Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 17 278
  • 927
  •   4
Отговори
# 885
  • Куциндрел
Сега да не се окаже, че жената е бременна? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 886
  • France
Шшшт, не давай идеи Wink

# 887
  • Куциндрел
Я кат една врачка, гледам на копчета от клавиатура.

# 888
От любовник, понеже е била твърде сексуална и с черна душа.

# 889
Аз писах многократно тук, че авторът изобщо не е жертвата и добрата душа за която се представя. От всеки негов пост лъха какъв сметкаджия, стиснат и контролиращ тип е.
Най-много го дразни, че манипулациите явно не му се получават.

# 890
  • Куциндрел
От любовник, понеже е била твърде сексуална и с черна душа.
Да, ама имат брак. Така че рожбата се пише на него.

# 891
Стига, защото авторът най-накрая ще ни нарече зли и ще заключи темата, а аз искам да видя какво ще стане.

Не е толкова лош, може да си намери някоя  по-улегнала жена, която без крясъци и манипулации да се впише в компанията.

# 892
Е, той е добър човек и от доброта няма да ѝ даде развод. Няма да я остави на онези демони от град 2. Ще отгледа детето в оригиналния град, в правилната среда от приятелчета, зетя на комшията, брата на съученика от предучилищната и най-вече оригиналното му семейство. И ще ѝ намали секса, с медицинска цел.

# 893
Е, той е добър човек и от доброта няма да ѝ даде развод. Няма да я остави на онези демони от град 2. Ще отгледа детето в оригиналния град, в правилната среда от приятелчета, зетя на комшията, брата на съученика от предучилищната и най-вече оригиналното му семейство. И ще ѝ намали секса, с медицинска цел.

Е то секс ли е като секс - "инструмент за сигурност и контрол, а не за удоволствие" Smiley По три пъти на ден - контрол, контрол, контрол - тежка работа  Smiley

# 894
Стига, защото авторът най-накрая ще ни нарече зли и ще заключи темата, а аз искам да видя какво ще стане.

Не е толкова лош, може да си намери някоя  по-улегнала жена, която без крясъци и манипулации да се впише в компанията.

Той писа, че няма да я заключва, а че ще ни държи в течение. Grinning

# 895
Не знам дали толкова проблемът е в стиснатост, колкото в нуждата последната дума да е неговата с цел постоянен контрол. Даване на наклон на жена му за какво да си харчи парите какво е ? Контрол. Да не говорим, че да я убеждава, че е по-добре да ги дава за маникюр и книги, от колкото да ги инвестира в жилище е или признак, че не може да мисли 5 минути напред, или чиста манипулация с цел зависимост.

Авторът вероятно има и много хубави качества, както жена му има много пробеми, над които да работи. Истината винаги е по средата. И двамата имат вина. И тя е основно в това, че не са установили преди брака, че имат фундаментални различия. Жена му никога не е била съгласна да живеят в град 1, главата си залагам и колкото повече той я е натискал за това, толкова повече тя е намразвала този град. Само че вместо да се опитва със зле приложени манипулации да го задържи в град 2, да беше сложила картите на масата преди сватбата и или да търсят компромис, ако ще и в град 3 да отидат, или кой от къде е.

# 896

Присъединявам се към този призив. Заради това, че продължава да пише и не изоставя темата, го уважавам и това го казвам без ирония. А и пише грамотно, което също заслужава уважение.

# 897
На мен ми е супер смешно това с градовете, предвид факта, че България е смехотворно малка по територия, какъв е проблема - в днешно време, почти всеки ( да не кажа всеки) има кола.
С моите приятели сме в един град, виждаме се в най-добрия случай веднъж на 2-3 месеца, няма как - всеки е ангажиран, работа, семейство... И аз съм на мнение, че ако обичаш някой, ще го последваш, дали в друг квартал, град или държава. И не, не непременно жената да следва мъжа, що за глупост? Аз съм следвал жена ми, както и тя мен. Домът е семейството - а това къде е, няма особено значение. Авторе, като толкова си държиш на приятелите, виждай се с тях, няма лошо! Те мъжете, където се събират - особено да поркат всеки ден, всичките са най-добрите примери - както за кариерно-успешни, така и най-вече за хора с добри и стабилни семейства Simple Smile

# 898
  • Пловдив
Абе откога на това да казваш ясно и обосновано мнение по даден въпрос и да гледаш реално а не емоционално на дадена ситуация започнахте да му казвате " Контрол" .

Не се заяждам ама чета достатъчно много ,че да забелязвам едни и същи неща да се повтарят постоянно.

Той ме контролира.
Той не е емоционално интелигентен.
Той е нарцисист.
Той не ме разбира , той .............

Въобще не става ли на нейната (вашата) вече е контрол, манипулация , нарцисист (като по учебник) и т.н. Iris го беше написала ........10 пъти ТОЙ , един път ТЯ и вече етикета е сложен. Е да де ама ако мацката беше достаъчно умна , можеше и на 11 , 12 , 13 ......път все да е той. Ама това ,че е вдигнал глава и потърсил "справедливост" не го прави някакъв

И сега видяхте един мъж , който се разбунтува срещу (лично мнения) безумията на жена му  и го сложихте в рамката "мъж ли е , виновен" .Защо .......защото е достатъчно тъп (добър) да е търпял досега , ама не достатъчно ,че да продължи.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 12:19 от Sun2000

# 899
  • Куциндрел
Мъж, който си разисква подобни проблеми на мегдана, е ф..тьо. За това е по-скоро за базик, отколкото за някакво сериозно отношение.
Може би би изкарвал допълнително като сценарист на индийски сапунки.

Общи условия

Активация на акаунт