🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 530
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 515
Откога Лили и Радо стоят прегърнати през кръста?! Той още малко и на барчето ще я опъне. Сигурно има бинго картонче и още не е зачеркнал квадратчето "афро"...

И аз това щях да попитам🙃🙃🙃

# 1 516
Божее, Шерминъ седи на бара почти сама и без слушатели.
Тая вечер тя мълчи дотук, а аналогът ѝ от мъжки пол не спира с дрънкането и накрая победоносно - Извадих ли лаф!?

# 1 517
Направо не мога да си представя какво би било да имам някаква работа с такъв човек като Джани или да се налага да го слушам всеки ден. Агресивен, завистлив, пълен филмар. По принцип много харесвам Габриела, но наистина не мога да разбера как издържа тези тиради и как може да се съгласява с такъв човек.

# 1 518
Ами толкова ѝ е акъла и на Габриела, явно.

# 1 519
  • София
Краси .. по думите на Киара се държи като 15 годишен. Хени ясно що е останала, да е личен психолог там, че нали бюджет за истински нЕма.

Шермин се изказва.. ох пак ли е пияна? Все по-лиценеприятна ми е.

# 1 520
Всичко живо си “лафи” тая вечер, и файда няма!😆

# 1 521
# 1 522
  • София
Емили излезе по сиси, а сега Шърми как е. Тогава страшно възмущение, което не виждам сега

# 1 523
  • Варна
Джани е един палячо. Габи Бижу защо стои само като мебел до него и мълчи като пукал?

# 1 524
  • София /Абсурдистан
Джани е един палячо. Габи Бижу защо стои само като мебел до него и мълчи като пукал?
Защото е точно толкова тъпа, колкото и той самият.

# 1 525
Дори и Киара е схванала, че на Краси най-важен му е имиджа в шоуто.

Сега гледам, че Габриела е много по-висока от Джан. Как се е хванала и с по-нисък? Ти ако си толкова срамежлива, дали ще идеш в шоу? Започвам и аз да си мисля, че са си влезли като двойка. Тя не може да създаде контакти с други хора в това шоу,  и не само заради Джан. Как са я избрали  на кастинга като не говори дори?

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 22:57 от Pepina_n3

# 1 526
  • На морето!
Много жалко, че изкараха близнака, който беше харесал на Киара. Там щеше да се получи много по-добре отколкото с жалкия КрасимирЪ. Продукцията вкараха Киара и я насочиха към КрасимирЪ, а тя милата не го понася вече. Трябваше да си го оставят ШерминЪ да се гаври с него, заслужава си.

# 1 527
Как се държи роклята на циците на Шермин?

# 1 528
Какви са тия тикове при Орлин?

# 1 529
Как се държи роклята на циците на Шермин?
Както и тази на Габа джуката

Общи условия

Активация на акаунт