Защо да не бързаме да се омъжваме.

• 7 510
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
Аааа, не го жалим съпруга ѝ. Даже трябва да се радва човекът, че лесно се е отървал.
Абсолютно!
Още вчера замириса като писа как колегата я прибрал бързо с парцалите дето се изнесла от неофициалният, че нямало кой....  Иначе в добри отношения били. 😃 Разбрал за колегата и я натирил, по-вероятно е да е това.
Колегата от цялата ситуация най е намазал. 😁

# 256
Тя, ако наистина иска да бъде самостоятелна, ще се научи да не разчита винаги за всичко на други хора. За това също е нужен опит.

# 257
Сега тая история не е нещо толкова рядко срещано.
Скрит текст:
Момиче да се омъжи за първия подходящ само да избяга от тежкия родителски контрол. И всичко да приключи скоростно след това като вкуси свободата или се появи новата тръпка.
Все още този манталитет е разпространен дори не само из селата в провинцията.
Иначе бившия не знам колко е за жалене, до някъде му съчувствам, може би наистина е успяла да го заблуди за чувствата си по начало или е имала истински такива, но ще го преживее. И поне ще има възможност да си намери истинска любов

Не само, че е нерядко срещана, но и аз като Горджи, знам за идентична история, в  която наскоро финализира разводът.
Та се замислих дали Горджи не е приятелка на моята приятелка, от която зная подробности Grinning. Но може и да е друга девойка, затова ламтя за още детайли  Joy

Иначе, колегата в момента е супер. Готвят му, чистят, че и багажът няма къде да се премести, има си готина мацка и си свирка от сърце.

# 258
  • Пловдив
Иначе, колегата в момента е супер. Готвят му, чистят, че и багажът няма къде да се премести, има си готина мацка и си свирка от сърце.
И не се кани да се жени, ами си има приятелка. Че и той си е супер!

# 259
Той може и да не е бил принц на бял кон, ама чак пък да го мята по форумите като най-черния… И да се хвали, че намерила някой, който "отговаря на нивото".
Жените понякога надминават мъжете не само по емоции, а и по отмъстителност.

# 260
Намерила тя кьоравото. 😁
Колегата с ясното съзнание, че нашата е омъжена се пробвал и тази взела, че поддала. Баламосва я с глупостите за официалното представяне..... И видиш ли се реши и търка прах. Той джакпота ударил - фурната пълна, леглото тоже. Прозира липсата на опит, явно връзва на всичко, но живота е суров. Със законния не се опари, ни я е биел или да проиграва и изпива семейните пари, просто не го е обичала от самото начало, а другите неща , които написа са си чист характер, явно той си е такъв. Сега с този е увлечение, за любов не може да говорим.

# 261
Така и така сте почнали с разкритията, ако напишете и кой ѝ е основният профил във форума, ще ви призная. Laughing

# 262
  • Пловдив
Така и така сте почнали с разкритията, ако напишете и кой ѝ е основният профил във форума, ще ви призная. Laughing
Моля, и на мен. Сий, да си запишеш, че ще заметат темата, а аз имам излизане довечера!

# 263
Моята история с такъв младеж и красива съпруга, която е поискала екстремен брак и още по-екстремен развод  е от реалния живот.
Профили не зная. В моята история момичето още не е завършило висшето си образование. Но все учела и изпращала съпруга да не и пречи надалеч, в друг град.

# 264
  • Обран бостан ;)
Аааа, не го жалим съпруга ѝ. Даже трябва да се радва човекът, че лесно се е отървал.
Абсолютно!
Още вчера замириса като писа как колегата я прибрал бързо с парцалите дето се изнесла от неофициалният, че нямало кой....  Иначе в добри отношения били. 😃 Разбрал за колегата и я натирил, по-вероятно е да е това.
Колегата от цялата ситуация най е намазал. 😁
Намазал той  - грънци.
Отсега се чудя как ще я гони, като му се качи на главата. Wink

# 265
Чакай, рано е още. Той сам ще я натири като тръгне след друга фуста.

# 266
Малко мъже ще тръгнат сериозно с жена, която е изневерила на мъжа си. Това, че я е приел в дома си, не значи, че ще я направи своя. Чуждото може да е сладко, ама бързо втръсва, щом стане твое.

# 267
Просто авторката трябва да има план Б. Изгонил я е мъжът й, като е разбрал за изневярата, техните не я искат обратно заради скандала... Сега е на милостта на този колега, с когото просто е имала забежка. Не си е работа това, не може така да се живее.

# 268
Да, и е много весела и доволна, а аз бих била много притеснена.
Утре, ако се разделят най-вероятно ще си изгуби работата (в сигурно 80% от случаите жените са тези, които напускат, като скъсат с колега) и ще остане без дом и без доходи.
Нямаше ли приятелка, при която да остане за няколко вечери? Или колежка? Или хотел? Или стринка?

# 269
Мда, доста неустойчиво е това развитие на любовния живот. Да не гори прекалено решително моста назад към родителите.

Общи условия

Активация на акаунт