Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 20 887
  • 1 132
  •   3
Отговори
# 435
Разкажи ни, моля те за сватбата, не те питам от клюкарски интерес (само), а защото ми се струва, че историята ти може да послужи като пример и на други хора .
И тя беше организирана с много нерви, още от тогава се започна. Simple Smile Какво да кажа повече...

# 436
Да ме прощавате ама някой осъмни ли се до сега в това, че автора е мъж? При всичкото това многословие, обяснения и самохвалство.

Не съм се усъмнила изобщо - мъжете около мен са масово многословни, обстоятелствени и посвещават часове на говорене за чувства, уважение, зачитане, неповишаване на тон, какво ги е наранило през 2009 г. и т.н. Свикнах вече.
Ах! Благодаря ти! И на Вселената, че ме е държала в такова блажено неведение.

# 437
Ако беше, на 31-32, немаше да викаш, че си в 30-те. Нещо ми се струва, че е горна граница тука.

Тая сватба сигурно момата си я е платила, че си е каприз, както евентуалната квартира, ако нямаше баба, щеше да е нейно задължение.

Авторът, докато анализира, имам предчувствието, че момата бързо ще се реши на раздяла. На още няколко скандалчета и припомняния на нейни грешки има право авторът и после ариведерчи към оригиналния град.

# 438
  • Пловдив
Да ме прощавате ама някой осъмни ли се до сега в това, че автора е мъж? При всичкото това многословие, обяснения и самохвалство.

Не съм се усъмнила изобщо - мъжете около мен са масово многословни, обстоятелствени и посвещават часове на говорене за чувства, уважение, зачитане, неповишаване на тон, какво ги е наранило през 2009 г. и т.н. Свикнах вече.

E нали това искахте ..........а не емоционално недостъпни , студени. Баси то няма угодия.

# 439
  • София
По мои сметки, жената в момента разполага с около 1000 на месец. В какво точно трябва да се включва с тези парички?
Сметки? Храна? Друго?

# 440

E нали това искахте ..........а не емоционално недостъпни , студени. Баси то няма угодия.
Аааа аз таквоз никога не съм го искала.
Върнете ни обратно брадатите, космати мъже, с гърди по-малки от моите и неоформени вежди.

# 441
  • Пловдив
Цитат
Върнете ни обратно брадатите, космати мъже, с гърди по-малки от моите и неоформени вежди.

Не мое. После сме на фитнес , утре имаме час за бербер и в Неделя ще си чистя чакрите и ще си правя констелация.

Това искахте , това получихте.

# 442
Това е защото не искаме мъжете да говорят повече от нас. Свикнали сме само да мълчат и слушат Simple Smile

# 443
Това, че ми надуват главата не означава автоматично, че са емоционално достъпни и не са студени. Говорят си за своите чувства, ама някой около тях може да умира и да си останат студени като камък, тоест са сърдечни само към самите себе си и забелязват само своите чувства. Такова нещо едва ли някоя от нас си е пожелавала.

Тук-там има и някои, които са сравнително в златната среда, така че не мисля, че няма угодия.

# 444
  • Пловдив
Това, че ми надуват главата не означава автоматично, че са емоционално достъпни и не са студени. Говорят си за своите чувства, ама някой около тях може да умира и да си останат студени като камък, тоест са сърдечни само към самите себе си и забелязват само своите чувства. Такова нещо едва ли някоя от нас си е пожелавала.

Викаш, не е готино на теб да ти прилагат същите номера 😄😄😄😄

# 445
  • София
Аз затова държа на мъже 40+. Поне знаят как се държи един мъж, във всяко едно отношение - срещи, разговори, финанси, имоти, секс...

# 446

Викаш, не е готино на теб да ти прилагат същите номера 😄😄😄😄

Е, не знам дали са същите "номера", исках да кажа само, че не сме си го ПОЖЕЛАВАЛИ, че да казвате "нали това искахте". Laughing

# 447
Цитат

Не мое. После сме на фитнес , утре имаме час за бербер и в Неделя ще си чистя чакрите и ще си правя констелация.

Това искахте , това получихте.
Начии....мъж,който е по- малко мъж от мене- не ми го хвали.

# 448
  • France
Скрит текст:
1. За пари съм писал може би в 5% от текста, който съм изписал тук. Последните 5 страници коментирате само за това. Сега ще напиша тук последно и повече за пари се надявам да не ми се налага да говоря. Тя слага ремонта на първо място пред всичко - пред излизане на разходка, екскурзия, пред ходене на кино. Нямам пари за еди-си-какво. Не съм се съгласявал да си заменя живота за един апартамент или ремонт. Като се взима решение за покупка, се прави преценка да можеш да си покриваш разходите. Аз апартамент косвено няма да изплащам, като покривам други неща, които тя не може, поради това че плаща огромна вноска. Защото никой не ме е питал и се прави въпреки моето мнение. Няма да плащам всичко аз. Както искам да сме равни по уважение и мнение, така и ще плаща и тя. Ако остане домакиня и никъде не ходи, както в миналото, тогава ще плащам само аз. Нали говорим за еманципация.

2. За колата и плащането ѝ искам да кажа, че не трябва да се дава акъл като само аз си я поддържам. Като ми купят кола или плащат каквото и да е - тогава. Не наблягам че аз я плащам. Изобщо за пари не говоря. Отношение.

3. За 50-те процента бюджет за ипотека дето хвърчат - аз ѝ казах, че не е сега момента, но удобно не ме послуша никой. След години - да, купи си ако искаш 10 апартамента. Пак ще ги пишем само на теб. И тук във форума не се възприе и удобно ме оплювате.

4. Писал съм тук с надеждата да открия съвети от жени за начини да се справя. Добър съм, но не глупав. Имам търпение, но не безкрайно.

5. Неуважение, липса на доверие. За всичко се говори първо с мама, после на мен се съобщава. Това ме дразни. Семейството е от 2-ма, не 3 или повече. Моята майка меси ли се? Не.

6. Има някакви травми, които пречат. Може би от изневяра или изоставяне в миналото. Инфантилна е. За това не ми се доверява, а за уважението - може би от цял живот авторитет от мама, не може да приеме друг авторитет. Но аз не искам да съм авторитет, искам да сме минимум равни. Не да ме прескачат.

7. Колкото и да не ви се вярва, един мъж може да е чувствителен и емоционален. Когато не получавам уважение, доверие и отношение, се чувствам зле. Захвърлил съм си всичко познато, за да я подкрепя. Вместо "компенсация" под формата на добра дума, получавам лошо.

8. Хора, вижте, видях хубави мнения тук. Но не съм с вечно търпение. Ако продължава така, ще я оставя да си плаща апартаментчето на село и ще си търся късмета. Нито е първата, нито последната жена на света.
Опитвам се да бъда непристрастна към този казус, но всяко твое мнение все едно ми бърка в гърлото. Пич, как успяваш с толкова много думи толкова зле да се представиш и да запалиш толкова червени лампи? Чак си мисля, че тролиш?
Взимай си гащите и шапката и се махай. Това е единственото правилно решение. И мисля, че цял форум ще го подкрепи

# 449
Човекът иска да го уважават и да му зачитат мнението, а никъде не ходят, и нищо не правят, ни кино, ни ресторант, ни почивка, при неговата заплата, щото тя си плаща ипотеката и няма колкото има той , да не се мине да плаща косвено за чужд имот през чужд кеф ..иначе, видиш ли, тя, ако не работела, ами седи вкъщи за му чеше петите, той щял да плаща... и да ходят...интересно, той има ли намерение да ражда?
Що тя да плаща с тялото си и здравето си за кефа той да има деца?

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 15:39 от Прекрасная Василиса

Общи условия

Активация на акаунт