Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 17 514
  • 930
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Сън, добре де, ти семейство виждаш ли при автора? Щото аз не. Не и така, както аз разбирам семейството - всичко общо. Няма значени кой колко пари изкартва, щом са семейство, значи - всичко е общо, толкова.
Щом той може да изплаща апартамент от семейния бюджет, значи и жена му може, другото са двойни стандарти.

Тук няма заедност, за това не е тъщата виновна, а двамата участници - той и жена му. Той не си дава парите, те не му искат мнението. Това са двама човека, живеещи според различен стандарт и твърдо на разделен бюджет, всеки от които сериозно гледа да не се мине. Всеки от тях иска последната дума да е негова. Всеки един то тях не е лош сам за себе си, но двамата във връзка не са един за друг.

Авторът иска да е водещ, иска да определя пътя. Хубаво, ама тогава трябва да си търси жена, която е готова да го следва, толкова е просто. Тя - също иска да води, защото това е виждала в собственото си семейство, то тогава авторът не е за нея, защото той не иска да следва, а да води. Няма тука добър лош, има двама добри и несъвместими хора.

Пак казвам - авторът за неамбициозна жена, без особени претенции е супер добра партия, осоебно ако и тя иса да живее в жилището му в град 1. На мен не ми изглежда зъл или нещо, за една хрисима женица би бил супер партньор. Сега ако иска амбициозна и наперена жена - няма да се получи, защото два остри камъка брашно не мелят.

# 901
Няколко пъти питах автора защо жена му не ходи заедно с него в родния град, при майка си и баща си. Ами защото той стратегически ходи когато тя е на работа, сам. И аз да бях, не би ми харесало. Щях да заподозра, че ходи сам за да се вижда с приятелка...не с приятел. Не го ли е страх, че тази хипер сексуална жена ще намери кой да й топли леглото, докато той си ходи с приятелите...

# 902
Малко почнахте под вола теле да търсите. Ако си ходи в почивен ден, не иска да прекарва време с нея. Ако си ходи когато тя е на работа - имал приятелка. Е, кога да си ходи ? Тя едва ли иска всяка седмица да пътува до град 1, а и чий да го дири там, след като той отива да се вижда с приятелите си ?

# 903
Значи, тя внася в семейния бюджет 600-700 лева, той 1500..на него му остават поне 5 хиляди на месец, след ипотеката, ама не ходят никъде заедно, за за не се мине той .. любов ли бе, да го опишеш...

# 904
Той и толкова е ходил, но сценариите вървят.
Не знам как издържа на този хейт. Това говори, че наистина е търпелив. Накрая ще удари катинара.

Тук мъж яви ли се, е яко друсан. Изводът, който правя е, че масово бг мамма мрази мъжете, и понеже не може да роптае срещу собствен, изявите срещу авторите са брутални.

# 905
  • София
Ако авторът вярваше в бъдещето на връзката с жена си, нямаше да го смущава апартамента на нейно име (предвид че заплатата му е в пъти над нейната), а щеше да го вижда като инвестиция, която един ден ще остане за децата им. Съответно или не е бил особено уверен в отношенията им, или изключително го смущава жена му да има независимост. И да, жените не харесват такива мъже, не им е комфортно и не чувстват сигурност с тях.

# 906
  • София
Авторе,разведи се възможно по-бързо с тая и си живей живота.Всичко останало е бла бла.

# 907
  • София
Аз наистина не мога да разбера тези генерални мнения как всички сме мъжемразки - не сме, дори смятам, че на авторът му се дадоха много добри съвети. Той си е взел млада и буйна жена, бързо са се оженили, не са склонни да правят компромиси, фокусирани в битовизмите и явно няма кой знае каква любов между тях - принципно, нищо невъзможно, случва се на много хора. Дано авторът си вземе урок и си намери жена, която да е това, което той търси - не само млада и неопитна, а такава, която би го слушала и следвала. Съгласна съм със Слънчезара, авторът едва ли е лош човек и някоя неамбициозна и хрисима жена би го гледала с обожание, друг е въпросът дали той иска такава жена или си я търси млада, образована, с престижна професия и т.н., което често върви с някакъв характер (новозавършила, искаща да се развива професионално, нормално е да направи компромис няколко години заради кариерата). 
П.С. Много се смях на анализа за сексуалността на жена му - а аз си мислех, че всички мъже искат младо гадже, с което да правят 2-3 пъти на ден сексове Grinning

# 908
  • Куциндрел
Че кво му е? Сподели си с мамите, ще се развежда, има къде да списва драми, има си и агитка. Дюшеш му е тук.

# 909
Няма да изтърпи добра и хрисима домакиня авторът, нито тя ще го изтърпи, ако рече да си покаже рогата, без да е в безизходица. Тя няма да си има нейни пари, което значи, че няма да има никакви пари.

# 910
Защото ако темата беше писана от жена, която изкарва в пъти повече и има жилище, което изплаща. И е тръгнала в нов град заради мъжа си, и и се месят свекъри, а той си купува жилище на фона на мижавата си заплата, всички щяха да гракнат да бяга с двеста.
Ама нали е мъж, да седи да го бият, кълнат и тормозят. И да плаща там, докато момата си оплете кошницата.

# 911
Къса е народната памет... Нали точно даскалка пускаше тема след тема за същото с обратен знак - парична гражданка, беден провинциалист, имот за ремонт, луди свекъри... Да се свържат по телефона може би, да обменят опит.

# 912
  • Далечният изток
Кой и кога писа на автора да си стои при жената? Изтървала съм.

# 913
Емма, там детето беше проблемът на всички.

Е, тя не пише вече, но детето наистина е при майка си от поне две години.
И нали и на нея и се пишеше да се маха и да остави бащата да си гледа детето без нея 🙂

Не е същото.

# 914
Никой. Просто неговите минуси са далеч по-коментирани и по-осъждани от нейните и се създава едно усещане, че всички обвиняваме само него за създалата се ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт