VIP Brother 2 - 9

• 39 926
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 645
  • София
бъдете хора - кажете венета сега знае ли, че ще излиза
и какви са процентите при гласуване. Peace

знае бе, физиономията и беше на припикано мушкато като и каза Ники Кънчев че тя е изгонената със зрителски вот  Twisted Evil

# 646

Да, казаха й. НИкак не й стана приятно. Другите съквартиранти се опитаха се да изиграят някаква сцена на помирение между двете, не се получи... Процентите не са казали още.

благодаря ти, милла.

венетка ми харесва как се е нагласила - грим, блузката е хубавка.. добре е.
сега номинациите ли дават?

# 647
Ох, какъв сеир ще падне на номинациите....

# 648
ММммм това не е точно така. В британския ББ предложиха на зрителите да гласуват кой от изгонените до момента да влязат обратно - и вкараха една мома.  Simple Smile
Т.е. пак зрителите са гласували някой да се върне. В случая на Жената-която-си-тръгна-днес е малко трудно да стане със 74% неодобрение.

# 649
  • София
Според Вас кои ще са на номинации? Аз съм на мнение, че младато семейсттво сигурно ще се изтипоса един срещу друг, а кума ще е там. Вие сте... Няма много време Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 650
Сега дават Господари на ефира. Някакъв скандал между Кеворкян и Коритаров... Пак смях...

# 651
  • Варна
 newsm44 smile3501 smile3534

Венета  smile3513

smile3533

# 652
  • София
Да може би Здравко и Ристето ще са  Thinking

# 653
И аз съм фенка на Венета,сега какво, да се самобичувам ли?

# 654
Мисля, че Деса пак ще го отнесе. Все пак хората, които я номинираха още са вътре. И другият ще е Здравко може би...

# 655
  • София

Не, в никакъв случай. Другият път може да сме от един отбор Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 656
  • Шотландия

Да, казаха й. НИкак не й стана приятно. Другите съквартиранти се опитаха се да изиграят някаква сцена на помирение между двете, не се получи... Процентите не са казали още.

благодаря ти, милла.

венетка ми харесва как се е нагласила - грим, блузката е хубавка.. добре е.
сега номинациите ли дават?
Сега дават Господари на Ефира, а от 10 ч. българско време, ще бъде интервюто с Венета. Би трябвало да има и номинации, но не знам дали ще има.

# 657
Здравко и Тихомир ще са номинирани според мен.
А може би Катето или Деса пак.

# 658

Мне, недей! Животът продължава, въпреки че любимката ти бе публично унижена... Mr. Green

# 659

недей бе мила Praynig
няма нужда от провокации,когато някой е злобен просто му се отвръща подобаващо във форума Peace

Общи условия

Активация на акаунт