🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 314
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 905
  • SF
Тя е много подходяща за прякори. Дава повод и с мислене, и с външен вид.

А истинските мъже да поставят Джани булито на място, вместо да нахъсват "най-нежното" момче по техните думи да им свърши работата.

# 1 906
Сценарият е ясен от 100 км. Защо трябваше да гонят Ана като ще я връщат пак? Чак и чувство на вина да втълпяват на Киара

# 1 907
Спирам да гледам, щом са върнали онова чудесо.
И аз. Още на церемонията, където тя остана само защото пипна розата ми стана ясно, че нарочно я бутат.
И въобще сезонът е най-противния досега.
Краси да ти е главния ерген, а Шермин главната мома!
Като ги сравня с Ники и Джулия от ДиК или Адриана, Любомира, Васил и Виктор, че и Даниела и Елвиса от предния сезон много ми издишат и олекват тези.

Коментарите в темата карат епизодите да изглеждат поне малко интересни, но като видя какво реално се случва е пълна помия и скука. Епизодите онлайн ги изглеждам за 15 минути. И да има кръстосан разпит на Киара ми звучи идиотско и прекалено. За много глупави смятат зрителите си ми се струва.

# 1 908
Наминавам да мъцна само,че..познах/когато се възмутих,че Тушев отново я е поканил,кофти претоплената манджа/,Габриела не се е променила на йо-та.Излизат ми клипчета във фб,хвърлям по едно око на формата,освен че е пооправила пиргите,устата същата,а тя няма как да не ти направи впечатление като заема 2/3 от лицето,ментално си е на същото ниво.И се чудя на хора,които смятат,че е забавна.За мое учудване,този път Тушев е минал рекорд по злобарки във формата,може и по платени да постави.

# 1 909
А с Дениз и Виктор какво стана- нещо спали заедно пък не спали?

# 1 910
Виктория ко речи на Киара - че е по-ментално зряла от Бонбоната ли? No Mouth

# 1 911
Гледам на запис. Сметките, които си прави Краси, за това с коя от двете какви пари би похарчил, направо си паднах от смях…. 😀
Анна излезе права, че в неговите очи Киара е по-обикновена и по-достъпна и затова избира нея.
Излезе ми видео във фб как Киара е казала, че не го харесва (още не съм стигнала до там, за да гледам), ама много хубаво го е подредила. Това заслужава Красито, за дето обясни, как Анна била по-красива, ама Киара пък имала работа и щяла да му излиза по-евтино месечно да ѝ дава някакви пари…. покъртителен е този Краси.

# 1 912
А с Дениз и Виктор какво стана- нещо спали заедно пък не спали?

Не спали  затова Виктор го играе сърдит

# 1 913
Лъчо не е много спасен, щом се лепна на Лили. От него очаквах повече.
Лили е були.
Радо е с Лили, а не Лъчо. Лъчо го изгониха, щом Анка не му е прие розата.

# 1 914
Клети клети Красимире, що не си стоя в Банишора???🤣
Туй също като от Шекспиров сюнет... 😝

# 1 915
То Краси какъв избор направи изобщо, като беше уговорил Лъчо да даде роза на Анна, тоест пак искаше да си останат двете. 😀 Тук избор направи Анна, а не Краси.

# 1 916
Ликуй народе, имали сме принц…
Ти да видиш

# 1 917
То Краси какъв избор направи изобщо, като беше уговорил Лъчо да даде роза на Анна, тоест пак искаше да си останат двете. 😀 Тук избор направи Анна, а не Краси.
Като я гледам Анчето хич даже вече няма избор. Бая вече е износена и даже напукана лачена чанта и навън не я чакат милионери с хеликоптер, както си ги съчинява. Току виж свалила гарда и от щения за скъпи часовници и апартаменти в ЛА се задоволи с трохи от 4 - 5 хилки на месец от Красун за маникюр и перука, разбира се докато Дон Жуан от Филибето не реши да пере с друга перачка. Е, може и да получи някоя екскурзия в Дубай да разведе КраТун из работните й места, а той да я менажира, особено ако се окаже, че това му е основният бизнес  да намира и осигурява труженички. Очевидно не случайно пише все на такива.

# 1 918
Мъмренето на Киара от Продукцията, че залъгвала Красимир е абсурден на фона на разговора в който Краси си прави тънките сметки коя ще му е по-изгодна. И вика "Тая Киара...."..та за какво по-точно да е виновна Киара? И защо тя така лесно се остави да я мъмрят и мачкат? Това е риторичен въпрос де..

# 1 919
Киара е глупава и те я използваха. Виктория е глупава и те я използват, и унижават.
Габа, обаче е хитряга и от екипа и се молят "Габенце, моля ти се, не сме разбрали, че тоя е идиот (Радо)". Сериозно ли, ми че то вътре почти всички са идиоти!

Общи условия

Активация на акаунт