🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #7

• 99 344
  • 2 009
  •   1
Отговори
# 1 965
Ама, чакайте, не догледах последните 5-10 минути. Върнали са Шермин ли? Flushed
Май да. На вечеря с Красимир беше в промото за днес Joy

# 1 966
Киара горката, язък за красотата и, много е глупава. Чак се напрягам като я слушам.

# 1 967
  • В Града на липите
Аййй и аз не ги догледах Grinning
Ама иначе я изпратих по живо по здраво.
Сега вече носа й ще пробие родоското небе.

# 1 968
Сега вече носа й ще пробие родоското небе.

Ами да бе, нали затова е направен като “писта”. 🤢

# 1 969
А с Киара какво е станало? Ще е върхът на тъпотията ако я принудят да напусне, защото е развалила рахата на топ двойката. Като се замисля, публичният й линч от гласа зад кадър от снощи точно на такива асоциации ме неведе. Още повече и изкуствените разговори по темата на всички, които продукцията беше събрала на седянка на следващия ден. Да бяха дали златна роза, ама не, Киара трябва сама да напусне, разяждана от чувсто на вина, за да се върне онова недоразумение на бял кон (и да се ухили победоносно като такъв).

# 1 970
Хареса ми мнението на Дениз, как пък ще ми липсва да чистя на Шермин, ей сега. Придворните.

# 1 971
  • София
Аз с глас се смях на принца Джани. Няма такъв рапон, че и вирнал нос и се има за нещо повече от другите. Той е Шермин в женски образ.

# 1 972
Ти нали пък Красимир е титан на мисълта…

# 1 973
  • В Града на липите
Догледах го и съм в потрес.
ШарминЪ по бельо на вечеря с КрасимирЪ и той размекнат, като разварен макарон. Тия двамата си се заслужават напълно.
И какво сега? Тушев внуши на Киара, че има чувства и сега страда.
До какво водело възпитателното порицаване... както не можеш да понасяш някого и изведнъж хоп, флюбена съм безнадеждно.
Тишо и той се държи, като не видял жена досега. Grinning  Ама опита си е опит.

# 1 974
Не мисля, че връщат Шермин, поне от промото не се разбира това. Може да са се видели само на вечеря, за да поговорят.

# 1 975
Аз обаче не схващам двойният стандарт, какво по-различно прави например Тихомир от Киара? Или Фифа примерно?

# 1 976
Ще я върнат според мен, няма да е само вечерята. Без Шермин няма шоу. Тя и Краси им направиха предаването почти. Колкото и да не я харесвам това си е истината.
Да, тази Лили е ужасна. Според мен Радо не я харесва, но след като не стана с Нати, а Шермин на срещата съвсем не я одобри, то единствения вариант беше Хени или Лили. И двете са ми антипатични, но малко по-прилична е Хени. Чудя се защо нея не избра, за да остане в предаването, а така се завъртя към Лили.

# 1 977
“Истински” учудена съм, че Шермин още е на Родос и готова за среща с Краси, а не е вече в Миконос. Шок!

Единствен от цялата история  “Кокорчо” (забравих му името) изгоря.

# 1 978
Какъв беше този, който нареждаше Киара и и слагаше думи в устата? Нормално беше да и се изпари всякакво желание. Най-вече ще чака Красимир да се чуди 100 епизода дали е решил нещо.
Такива, които си мислят, че могат да стоят на няколко стола, са си за пързулване.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 15:41 от marigold_

# 1 979
  • Варна
“Истински” учудена съм, че Шермин още е на Родос и готова за среща с Краси, а не е вече в Миконос. Шок!

Единствен от цялата история  “Кокорчо” (забравих му името) изгоря.
Сен Тропе я зове

Общи условия

Активация на акаунт