Защо да не бързаме да се омъжваме.

• 7 510
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
Аз чудовища в историята не виждам. Виждам грешно възпитание и в резултат липса на способности за истинския живот. Включително и поемане на отговорност за решенията си.
А сега ако беше имала възможност да има нормални връзки в късните тийн години, без да се крие от родителите си, без да бъдат на прибежки, ако след това можеше да живее с мъж без да има натиск да се жени, после без натиск да стои във връзката/ бракът при наличие на сърбежи към друг, и т.н , дали щеше да е такъв резултатът?
Защото аз не виждам и да си е взела поука или да е помъдряла, утре колегата ще и се изрепчи за нещо, или ще осъзнае, че пак домакинства основно тя, което пак ще е свързано с внезапната поява на нова тръпка и колелото се завърта отново.
В другата тема обаче се изписаха цели фермани колко ненормално е да има тийн връзки, понеже хлапетата трябваше да са заедно 3 дни като се виждат заради голямото разстояние

# 226
  • София
Аз още вчера сигнализирах, че е разпозната, пък дано се чатне, ама тц.
Нека маже.

Маци, на кой ти мъж зодията 😂

# 227
Аз още вчера сигнализирах, че е разпозната, пък дано се чатне, ама тц.
Нека маже.

Маци, на кой ти мъж зодията 😂

На общия ни мъж🙂.

# 228
То можеш да познаваш човек и без да му знаеш зодията, принципно.

# 229
То можеш да познаваш човек и без да му знаеш зодията, принципно.

Въпросът е, че тя направи фактологични грешки 2 пъти до момента, което е знак, че не ни познава, нито мен, нито него.

# 230
На бившия й, с новия брак няма.
Човешките грешки и истории не са чак толкова уникални и неповторими, странна е тази увереност за 1000% разпознаваемост.

Ако обощя, до тук критиките са не заради това, че момичето е напуснало безперспективния и залязващ брак, а че изтъква лоши черти от характера и поведението на бившия си мъж, мотивирайки по този начин раздялата. И по-страшни неща сме виждали.

# 231
Просто казвам, че това със зодията не е показател за това дали познаваш някой.
А и дори да я знае, винаги може да кажете, че не е такава зодия. Grinning

# 232
Гордж, не ни мъчи повече! Дай, пиши!
Каква поредна футболна драма уважаеми зрители!

# 233
  • Пловдив
Просто казвам, че това със зодията не е показател за това дали познаваш някой.
А и дори да я знае, винаги може да кажете, че не е такава зодия. Grinning
Да, права си, аз не мога да кажа коя зодия е мъжа ми. Мога да кажа на коя дата е роден, но не и коя зодия е. Просто не се интересувам и не ме вълнуват зодии. Че и, о ужас, на децата не мога, а за тях гарантирано знам кога са родени.

# 234
  • София
Аз общ мъж с теб нямам 😂

Ох, че се развеселих.

Девойко, мари хубава (хубава е), живей си живота и поумней, че той ще почне да те живее и няма да те пита.
Кой какъв е не е твой проблем, каква си ти е.
Бъди същата смела и отговорна жена, за каквато се представяш.

# 235
Скрит текст:
Реципрочен въпрос:  Той да не би да е разбрал, че се е оженил за пушачка след брака?

Може би след брака е разбрал, че се е оженил за нагла и несъобразителна пушачка, която държи да опушва и вмирисва цялата къща, всички дрехи, коси и т.н.
Дотогава е мижал, съгласна съм. Даже и в Ритуалната зала, стиснал силно очи и уши, подписал и ги отворил. А срещу него - чудовище, не Василиса Прекрасная.

Чудовище го изкарва тя, не той нея. Всичко си пише в първия пост, хора, няма да го цитирам на всеки поотделно. Ако ще си измисляте друга история, пуснете си тема с фантазии и ще коментираме и там.

# 236
  • София
Охо, авторката има общ мъж с друга жена и явно е новият. Още в началото попитах дали това са спестените подробности.
Той наистина е прекрасният спасител от кофти брак/ове.
Ама то е казано, че всеки си шета на акъла.

# 237
  • София
Фивър вкара нова пикантерия, не съм аз Laughing

# 238
Май се имаше предвид под общ мъж, общият познат мъж на двете или бившият мъж, който  Горджъс твърди, че познава.

# 239
Под общ мъж рядко се има предвид нещо по-различно от общ мъж.

Общи условия

Активация на акаунт