🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 329
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 920
И според мен това мъмрене на Киара беше напълно излишно.
Първо, освен че Краси я определи като по-грозна на външен вид от Анна, то и Анна не спря да я обижда през цялото време за външния вид, за изказването, за всичко.
Съвсем правилно ги пусна по пързалката и двамата. Евала на Киара, така се прави.

# 1 921
Киара ако се усмихваше по- често щеше да е много чаровна дори, но тая набурсучена, кахърна физиономия, вечните гримаси, вечното пипане на косата са супер дразнещи

# 1 922
Първо спрях да гледам в реално време, за да имам възможността да превъртам, но след снощния епизод мисля да приключвам с това недоразумение, което дават по БТВ.
Тушев и екип (дано четете) за вас се отнася изразът, че дъното си имало и мазе, там сте. Цял сезон гледаме вербална агресия от страна на участниците, псувания, “парцали”, заплахи и Г-н ти Тушев не обели дума, а сега тръгнал да подлага на другарски съд едно момиче, с което труженичката не спря да св гаври и да обижда. Ехооооо, Киара може да е груповата, но това вече беше прекалено. А КрасимирЪ за него е излишно да се пише дори, той си показа всичко, горкия.
Джани Родари и онази хубава статуетка са другото дъно. Не мога да реша дори дали Шермин или този гибон ме дразнят повече. Как може това недоразумение да го дават по национална телевизия как избива огромните си комплекси. А тази Габриела… жалко за визията ти след като е с това “нещо”.
Темата е много по-интересна от предаването и макар и рядко да съм се включвала съм чела всичко с интерес, затова “чао” от мен, не мога да си причиня повече това и не вярвах, че ще го кажа, но Ники Николов се оказа светлинни години пред Тушев. 😭😭😭😭

# 1 923
Краси да си сложи очила - Киара е по-секси, по-стегната и по-красива от раздрусаната шафрантия Шермин. Защо Красьо не го привикаха да дава обяснения, че говори така за жена.?
Той да няма и своднически бизнес, че ги оценява жените като инвестиция.
Вкарат ли пак Шермин, Киара веднага да напусне.

# 1 924
Първо спрях да гледам в реално време, за да имам възможността да превъртам, но след снощния епизод мисля да приключвам с това недоразумение, което дават по БТВ.
Тушев и екип (дано четете) за вас се отнася изразът, че дъното си имало и мазе, там сте. Цял сезон гледаме вербална агресия от страна на участниците, псувания, “парцали”, заплахи и Г-н ти Тушев не обели дума, а сега тръгнал да подлага на другарски съд едно момиче, с което труженичката не спря да св гаври и да обижда. Ехооооо, Киара може да е груповата, но това вече беше прекалено. А КрасимирЪ за него е излишно да се пише дори, той си показа всичко, горкия.
Джани Родари и онази хубава статуетка са другото дъно. Не мога да реша дори дали Шермин или този гибон ме дразнят повече. Как може това недоразумение да го дават по национална телевизия как избива огромните си комплекси. А тази Габриела… жалко за визията ти след като е с това “нещо”.
Темата е много по-интересна от предаването и макар и рядко да съм се включвала съм чела всичко с интерес, затова “чао” от мен, не мога да си причиня повече това и не вярвах, че ще го кажа, но Ники Николов се оказа светлинни години пред Тушев. 😭😭😭😭
И на мен вече ми стана скучно това предаване. Все едно и също нещо се върти и едни и същи хора се толерират. Простотията ми дойде премного. Когато имам време, мога да гледам малко. Все бързах да се оправя, за да го гледам. А скора започва сериалът "Клетката" и сигурно ще бъде в 22.00 часа.

# 1 925
А с Дениз и Виктор какво стана- нещо спали заедно пък не спали?

Не спали  затова Виктор го играе сърдит

Нали ги даваха в спалнята, може би е искал и нещо повече, беше се понапил.

# 1 926
  • somewhere near the sea
"Аз мислех, че ще сме фитка"- това ли каза Красимир? Демек наравно ли? Отмъстил си е за преди-ко знае какво е станало.
Защо редакторът набива канчето на Киара, а не го направи с шермин, когато на синхрони го наричаше простак и рИално не би била никога с него. Що за двоен аршин? Нъмбър 1 трябва да е дюбайката ли? Сега пък и ще я връщат...Ми дано са й дали да избира накрая и да се свършва тая мъка. Да се вземат с Красимир и дружно да си броят последователите. Ядосана съм, да ви кажа.

# 1 927
Няма значение чия е идеята Киара да покани Красимир. Все някого ще покани. Все някоя ще го покани. И други "женени" са канени на срещи, никоя жена не реагира като Шерминката. Пък за реакцията на самия Красимир за близнака - да не говорим. Само Джанката, дето не разрешава въпрос към благоверната си,  го бие по идиотия. Македончето барем за ръчички се разгневи, не за приказки.

