🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 373
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 845
Няма отърване от това зло. Продукцията се подиграва със зрителите. Това е прецедент, до сега не се е случвало да връщат участник(доколкото помня). Пфффф

# 1 846
  • here and now
Няма отърване от това зло. Продукцията се подиграва със зрителите. Това е прецедент, до сега не се е случвало да връщат участник(доколкото помня). Пфффф
Не е прецедент. Върнаха Айлин за час два...

# 1 847
Сипах си едно за Репутацията на КрасимирЪ, то пък взе, че се разля. За Бог да я прости, навярно.

# 1 848
Каква изневяра към Виктория ?

На Блага и Тишо срещата им демонстриративно Тишо се връща с Блага качила се на конче пред очите на Вики! 🤢
Не е изневяра в буквален смисъл, ама за какво я лъже тогава!
Хубаво, харесва си Блага, ама да не го прави толкова брутално показно от влизането и още...

# 1 849
Няма отърване от Шарминатора. Харесва си я продукцията.

Какво говори това за продукцията
Като влезе Киара я насочиха към Краси. Като стана така, че Краси даде роза на нея вместо на Шермин, връщат Шермин и "изобличават" Киара, че им разваляла отношенията..... Не, в това предаване положителен пример няма. Какъвто продуцента, такъв му и каста и поуките/ примерите.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 00:03 от BobbyDyl

# 1 850
Този разговор ми намеква, че май не сме се отървали окончателно от Анчето....
Защо ви трябваше да дърпате дявола за опашката. Вас държа отговорна за случващото се Joy

# 1 851
Ни виждам с какво я е излъгал. Момчето многократно й казва, че я приема за приятел и нищо повече. Това, че Виктория търси “под вола-теле” е друга тема.

# 1 852
Казах ви, че ще я върнат Ана… аман!
Каза. Свършиха ми лайковете, затова потвърждавам.

Писна ми от режисиране на спонтанни любовни чувства в участниците.
В миналия сезон продуцентът упорито ухажваше Мартин, в този Тушев ме отврати с личните си  пристрастия.
И множествени стандарти като отношение към уж равноправни играчи.
 Да търсиш сметка за действия, които не вредят на зрителя по никой начин и да пасуваш при откровен булинг... Пфу!

# 1 853
  • София
След като редакторите така манипулират участниците и насаждат тяхно мнение, е редно не да връщат Шарминката, а Красимир, след като е осъзнал , че иска нея, да излезе от шоуто...Значи може да изгонят Лъчезар, това възпитано момче, а да върнат този безпардонен агресор Шapмин...цял сезон ли ще гледаме това безобразие...Насаждане на агресия, като нащо нормално. И nоощряване на такова поведение. От кога да си ескорт е престижно.

# 1 854
Удрят дъното! Гонят рейтинг, ама да не се получи обратен ефект. То става негледаемо вече.

# 1 855
Айде втори дубъл - камера работи - ШерминЪ и КрасимирЪ да влязат, следва голямото пране ъъъ любов и табели към зрителите кога да ръкопляскат.
Пп Никога не съм се съмнявала, че Шермин е избора на КраТун. Просто тя много се увлече в претенции и опити за унижаване, ако беше няколко идеи по мека и обрана, КраТун щеше да лази в краката и. Тя си му харесва. Я продукцията какъФ букет бяха спретнали почти голям за укротяване на опърничавата и омилостивяване на богинче Шерминче. Брех, звездата на сезона и голямата любов на КраТун.

# 1 856
  • here and now
Този разговор ми намеква, че май не сме се отървали окончателно от Анчето....
Защо ви трябваше да дърпате дявола за опашката. Вас държа отговорна за случващото се Joy
Виновна съм.
Смятам да се оттегля. Ту мач ми дойде Анка.. Не мога повече...
И да ѝ помпат още самочуствието, като я върнат... Айде нямаше нужда..
Да ходи Красьо след нея  в реалния живот, ние не искаме повече да я гледаме...

# 1 857
Виктория  как да задържи мъж с това иглу на главата си!? Другите мацки, даже грозната Габа, с направени прически, с  отношение към себе си,
а  наша Вики с вид на  жена, изкарала целия ден в чистене на триетажна къща и изскокнала набърже, че съседката я вика по спешност.
Не може да се слагаш на по-млад момък, който изглежда добре и се държи прилично с теб, пък всеки път да си като ритана зелка. Нулево себеуважение, оттам насетне и отсрещното такова реципрочно.

😂😂😂 Абсолютно точна градивна критика, при все че наистина голям процент от нас й стискахме палци.. Но всичко си има граници, а иглуто на главата е повече от описателно 👍👍

# 1 858
Тия от продукцията както са я подкарали скоро очаквам да им спретнат една сватба на КраТун и ШерминЪ и да ги цанят за най успешната двойка на всички сезони. В задачата се пита какво лошо Красимир е направил на екипа, че тъй да му отмъщават натиквайки му Шармани. Joy

# 1 859
Ни виждам с какво я е излъгал. Момчето многократно й казва, че я приема за приятел и нищо повече. Това, че Виктория търси “под вола-теле” е друга тема.

Реално ясно е, че я приема за ,,приятел" уж, ама това натрапване баш след влизането на Блага, е обидно...и гадно!
Вики просто да го зарязва и да не се хаби, безсмислено е!

Ако върнат наистина Анка Шерминка втръснала до няма и къде, това ще е най-голямото падение в сезона и ПОЗОР! 🤢
Тая НЕ заслужава повече поле за изява!!!
По-голямо дъно не е влизало никога в Ергенът!
Адски противна, напомпано изкуствено самочувствие и е жалка и злобна без никакви граници!!!
Тушев, не прави тая огромна грешка да връщаш непоносимата Шарми! 🤢

Свършиха ми лайковете за жалост...
Този епизод досега май е най-провокаторския!

Общи условия

Активация на акаунт