Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 26 577
  • 1 552
  •   3
Отговори
# 1 455
  • France
О, вече и агресира. Чудничко

# 1 456
Абе виновен си, трябва да имаш пари да плащаш винаги. Simple Smile Грозно е да искаш тя да плаща собствената  ви храна. Парите ти не трябва да свършват, ама ха.

Да знаеш, обаче, никога не си давай паролите и достъп до телефона, откъде накъде някой ще ти рови в чатовете. Тука вече си направил голяма грешка, защото, запомни, да доказваш, че си верен е кауза пердута.

# 1 457
  • Пловдив
Ехоо..... някъде забравихте ли, че лично той написа ,че е платил 80 % от сватбата. Нали са живяли с таз бамбина , има ли са меден месец. Спеставянията му са заминали. ........ Колко пък да е имал .......милион?
Което пак лъсва проблема, че явно не умее да си разпределя/планира разходите. И аз съм се местил, и аз съм се женил, но не съм изпадал в такава ситуация.

То само това да е проблема.

# 1 458
Къде пише, че изкарва 10 000?
Той и кредит плаща, гориво, сметки.
Ей, страшна работа е тука. Човекът до шушка и пак къде са ти парите 🤣
Отказвам се.
Добре се отърва човекът.
Браво.

# 1 459
  • Далечният изток
Не псувай, че ще те баннат и няма да разберем как се случва разводът.

# 1 460
Simple Smile Колко пъти да повтарям, че в тази история пари имат само жената и тъстовете на ЛГ.

# 1 461
Агресирам? Агресирам защото ти лично, чакаш да хванеш една дума от цяло нещо, само и само да изкараш мен виновен. И още няколко има такива. В цялото нещо се търси обвинение към мен.

# 1 462
  • France
Което пак лъсва проблема, че явно не умее да си разпределя/планира разходите. И аз съм се местил, и аз съм се женил, но не съм изпадал в такава ситуация.
Ти явно си реален и имаш реални харчове. А авторът е като от вица
Билет за автобус 1,20
Баничка 2.30
Непомнякъде 1289,50

# 1 463
Ако на мъжа си му свършили парите е нормално партньорът му да се сети да плати покупки в супера, а не той да е виновен, че няма още.

# 1 464
Авторе, ясно, че ще ти писне, тя цялата ситуация е кофти, особено като трябва да се разправяш и с развод. Ако не е пързалка и ако искаш да чуеш/приемеш конструктивна критика - защото не всички хора/мнения са с цел хейт - и за да продължиш напред по-добър, е точно в това - да предвиждаш/планираш харчовете по-добре. Естествено, че не винаги може - обстоятелства всякакви, но това е много важно качество за всеки, особено за един мъж - жената до него, да вижда и усеща сигурност. Утре, искрено ти го пожелавам, ще си намериш жена, с която да си "кликнете", ще си създадете потомство, тогава тези качества/добри практики ще са ти много по-нужни!

# 1 465
Агресирам? Агресирам защото ти лично, чакаш да хванеш една дума от цяло нещо, само и само да изкараш мен виновен. И още няколко има такива. В цялото нещо се търси обвинение към мен.
Виж сега, тук половината мечтаят да са на мястото на жена ти и сега ги е яд, че ти се усети и напусна хранилката.
Другата половина мразят мъжете си и си го изкарват на теб.
Спокойно, че ми е интересно.
Никоя няма да си купи имот като жена ти, ама им харесва схемата. Харесва им, че те шляпа и кълне и те действа.
На твой гръб, но малко са такива оперени тарикатки в живота. Във форума е лесно.

# 1 466
  • France
Simple Smile Колко пъти да повтарям, че в тази история пари имат само жената и тъстовете на ЛГ.
Ще излезеш права Simple Smile

Ще кажеш, че ние никога не сме купували жилища, ремонтирали, обзавеждали, сменяли адреси (аз поне 10ина пъти), с деца и без, организирали сватба... и пак сме се справяли. А то тук четем един рев.... леле-мале

# 1 467
Ако на мъжа си му свършили парите е нормално партньорът му да се сети да плати покупки в супера, а не той да е виновен, че няма още.

Естествено Simple Smile

Как въобще ви хрумна, че трябва да извади спестявания, само и само да не си бръкне жена му в портмонето,  че е грозно? И аз вече си мисля, че тука се проектират някакви фантазии.

# 1 468
Авторе, не се поддавай на провокации.
Моето мнение е, че тази жена не е била искрена с теб, за сърдечност дори няма да коментирам.
Твърде много време си се посветил там.
Че и сватба. Наивно доста.
Аз много по-рано щях да я резна по тангентата.
А това да си даваш пароли и да се доказваш с ровене в телефона – абсурд.
Приеми го като урок – бъди скептичен по принцип и не се предоверявай. Както виждаме – тя точно така те е действала – недоверие, натиск, насаждане на чувство за вина. По отношението към приятели и родители да си знаеш, винаги можеш да прецениш кой колко струва. Щом си позволява обиди към тях, същото ще е и към теб.
Много добре, че се развеждаш.
Ще намериш жена, която да ти импонира емоционално.
И не бързай да се жениш.

# 1 469
  • France
Ирис, остави портмонето на жена му и се опитай да сметнеш 8500лв как се харчат за битови условия? Ноу уей. След като за това ни пързаля, се питам кое в разказа му е вярно?
Много, много съмнително

Общи условия

Активация на акаунт