VIP Brother 2 - 9

• 39 930
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 720
една позната по кюто ми каза 4е Венета май ще циври.Дайте пове4е инфо Praynig

# 721
  • Варна
"Феновете на чалгата", останала съм с впечатление, че венета слуша именно чалга .... или греша .. newsm78

# 722
Ако Венета прочете всичко написано за нея , поне година няма да иска да се покаже в ефир  Joy

# 723
  • София
Платена е Simple Smile със сигурност знам, защото мои приятелки редовно ходят

Редовно ходят на изгонването на Венета ли? Simple Smile))

Плащат им, за да ръкопляскат в точно определени моменти. От около 100- 200 години се наричат клакьори.

# 724
Ама и Ники е такъв гъзоблизец... Sick

# 725
Еееееееех, Венетке...Най-лесно е да се оправдаеш с "чалгата е непобедима"....
Ама Кънчев като й каза "Зрителите не са подкрепяли,гласували са негативно, как си го обясняваш?"
Венета "Какво имаш предвид?" ooooh! ooooh! ooooh!

# 726
Платена е Simple Smile със сигурност знам, защото мои приятелки редовно ходят

Редовно ходят на изгонването на Венета ли? Simple Smile))

Плащат им, за да ръкопляскат в точно определени моменти. От около 100- 200 години се наричат клакьори.

Това ми е ясно,но сега ставаше въпрос конкретно за "фен клуба" (както ги нарече Ники Кънчев) на Венета.

# 727
И рейтинга бил висок заради Венета, "Горещо" също било без конкуренция... Айде бе!

# 728
Много ме е яд. Венета се хили като пача и смята че василкините 85% били защото чалгата е непобедима. Дали някога ще прозре истината, че чалгата няма нищо общо в случая.

# 729
Сега стана интересно... И отбора на чалгиите си има трески за дялане... ама сега кой ще им набива канчетата?

# 730
Еееееееех, Венетке...Най-лесно е да се оправдаеш с "чалгата е непобедима"....
Ама Кънчев като й каза "Зрителите не са подкрепяли,гласували са негативно, как си го обясняваш?"
Венета "Какво имаш предвид?" ooooh! ooooh! ooooh!
Интелект та дрънка чак.
Аз Горещо с тази водеща няма да гледам по другите ТВ има доста подобни предавания .
Здравко ще е единия от номинираните за другия представа си нямам.

# 731
няма такава позьорка , " рейтинга й бил най-важен " ..тя да не е Опра ...България не е щатите ...
така се вживява в някакви си нейни роли ...

# 732
  • София
Склонна съм да повярвам за рейтинга на Горещо. В часовия си пояс сигурно е така. Аз бих го гледала независимо дали харесвам водещата, защото са ми интересни гостите, а не Венета.

# 733
  • Варна
Много ме е яд. Венета се хили като пача и смята че василкините 85% били защото чалгата е непобедима. Дали някога ще прозре истината, че чалгата няма нищо общо в случая.
да , и мен ме е яд на това, никога не съм слушала чалга, няма и да слушам, но с чисто сърце мога да кажа, че съм за деси, и за азис бях от гледна точка на характерите им

# 734
Ако Венета прочете всичко написано ,за нея поне година няма да иска да се покаже в ефир  Joy

Едва ли! Най-много да се изсмее на всичко това.

Но аз не виждам защо не се радвате от победатат на Деси Слава, нито една от вас не го направи, а се надпреварвате да плюете. Един победител не се държи по този начин.

И преди да сте се събрали цялата гвардия да се надвиквате, че ще си правите каквото си искате, искам да добавя, че не се изказвам с цел да ви спра злъчта, само да ви кажа как изглеждате отстрани.

Гризно и жалко поведение на иначе мили мами.

Вчера мернах тема "Злобни ли са жените в този форум"...

Добре отговаряте на този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт