Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 25 965
  • 1 533
  •   13
Отговори
# 1 290
Едно е да издържаш жена си докато гледа общите ви деца и съвсем друго, докато тя влага ресурс в дом за майка си и баща си.
Моя мъж и ТОВА направи - ремонтира изцяло мой имот, на 100% мой, с ремонт на стойност около половината имот. Аз сега ако реша мога и да го продам, и да го подаря, и т.н.

Той и тоя щеше ...ама тя ако беше малко от малко умна щеше да го върти на малкия си пръст.
Но злобата в нея извира, това носи , това вади .

@Sun2000 ти пишеш така сякаш познаваш съпругата на авторът лично 😂😂

# 1 291
  • Далечният изток
Ами той и авторът не я постави неговата жена на мястото ѝ.
Даже и развода тя инициира. Той намери (ако въобще е) адвокат, пак от реваншизъм - ай да видим кой пръв ще подаде молбата...
Grinning

# 1 292
  • Пловдив
Е как не обръщаш внимание за демодираните му схващания, на общата му некадърност и на тълкуванията (и твърденията му)?! Че то това дава представа ЗАЩО се е случило така.
Аз не обръщам внимание на неговите тълкувания, нито на тотално демодираните му схващания за ролите в семейството, а само на хронологията,  описаните случки и разменени реплики, които за щастие са достатъчно пунктуално првдадени, че да научим много за персонажите.

Освен мъжа на Янтра, аз не вярвам тук да има нечии друг съпруг, който да изтърпи такова отношение, без да постави самозабравилата се  жена на мястото и още в начална фаза, а именно от другата страна на вратата.
Любовта е хубаво нещо, но макар и да има някои хора при която тя се подхранва от унижения, команди и истерии на партньора, те са сравнително  рядко, при повечето бързо увяхва и все пак чувството за самосъхранение надделява.

# 1 293
Те всички насилници си имат обяснение ЗАЩО се е случило така и то е  все е в другия.

Ами той и авторът не я постави неговата жена на мястото ѝ.
Даже и развода тя инициира. Той намери (ако въобще е) адвокат, пак от реваншизъм - ай да видим кой пръв ще подаде молбата...
Grinning

Така е. Най големият майтап ще е, ако тя е приела "ултиматума" и авторът е клекнал, и сега се гушкат някъде, докато ние се раздаваме тука.

# 1 294
  • Пловдив
Е, аз за днес приключвам - отивам да си спя с мъжа. Утре вечер пак.

# 1 295
  • Пловдив
Miss , преди няколко страници го казах. Това е профил на едни жени/мъже ,който се наблюдава. Действията,  думите , методите са едни и същи ....резултата също.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:46 от Sun2000

# 1 296
  • София
Аз нямам особено доверие на автора нито пунктуално да предаде думите на жена си, нито да ни представи хронологията така, че наистина да разберем какво е предшествало думите й. Иначе не, обиди, заплахи и шамари не са ок от никого към никого. Но само да припомня, без да твърдя че има общо с тази история, че точно насилниците са много умели да играят по нечии нерви така, че да изкарат гругия луд и агресивен. Което не оправдава агресията, просто е показателно, че трябва незабавно да бъде сложен край. Тук уж има такъв, и това е нещото, което подкрепям напълно. Оттам насетне и двамата ще си се оправят според възможностите. Ние какво мислим за това чия е вината няма никакво значение, те ако са зле, пак няма да им се получи и със следващия.

# 1 297
Прочетете отново заглавието, и стига тук сте си мерили величието,  благородството, титлите, наследствата и имотите си. Че и мъжете си, за тези, които имат.
Темата май беше за тъщата. Която, май без  да иска, ще трябва да поеме цялата вина за краха на брака на  младежа..  на 35.
Който, с такива огромни очаквания дал всичко от себе си, ма на....
Тъщата му провалила брака. Щото жена му се обадила да я пита за цвета на боята. То поне да беше за цвета на боята за  косата ..
Която той искал да купи, ма не му разрешили... Поредният дървен философ, който май с мама е живял до 35 годишна възраст, и сега не може да търпи други мами край себе си...  
Да му казват за цвета на ч боята и колата.

# 1 298
  • France
Те всички насилници си имат обяснение ЗАЩО се е случило така и то е  все е в другия.
Така е. И авторът ни обясни, че всичко е заради купуването на апартамента и липсата на доверие. Simple Smile
Ама за какво липсва доверие, не написа.

Смятам да пусна обява в бг тиндъра, че си търся младо момче (23-25 годишно), готова съм да го издържам, но ако ми предостави безплатен апартамент и половината от заплатата си. И да е силно сексуален Blush и ако може с памук до ми изкарва душата, готвейки мусака (по Таис) А аз дори на кино ще го водя... ако слушка Blush
Как мислите? Ще имам ли успех?

# 1 299
Но само да припомня, без да твърдя че има общо с тази история, че точно насилниците са много умели да играят по нечии нерви така, че да изкарат другия луд и агресивен.

Това си е точно така, само че мисля, че на хората не им се вярва, докато не попаднат на такива вербални насилници.

То хубаво, че нищо не оправдава агресията, ама нищо не оправдава и това садистично да дрънчиш по нервите на някого, докато най-накрая не издържи.

И двамата участници в историята сами по себе си може да не са лоши, но май в момента изкарват най-лошото един в друг. Дано не се разколебаят за раздялата.

# 1 300
Автора изял шамарите и е подложен и на вербална агресия, обаче него изкарахте насилника във връзката.
Ако някой ми вика "пукни куче" и без да ме е докоснал аз повече под един покрив с него няма да спя.
Добре са се разсъхнали нещата, ами само да не му хрумне да си я връща. Авторе, дръж фронта! По-добре сам отколкото зле придружен!

# 1 301
  • Пловдив
Прочетете отново заглавието, и стига тук сте си мерили величието,  благородството, титлите, наследствата и имотите си. Че и мъжете си, за тези, които имат.
Не ги мерим помежду си. Мерим ги с автора. Защото ми разправят в темата, че еди си какви мъже няма, а то има.

# 1 302
И аз бих казвала на някой "пукни куче" ако ме тероризира финансово.
Финансово насилие дами, или всичко друго е окей щом не й е забил два шамара?
Отвратително е как оневинявате един психопат.

# 1 303
  • Пловдив
И аз бих казвала на някой "пукни куче" ако ме тероризира финансово.
Финансово насилие дами, или всичко друго е окей щом не й е забил два шамара?
Отвратително е как оневинявате един психопат.

Ох душичко...........  Къде точно видя автора да и забранява да харчи , да вади , да ги взима и да е държи в зависимост. Готов е да я храни , да я пои , да я гледа .........ама не и да плаща всяко едно нещо , заради ситуация , в която тя сама се вкарала.

Цитат
•    са насочени към контролиране способността за придобиване, използване и поддържане на икономически ресурси от жертвата;

•    включват поведение, оказващо негативно влияние върху финансовото и икономическото му състояние;

•    възпрепятстват постигането от пострадалото лице на финансова стабилност и независимост от насилника

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 08:50 от Sun2000

# 1 304
@Sun2000, пак се повтарям от вчера, ама ти се едно си бил там между тях, за да знаеш на какво е готов авторът, чак “да я храни, пои и гледа”, от къде го разбра това? По неговите постове не става ясно такова нещо??? Единственото ясно е, че това е един сметкаджия, която мери всяка стотинка на кантар. Наистина, спри да проектираш.

Общи условия

Активация на акаунт