# 1 928
  • В Града на липите
Много ви благодаря за коментарите Hug Доста време ми отне да ги изчета, преди да си пусна епизода преди малко на бързи обороти, но дори и те не ме подготвиха за Красьовите откровенията. Толкова е тъп, та чак вдлъбнат. Голяма драма. Така я избира, все едно ще си я води в къщи и ще я представя на майка си.
Всичко сте казали. И аз съм на мнение че Шермин се изчерпа. Обогати ни и емоционално и интелектуално, грабихме с пълни шепи, стига толкова, че ще прелеем.
Изкефих й се обаче, как прецака сметките на Кратун. Ами айде стига толкова дилеми. То в пети клас да беше, щеше да реши по-бързо. Като дете е с две играчки, които са му омръзнали, обаче ако загуби едната, се сеща че му е много важна и най-хубавата.
Да идва следващата парцалеса. Да я видим колко е израснала за три години. Надолу!
Този Ерген е като поправителен лагер, за поувехнали труженички, рекламиращи се без пари. Как пък не влезе една нормална. На фона им щеше да е като принцеса.
Радвам се, че Лъчо излезе. Такова момче няма работа в този бардак. изглежда свестен.
Тишо да беше си стоял при Виктория, по-безопасна е, ама и на него май му се играе с печално известни. Да си поиграе, това му е шанса. Иначе са скъпи.
Киара нямаше как да извлече плюсовете от ситуацията, защото не й стига толкова умствения багаж.
Тушев е ега си лицемера. Кой там е искрен освен Джанко? Лицемер до лицемер до лицемер. Всеки си играе играта, както може. Изкара го така, все едно е прецакала любовната двойка на сезона и е разделила двама Флюбени. Явно това е сезона на публично набиване на канчетата. Grinning

п.п. Току-що ми се причу, че Виктор призна на Дениз, че е влюбен в нея?!?
Напълно е възможно. Смятам че от всички от бранша вътре, тя е най-опитна и обиграна.

# 1 929
  • На морето!

И аз приключвам. Това вече не става за гледане.
Тормоз в ада, не Любов в рая.
Ще ви чета.

П.п. Този синхрон с Киара е записан, за да бъде пуснат на КрасимирЪ-тъпото. Очевидно беше, че е супер настроен срещу нея сутринта. Пълен цирк.
И на мен вече ми стана скучно това предаване. Все едно и също нещо се върти и едни и същи хора се толерират. Простотията ми дойде премного. Когато имам време, мога да гледам малко. Все бързах да се оправя, за да го гледам. А скора започва сериалът "Клетката" и сигурно ще бъде в 22.00 часа.

# 1 930
Красимир няма толкова акъл, че да се сети, че Киара го е изиграла. От продукцията са му подшушнали.
Като гледам как му липсва Анна и само за нея говори, то си мисля, че реално на нея е искал да даде розата, но заради егото си не го е направил.

# 1 931
  • Street of Dreams
Две любими сцени от този сеир, достойни за корица 😆

На Красун как му излязоха криви тънките сметки, че щяла да вземе роза от Лъчо, щото искала непременно да остане. Грам емоционална интелигентност няма да ги опознае тези жени, само си прави сметките коя ще му излезе по-изгодно. Надявам се и сега пак да му излязат и Ана да не се върне, та да му гледам кахърната физиономия до края.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 13:41 от OnDiNe_

# 1 932
В момента Кокорчо гостува в "Студио Ергенът" по БТВ.

# 1 933
Наистина всичко е едно миризливо блато.Няма никакво раздвижване в тинята.
Дано Красун,Киара,Вики да си тръгнат,ако искат да покажат поне мъничко достойнство.
Сценарият е в полза на Шермин. Но пък другите два ъгъла от измисления триъгълник -Краси и Киара,са отчайващо тъпи.
Пробвайте с нови лица.Време е.

# 1 934
Не знам дали от пордукценията реално са си мислили, че й правят услуга на Дубайската лека жена, но се получи обратен ефект. Видях в СМ, че е пуснала реклама на някаква четка за коса и нямаше нито един позитивен коментар. Смисълът на инфлуенсърите е да продават неща, а едва ли някой би си купил нещо, рекламирано от нея, защото тя предизвиква предимно негативни емоции у повечето хора. И олд мъни мъж няма да привлече, те не биха се хванали с такива посмешища, да ги сочат с пръст, че са с такава жена.

Дали пък и Красьо и Шермин не са влезли като двойка от вън, както се смята и за Джани и Габриела? Не мога да си обясня иначе как така толкова бързо се мачнаха и той как я търпи досега. Май от продукцията просто им е осигурен един курорт, не много читав, но безплатен. Може и цялото лутане и нейното кряскане да са по сценарий, за да не се усъмним, че нищо не правят, а са само на курорт и ги държат.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 11:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт