Тъщата се меси в нашите отношения, често това ни скарва - помощ!

• 26 483
  • 1 551
  •   11
Отговори
# 1 485
  • France
Къде е Кукумицинка да извади авторовите цитати и да превърти играта. Пич, поне се опитвай да си спомниш какво си писал, защото аз много помня числа и смятам бързо.

Момичета, изоставям ви. Беше ми интересно, докато все още имаше някаква реалност, но то стана по-зле и от темите на Даскалка. А нямам желание за спорта да се карам с вас.

# 1 486
  • София
Или да ремонтират авторовото.
Т.е. освен да му изплаща ипотеката, да му прави и ремонт на жилището. Що пък не. Joy

# 1 487
  • Далечният изток
Ама ти не спираш да искаш бе човек.
Вече почна и от форума да иска....
Така не става.

# 1 488
...стана по-зле и от темите на Даскалка...

Нормално. Очаквано.
Както Кукумицинка отбеляза преди много време.

# 1 489
  • София
Фил, стой, няма какво да се караме, че имаме различни виждания по дадени въпроси.
Можем да водим ползотворна дискусия, мисля.

Авторе, в женски форум си, може би трябваше да пишеш в мъжки.
Но все пак, ъпдейтвай ни Peace

# 1 490
Значи да изхарчи цялата си заплата за нея, и след това започва сместени пари, а тя не трябва никога да плати нищо, дори храна? У нас мм плаща почти всичко, от мен не очаква, обаче не бих допуснала такова нещо, отделно че не чакам да остане без една стотинка, или да ми казва нещо, не го правя от неудобство както казва авторът, а защото ми е приятно да направя нещо за дома, за него, защото сме семейство и е нормално да те интересува и да знаеш какво става с партньора ти, а не той да е виновен колко взема и защо няма заделени, това е съвсем друга тема.

# 1 491
  • София
Ам, някои си мислят, че пари има. Има, бе! Извират, особено чуждите.

В тази двойка си мисля, че по основен въпрос не са се разбрали. И затова жената се е вкиснала.

# 1 492
  • France
Фил, стой, няма какво да се караме, че имаме различни виждания по дадени въпроси.
Kissing Heart
Мога да водя ползотворна дискусия ако знам, че казусът е реален. Но тролчо написа в един пост, че взимал 8500, а после намали с 1500. Така че...

# 1 493
Kissing Heart
Мога да водя ползотворна дискусия ако знам, че казусът е реален. Но тролчо написа в един пост, че взимал 8500, а после намали с 1500. Така че...
Щом си сигурна, че съм писал 8500, моля да цитираш поста. Защото аз прекрасно знам, че не съм писал конкретната сума, нарочно.

# 1 494
  • София
Като поискам пари от жената, значи да ме подкрепи и значи да не иска всичко аз да покривам. Да се сеща и тя от време на време. Мисля, че така е ок. Пък после пак аз ще плаща,, както казах по-горе.

И това се сети след сватбата да го проучваш? Rolling Eyes Ясно ми е, че темата стана супер хейтърска, но това наистина е неадекватно. И ти трябва да си по-възрастния, опитния и зрелия. Дано си вземеш правилните поуки, но като чета и теб, и някои други мнения, които те надъхват, едва ли.

ПП: Едно е да очакваш и другия да участва, друго е да го изговорите предварително, трето да го поставиш пред свършен факт, четвърто да го научиш по един начин, после да очакваш да прави друго.

И наздраве за всички балами, които в момент, в който жената е била с по-малка заплата, в майчинство или е трябвало да изплаща нещо, са я подкрепили, вместо да натякват. Виждам, че не всички жени тук са си хванали такива балами.

# 1 495
Той пише, че това е станало още в самото начало в първия град, а не след сватбата.
Може всичко да ти даде, но обикновено един мъж дава, ако има желание, а не когато се чувства длъжен.

# 1 496
  • Далечният изток
И двамата имат голямо желание като гледам - той да дава, тя да го уважава...

# 1 497
  • София
Той пише, че това е станало още в самото начало в първия град, а не след сватбата.
Може всичко да ти даде, но обикновено един мъж дава, ако има желание, а не когато се чувства длъжен.

Същото с отношението. Той прави безумни и тотално неразчетени харчове, и после очаква жена му да му се отплати с отношение и "малко пари". Ами не става така.

# 1 498
Никак не става, затова той си избяга.
И сто , и хиляда поста да има, как е крив, грозен, беден, фактите са, че той я напусна.
Защото тя прекали.

Четете и се учете на граници.
За мен темата е само тема, аз моите неща съм си ги заслужила.

# 1 499
  • София
Няма лошо. Ако има едно нещо, за което повечето тук сме единодушни е, че раздялата е правилното решение. Оттам насетне кой прав, кой крив, си е за него.

Общи условия

Активация на акаунт