🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 385
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 950
Catfish, Виктор имал собствен бизнес, сигурно е по-финансово красив от Петър. Wink
Актьор къща не храни, освен ако не е имал късмета да стане много популярен като Филип Буков.

Кристина сама си каза с какви мъже е била и едва ли не го направи за да натрие носа на Петър. Очевидно си търси влиятелен, известен, или поне обезпечен. Глезлата на тати би била сериозно с актьор само ако е Филип Буков левъл, определено така мисли Крисито. Grinning

# 1 951
Кристина ми е наравно с Нети по красота, че даже я бие в моите очи, въпреки че не помня да съм я видяла без грим (Кристина). Нормално за нея да се ориентира към по-заможният, но се чудя Дениз как е реагирала, понеже ми се струваше, че го харесва.
Иначе, за мен от самото начало Петър си хлътна доста повече от Кристина и беше ясно, че няма да се задържат в истинския живот.

# 1 952
но се чудя Дениз как е реагирала, понеже ми се струваше, че го харесва.
Иначе, за мен от самото начало Петър си хлътна доста повече от Кристина и беше ясно, че няма да се задържат в истинския живот.
На мен пък ми е любопитно тяхното мъжко приятелство /Виктор и Петър/ как се е развило, ако е истина това, че Виктор е с Кристина .. Тя какво иска и търси е ясно, но подобно действие говори много и за мъжката страна, в случая Виктор .. страшен мъж, няма що.

# 1 953
Дениз беше пускала хапливи коментари в Тредс, но не се знае дали не е PR.

# 1 954
Каква беше тая съшита с бели конци сюжетна линия, само и само да оставят Шерминатора? Тя че Киара не го харесва е факт, ама те и Филипа и Кристина и т.н. също, ама си го играят. Киара трябваше да си признае, че да върнат кречеталото.

А това, което е писала Дениз, дикретно под пост с Кристина и Виктор ли е било или само по-същото време, че ако просто времето съвпада, може да е било по повод Филипа и Натали. Те май тъкмо тогава започнаха да въртят очи към новите.

# 1 955
  • Street of Dreams
Защо не ги публикувате тук тези неща, да четем и ние? Често чета за еди какви си снимки и публикации и ми става интересно, но коментират само хора, попадали на тях. Simple Smile

# 1 956
Защо не ги публикувате тук тези неща, да четем и ние? Често чета за еди какви си снимки и публикации и ми става интересно, но коментират само хора, попадали на тях. Simple Smile
Трябва да ги има някъде, беше преди известно време.

Ето това беше писала: Искам да се уверя, че всички в 21-ви век знаят, че психотерапията не е езотерика? - а Виктор беше сложил на стори, че е скептичен към езотерика, когато го питат за психология.

# 1 957
Оф, беше ясно, че продуцентите няма да се лишат така лесно от Шермин…
То май без нея няма шоу. Ще си седи до края.
Тоя Краси голям льольо, ама си заслужава тази Шермин, тамън като за него си е.

# 1 958
Нямам търпение за съботния Надкаст. Да видим Туджаров какво ще каже за тези действия на "Боговете".

Супер смешна продукция.
Стои онзи смешник и държи сметка на Киара и Доктор Пепи, които са "най-лошите" хора във формата. В същото време Микеланджело тряска и заплашва по цял ден, Габата обижда и унижава от сутрин до вечер.

И за капак на всичко онова нещо Красимир, който е нещо средно между чехълче и амеба изведнъж е просветлен от мисълта, че Киара го е използвала, за да си отмъсти на дубайската баба...и то в същата вечер, когато Киара я унижаваха за пред зрителите.

# 1 959
Красьо е ужас, но наистина явно харесва Шермин. И след като отказа розата се усети, че е така.
А в мига , в който Киара спечели рунда , тя загуби интерес. И Красьо го усети и съжали.
Яд ме е че изпратиха Лъчезар, най-свестният там.

# 1 960
Е, то Лъчезар нямаше какво повече да прави в това шоу на фалша там. Дори Филипа беше изключително лицемерна спрямо него и още ѝ се чудя какво видя в този Йовица, който ми е отвратителен.
Явно не е искала да изглежда зле в очите на зрителите, като си промени впоследствие избора и затова е останала с него. Всяко друго обяснение ми е ненормално. Не мисля, че след шоуто ще са заедно. Някой, ако има инфо, да сподели.

# 1 961
Тази сутрин изгледах. ОМГ! Шермин си тръгна, не мога да повярвам. Flushed А дали е върнала ли пръстена или ще го задържи като обезщетение? Laughing Шегата на страна, но нямаше по-правилен, разумен и достоен ход от нейна страна в тази ситуация, изненада ме. Само жалко за Лъчезар, защото той още в разговора с Красимир, който го подкокоросваше да даде роза на Шермин, му каза: ОК, но нали знаеш, че ако откаже и аз горя? Така де, май никой не очакваше госпожа "знам 5 езика" да откаже.
Много тъпо как сега всеки, дори и продукцията (най-вече продукцията!) вменява вина на Киара, че и Красимир я избягва, защото го била измамила. Не, тя не е виновна, господине. Изборът беше твой, а явно не можеш да понесеш с достойнство отговорността за това, че заради теб Шармин си тръгна и остана от два стола почти на земята. Егати мишката е този Красимир. Като толкова си искаш Шермин, отказвай роза другия път и беж към Ловеч.
Тази Благовеста, сори, бът нот сори, ми прилича на труженичка и то от махалата. Бонбонова била...35-годишна жена, известна със събуването на гащите си в ефир, се има за бонбонче. Хайде няма нужда. Никой няма да "я вземе" там, ще бъде поредният статист.
Лили ми е все по-ужасна. Виктория продължава да е жалка. Дениз и Виктор едва ги изтърпях. Орлинчо и той сега, като Джани, се оправдава и убеждава доскорошните си палачи в правотата си. Йовица се прояви като пълен злобар и кретен с въпросите си към Тихомир.

# 1 962
Аз мисля, че и близнаците биха били интересни персонажи, ама....сергията беше обрана

# 1 963
  • Street of Dreams
Красьо е ужас, но наистина явно харесва Шермин. И след като отказа розата се усети, че е така.
А в мига , в който Киара спечели рунда , тя загуби интерес. И Красьо го усети и съжали.
Яд ме е че изпратиха Лъчезар, най-свестният там.

Аз не мисля, че харесва Шермин - той дори не я познава изобщо, вижда само "хубавите й очи". Обръщането на палачинката и тичането обратно при нея е просто черта на характера - нито умее да взима решения, нито може да живее с решенията си, нито си задава въпроса какво изобщо иска. Един празен човек. С Киара е същото - мисли коя ще му излезе по-евтино и коя ще го изложи по-малко. Пък и се помисли за играч нещо и вярваше, че ще може да продължи така. Дано го отрежат и двете.

# 1 964
Ама, чакайте, не догледах последните 5-10 минути. Върнали са Шермин ли? Flushed

Общи условия

Активация на акаунт