VIP Brother 2 - 9

• 39 909
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Кога бе рожденния ден на Райков????? newsm78

Мисля,че беше във вторник,май нещо такова ги чух да си говорят newsm78

# 691
Подозирам, че след като изкараха Минета, ВБ ще стане мнооого тъп. Единственото нещо, което ще дават, са Здравкови. Няма интрига вече, освен ако не се създаде такава от номинациите.

Интрига ще има, защото тази вечер всеки трябва да си каже на всеослушание защо и кой е номинирал. А определени хора никак не са сдържани в коментарите си за другите. Визирам сем, Василеви и по-специално нежната половинка.
А ако им пускат и какво са си говорили в 2та лагера....МАлеееееееейййййййййй....Интрига да искаш!

Абе те не са сдържани като си шушнат по ъглите, ама ако се изправят очи в очи, едва ли ще е така. Освен ако ВБ не им припомни какви са ги говорили и не ги задължи да повторят това на номинациите.

# 692
Абе те не са сдържани като си шушнат по ъглите, ама ако се изправят очи в очи, едва ли ще е така. Освен ако ВБ не им припомни какви са ги говорили и не ги задължи да повторят това на номинациите.

Точно затова първо се номинират в Изповедалнята без да знаят, че трябва да го повторят после. ВБще ги цитира, ако се опитат да изментят Wink

# 693
Винетка  казва на Шишо "Ше ми липсваш, мило, цяла сецмица ...", а той "Добре." Май само такъв гьон може да живее с нея.

Ами кой-знае колко му е писнало и на него от това лапацало! Laughing Няколко пъти забелязах, че я засича доста хитро, а гледам и Здравко и Калин вече й се дразнят. Сега ще си отдъхне Тишо...

# 694

Точно затова първо се номинират в Изповедалнята без да знаят, че трябва да го повторят после. ВБще ги цитира, ако се опитат да изментят Wink

Еее, така става, да. Май и друг път са го правили тоз номер от ББ? newsm78

# 695
  • Варна
Тишо дали ще се разреве както рева за мел

# 696
Катето Евро ревна...

# 697
Не изпускайте номинациите и специално селтака Здравко!

# 698
  • София

Слаба актриса е не можа да ревне.

# 699
  • София
Плачът на Катето нещо не мога да си го обясня.... искрен ми се вижда... ама така е, три седмици са живели заедно, човек свиква малко или много и сега е терсене...

# 700
хахахаха,отдъхна си Тишо, а като излезе от Къщата, венета може и да е подала  поредната молба за развод:-)
абсолютен психопат!

# 701
  • Варна
Ей Тишо какъв рев дръпна преди за Мел,а сега...................... Grinning

# 702
Тишо ще има незабравим рожден ден Simple Smile

# 703
Винетка  казва на Шишо "Ше ми липсваш, мило, цяла сецмица ...", а той "Добре." Май само такъв гьон може да живее с нея.

Ами кой-знае колко му е писнало и на него от това лапацало! Laughing Няколко пъти забелязах, че я засича доста хитро, а гледам и Здравко и Калин вече й се дразнят. Сега ще си отдъхне Тишо...

# 704
Плачът на Катето нещо не мога да си го обясня.... искрен ми се вижда... ама така е, три седмици са живели заедно, човек свиква малко или много и сега е терсене...

Дооста преиграно го раздаде Катето, освен ако не си реве за нейни си работи, освобождава напрежението.

Общи условия

Активация на акаунт