🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 373
  • 2 009
  •   2
Отговори
# 1 785
Бялослатинската Желязна лейди отново с подигравателен комплимент, сакън някой да не забрави, че е мърла.

# 1 786
Ами той Тихомир и на Виктория си го каза

# 1 787
Ще не прочетат конско и Ана, защо не прие розата на Лъчо... и го извади от шоОто?

# 1 788
Губя мозъчни клетки като слушам Красимир и Киара. Всъщност са си лика прилика, да се вземат.

# 1 789
Оф,последните 50 епизода "Какво ли ще направи Краси?", сега се подготвяме за още 20 "Защо Краси направи точно това?". Писна ми да гледам мудната му физиономия, честно. Като цяло се наигра. Сега и без Ш какво ще се коментира, не знам 😄

# 1 790
Кво я съжалявате Киара?! Типичната разтури- къща , поне да го харесваше ... Не и прави чест ,противна ми е още от миналият сезон! Предпочитам Шермин да беше останала ...
Че кой там друг изобщо харесва някого.. хайде да не сме израсли с последния дъжд все пак..

# 1 791
Глупава и непочтена, това е Киара.
Ааа Красамир строи къщата, а коя ще влезне от него зависи!

# 1 792
  • Варна
Не мисля, че ще останат истински двойки след формата.Много фалшиви.И тази затворена среда допринася също..

# 1 793
Красимир и Шермин разритаха колибата, отнесе го Лъчезар.
Дубайската перла да не стане продуцентска съпруга накрая!?
Бас ловя, че при всяко Шерминино излизане от банята, Тушев бдително и професионално е наблюдавал детайлите в камерата.

# 1 794
Искрено се надявам да НЕ връщат това чучело Шермин, напускането й е най-хубавото събитие в целия сезон!

# 1 795
Хайде, да влиза Блажка, да разведри малко работата, имат ли друга прима-балерина?

# 1 796
Странно ми е екипа да държи сметка на Киара. И нелогично. Откъде накъде ще и четат конско. КрасимирЪ и даде роза, тя прие, точка!!!
Ма, ШерминЪ можело да се окаже голямата му любов на КраТун, ами, да не беше блял баирите Красун, а да беше дал розата си на нея. Ай, сиктир.
Имах чувството, че Шармани едва не посна салза, ама са сдържа. И да си призная лекинко ми стана жал. Що тъй, не знам, но свикнах да ме дразни от екрана и някак ми стана тъпичко. Освен това тя каза нещо, което разби митовете за образа който гради - нещо от рода, че Красимир не успял да разбие защитите и. Аз го разбрах, че всичките и пози са просто една голяма поза с която държи хората на разстояние, за да не бъде наранена и в опит да се предпази, тя първа наранява. Атаката най добрата защита, но, ако някой усети какво стои под повърхността би успял да види това което всъщност е, едно "ограбено" от обстоятелствата същество, което драпа да се спаси още преди някой да е посегнал да го нарани. Работата е удряй, да не те удрят. Но пък не очаквай после да дирят каква си, щот след шамаросването никой не го интересува ква си и що си.

# 1 797
  • here and now
Красимир и Шермин разритаха колибата, отнесе го Лъчезар.
Дубайската перла да не стане продуцентска съпруга накрая!?
Бас ловя, че при всяко Шерминино излизане от банята, Тушев бдително и професионално е наблюдавал детайлите в камерата.
Ти пък съпруга.... За няколко пранета е цялата работа...
На кой му е притрябвало такова нещо вкъщи Mr. Green

# 1 798
Тя пък Шермин много почтена и тя не харесваше Красьо, ама заради едната роза беше готова да се прежали.

# 1 799
Колко пъти Тушев я бил питал - ти харесваш ли го. Дали и другите така тормози? Все ми е тая и за Киара и за Шермин, ама що така, бе бате? Нещо май много лично е приел тази ситуация...Явно някоя жена така го е врътнала и сега Киара го отнася. Много грозно, много!

Общи условия

Активация на акаунт