VIP Brother 2 - 9

• 39 919
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 660
  • Шотландия
И аз съм фенка на Венета,сега какво, да се самобичувам ли?

Нееее, недей, ние ти съчувстваме и без това...  Simple Smile

# 661
Амииии....схемата ми рухна, информаторът ми  ще го отнесе:-)
Много се радвам,че Вендета  излезе, но се опасявам да не вземат и на нея  да и предложат да се върне  #Cussing out

# 662
  • Шотландия
ММммм това не е точно така. В британския ББ предложиха на зрителите да гласуват кой от изгонените до момента да влязат обратно - и вкараха една мома.  Simple Smile
Т.е. пак зрителите са гласували някой да се върне. В случая на Жената-която-си-тръгна-днес е малко трудно да стане със 74% неодобрение.
Мнооого ще раздразнят драгия зрител, ако го направят така. То с тоя процент... не вярвам да има достатъчно постъпления и по-късно да направят специално гласуване.... Но според мен тя ще откаже - ударът е прекалено силен, за да каже - вие не ме искате, ама аз пак...

# 663
Искам да похваля Нова, че не опорочиха гласуването, въпреки откровено пристрастния лайф.  Peace

# 664
  • Ботевград
Здравко и Тихомир ще са номинирани според мен.
А може би Катето или Деса пак.
ТОЧНО  Peace

# 665
  • София
Много се радвам,че Вендета  излезе, но се опасявам да не вземат и на нея  да и предложат да се върне  #Cussing out

Вярвай ми, че ще си запали маратонките, за да влезне вътре Simple Smile

# 666
Аз се чудя защо вместо да се забавляваме върху гърба на родните звезделини се завързаха престрелки тук.  newsm78

# 667

Не ме мисли,Милла,много съм добре!
Първо злорадствате,после съчувствате.......какви добри сърца!

# 668
Здравко и Тихомир ще са номинирани според мен.
А може би Катето или Деса пак.
ТОЧНО  Peace
аз мисля че Здравко и Катето

# 669
  • София
Аз се чудя защо вместо да се забавляваме върху гърба на родните звезделини се завързаха престрелки тук.  newsm78

Такъв ще ни е и резилът, ако ни поканят там!

# 670
Сега като се замисля, сигурно ще го отнесат младоженците. На другия отбор числеността намаля, а Калин вероятно пак ще номинира Здравко и Риста. Така че Деса може и да се спаси!

# 671
Кога бе рожденния ден на Райков????? newsm78

Калин предният път не номинира ли Деси?

# 672
Аз се чудя защо вместо да се забавляваме върху гърба на родните звезделини се завързаха престрелки тук.  newsm78
Рони, хора много и различни - едни в цикъл, други в пубертета, трети и двете.... Mr. Green
Но аз лично не мога да си обясня как има хора,които харесват Злобета Лайкова....незнам newsm78

Номинирани според мен ще са Деси и Здравко може би

Монда, твоя информатор е за е...е Mr. Green

# 673
  • София
Ма защо пак Деси да бъде номинирана???

# 674
  • Шотландия

Не ме мисли,Милла,много съм добре!
Първо злорадствате,после съчувствате.......какви добри сърца!
Радвам се, че си добре. А иронията ти е неуместна. Дори не знаех, че точно ти си фенка на Венета, а камо ли пък да злорадствам срещу тебе. Или го казваш така, по презумпция, понеже... си много добре?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт