцията толкова ли не можаха две пейки или канапенца да сложат до храстите, ужасно мизерно усещане оставя всеки път да клечат на земята.

# 1 624
Защо никой от мъжете не прояви интерес към Хени? Аз я намирам за привлекателна и смятам, че не е глупава и да няма какво да си говориш с нея?
Защото е едра, груба, гръмогласна и се жлемби като говори. Освен това винаги звучи като пияна.
Много точно казано!
Ще си дам моето непоискано мнение, хаха.
Виктория – в предишния „Ерген“ не ми хареса, но сега я съжалих заради подигравките. Въпреки това сама се излага, прекалено е обсебена от Тихомир. Никой не обича такъв контрол. Вместо да се доказва на някого, трябва да намери увереност и да се обича.
Краси – мисли се за играч, но по-виновни са жените, които му позволяват. Върти ги и двете като тийнейджър, а не като зрял мъж.
Киара – не разбирам защо търпи това отношение. Има много повече потенциал. Евала ѝ, че не обижда като Ана, но защо посвети цялата си игра на този човек?
Ана – комплексирана и без ценностна система. Само тя си вярва, че е „израелка“. Типичната „отишла веднъж в чужбина и вече не е българка“.
Лили и Шени – две жени пълни със злоба и завист. Дори не знам защо още са вътре..
Джани – най-отвратителният персонаж. Агресивен, арогантен, с болна собственическа нагласа. Не търси жена, а марионетка.
Габриела (на Джани) – красива, но без мнение, позволява да я тъпчат и само мълчи.
Габи и Калоян – той е добро момче, тя не оценява нищо. Нейният идеал е Краси –ами вземете се тогава!
Дениз – чисти образ, по-добра от предния сезон, но си личи, че играе роля.
Кристина – отново красива, но без капка  емоция.
Натали – търси постоянно внимание.
Орлин – показва как кротките и възпитани мъже биват мачкани от „големите мъже“ като Джани.

# 1 625
  • Пловдив
Как се държи роклята на циците на Шермин?

Както на Габа....

# 1 626
Съжалявам, че ще го кажа, но Блажка си я поръчват група мъже по партита и я правят на не знам си какво. Не мога даже да се изразя. Знам го от сигурен източник.

Вярвам ти. Разкажи ни,нека да сме запознати.Пък и това се оказва любимата професия на днешните девойки.Rolling Eyes
И вечното заучено - СРАМНА работа няма Trollface

# 1 627
Кринджани просто ме уби. Дори Валентин не ми е бил толкова смешен. Той държеше да си повтори смешката като някое 3-годишно, току-що научило нещо ново и искащо да му ръкопляскат. Че накрая си попита дали го бил заковал лафа...

# 1 628
Да, това е така, но на мен ми прави впечатление, как тя мълчи. Как се е сложила една маска и се крие зад нея, за камерите, и останалите, а с Джани не се крие толкова. От личен и многогодишен опит с borderline- те точно така се държат, особено онези, които са осъзнали, че поведението им е “проблематично”.

И сори, но форумът е решил, че едната е Габриела, а другата Габи, но за мен и двете са Габи и според контекста, не би трябвало да е проблем, човек да се сети за коя от двете става дума.

Такива като него винаги ще те обвинят, че си луда, истерична, биполярна и каквото от сорта се сетиш. Аз от момичето, като изключим, че много пуши, не съм видяла лошо. Мека е с всичко, когато я дават, изслушва ги. Не сме я чули да повиши тон, пък ако беше щяхме. Тая продукция рядко го спестява.

# 1 629
Да, това е така, но на мен ми прави впечатление, как тя мълчи. Как се е сложила една маска и се крие зад нея, за камерите, и останалите, а с Джани не се крие толкова. От личен и многогодишен опит с borderline- те точно така се държат, особено онези, които са осъзнали, че поведението им е “проблематично”.

И сори, но форумът е решил, че едната е Габриела, а другата Габи, но за мен и двете са Габи и според контекста, не би трябвало да е проблем, човек да се сети за коя от двете става дума.

Такива като него винаги ще те обвинят, че си луда, истерична, биполярна и каквото от сорта се сетиш. Аз от момичето, като изключим, че много пуши, не съм видяла лошо. Мека е с всичко, когато я дават, изслушва ги. Не сме я чули да повиши тон, пък ако беше щяхме. Тая продукция рядко го спестява.

Аз бих я обвинила ,че остави Джани да плюе Орлин цяла вечер . Ако го обича , трябваше по най-милия начин да го заведе на среща , за да му спре излагацията . Ако е безразлична и само се прави на влюбена , заради себе си трябваше отново да го махне от компанията . Габа не ме изненада ,че го слуша , но Калоян и той като Габриела се изложи . Седят и случат злобната и комплексарска тирада на Джани . Показа се като плазмодий и бъзльо .Язък за хубавата външност , възпитание и образование . От  изцепките на Джани , Орлин стана любимец на останалите . Може би Натали , ако беше малко по-умна, биха имали шанс да продължат като двойка . Аз ги харесвам - положителни и приятни .Снощи си легнах рано и гледах малко в началото , от вас разбирам какво се е случило , т.е не се е случило .

# 1 630
На Краси най му приляга Габи Бланко. Тя го и харесва. А как Краси отсича нещо и тропва по масата, че да замръзнат мъжете, остава загадката на сезона...

# 1 631
Не разбрах само Джани защо даде на Нати пример с Краси. Казва ѝ - „Виж какъв мъж е Краси”, все едно я навиваше за него. Зачудих се Краси да не би в началото нея да е харесал, но като е видял, че няма шанс, да се е насочил към Шермин.
Най-неприятен ми е Краси. Такива нерешителни мъже са ми най-противни. Евала на Киара, най-умна се показа в цялата ситуация. Най-трезво разсъждава и много ще ѝ е добре, ако му откаже розата. Въпреки че ми се струва, че на Шермин ще я даде, защото повече си говореха и едва ли не ѝ обясни, че ако не била излязла с друг мъж, то сега щяха да са си двамата.
Много се съмнявам това да е могло да стане така и Краси впоследствие да не е приел да излезе на среща с Киара. Просто сега му оттърва да си измисля такъв сценарий и да обвини Шермин, че видиш ли заради нейното поведение той е тръгнал към друга.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 12:50 от Rimmona

# 1 632
Две момичета ли трябва да отпаднат днес? Видя се, че Лъчезар иска да спаси едната ако Красимир позволи

# 1 633
Красимир и Киара - жал ми е за двамата, но Шермината ще ги изработи и двамата. На Кратко му е слаб ангела, не разбира как Шермината го гаслайтва. Киара е по-искрени, може би недодялана малко, поддава се на емоциите си и несигурността си. Той не желае да я разбере.

# 1 634
Много са ми смешни диалозите на срещите. Все едно съчинение по картинка на четвъртокласник.
Как си?
Добре съм, а ти?
И аз съм добре Grinning

Тази Бонбонова в кой сезон е била?

Общи условия

Активация на акаунт