МНОГОДЕТНИ МАМИ 14

• 11 308
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
Да са честити рожденниците! Здрави и щастливи!
Снимки от ivata(качествени са снимките!!! Hug Peace поздравления) - дето не успяваше на няколко пъти да ни ги покаже.... ! На тази се вижда Рениса.

Да, това са Рениса и Евангелия! Леле каква коса има ... и колко е красива, ако знаете....

Бялата птица, какво прави тоя емотикон? Да не пръска тавани, че таман имам нужда...

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 10:45 от Дивна самка

# 91
оооооохххх...следващият път не стикерчета ами табели за имената ще направя Mr. Green Hug Whistling Да си призная без бой - мислех че всеки ще си напише никът от форума - и при това мислех че ще се пише с маркер....затова сметнах че са достатъчни като големина. Както на организаторите - с черен маркер и едно име...Ама другият път - ПО-ГОЛЕМИ Whistling Hug
Аз дотук се очертава че не познавам Цвърче, Акага, Вълшебна. Ако обаче съм се запознала с тях - разубедете ме. От снимките не схванах коя точно коя е Embarassed
Голяма бяла птицо  Mr. Green незнам дали е от романтичният ти период, или от пролетта - ама добре че имената с подписа ти не си ги преправила че да те позная...както Цвети по караванката Mr. Green
Наталия - Дария е права - трябва да се откажеш от руското си гражданство. Знам че то ти струва много пари, но сигурна ли си че искаш да се лишиш от него??? Мама е на 70 години вече но не го сменя - просто само това и останало от "дома"
Цветиииии - как само един такъв голям празник бе мила Tired ама Коледен бал няма ли да спретнем????А за Витоша - том смеееееее!Цялата голяма банда!!!!
Да ви кажа аз за моят Яни сега - Вчера го гледам - качил се на бара - познайте как!!!! Отворил си фурната, стъпил на капака от там на бара и стои изправен и ми се смее отвисоко - щях да припадна. Добре че яка вратата на фурната че голяма бела можеше да стане. И уж имаме преградна решетка ooooh! която отвреме на време забравям да заключвам... Embarassed

# 92
  • София
ЧРД  НА  КАМЕН И ДИМИТЪР!Да са здрави и все така да радват родителите си!

Аз съм ЗА пикник.Има една голяма поляна не много високо но Витоша.Можем да отидем там. football sun jump topka running
За там игрите ние ще си ги подготвим.Имам една книга с 505 игри,ще помогне.

# 93
Цветиииии - как само един такъв голям празник бе мила Tired ама Коледен бал няма ли да спретнем????

От нас зависи. За Коледен бал ще трябва да се справим без помощта на екипа на АР. Когато след бала им благодарих за усилията, те казаха, че следващия път искат да са гости. Mr. Green
Хубаво би било и ние да се включваме в техните мероприятия, защото освен многодетни, сме и просто родители, нали така?

Камен ви благодари за честитките. Наистина се зарадва.  bouquet

# 94
Ми то - хубаво, ама на нас май слабото ни място е присъствието на поне 1-2 деца винаги наоколо...

# 95
Цитат
Наталия - Дария е права - трябва да се откажеш от руското си гражданство. Знам че то ти струва много пари, но сигурна ли си че искаш да се лишиш от него??? Мама е на 70 години вече но не го сменя - просто само това и останало от "дома"
Знам че трябва да се откажа от руското гражданство,но ми се налага да имам българско по няколко причини и затова искам малко напътствия как да стане.

# 96
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЕН И ДИМИТЪР!ЖИВИ,ЗДРАВИ И ДА ПОРАСНАТ ОТГОВОРНИ МЪЖЕ! newsm59 newsm59 newsm59
Рениса и аз я познах,особено като видях принцесата,ама що не се запознахме.... newsm78?
И да си призная - и аз не съм сигурна с кого точно се запознах! EmbarassedМай идеята за никовете е доста добра. Peace
Всички у дома чакаме новия празник с нетърпение - много хубаво беше на този Hug!
Лек ден от мен - отивам да чистя,че в къщи бомба е паднала!  bouquet

# 97
Вълшебна, защо не се обади? И аз те видях, децата ни бяха на една маса, но май и двете не си бяхме написали никовете.
Аз да си призная бях много, много развълнувана на Празника. Сега ме е яд, че е можело да се запозная и поговоря с повече хора, а не само да се усмихвам и да снимам. Надявам се обаче скоро пак да си организираме среща.

Ивата, и на мен ми звучи страшничко тая операция, а и толкова млада изглеждаш...Но ти може би си проучила добре нещата и щом вече си решила - пожелавам ти кураж, късмет и успех!

Габи, ЧРД (с малко закъснение)! Да си здрава и много щастлива!           bouquet

Честит рожден ден на супер-хипер умното момче Камен!   newsm59
Да бъдеш все така оригинален и упорит! Пожелавам ти още много усмивки, забавления и игри!

Честит рожден ден на Димитър! Много веселие, здраве и успехи в живота!    bigdance2

Момичета, защо пак си сменихте имената? Не знам в какъв етап на промените точно съм хванала Голямата бяла птица вчера, но докато се чудех кой е този човек, отдолу забелязах "Редактирана за последен път от (Раз)умница" и те разкрих що за птица си.

Джулис, това качване е такъв голям проблем у нас...Вечер само крещя "Къде е Камен? Заключихте ли детската (там има 2 легла на 2 етаж)?....." Да не говорим за бар-плотовете, стъклените масички и прозорците...Сигурно и вие влизате в такъв етап и ти пожелавам голямо търпение и здрави нерви.

И аз съм навита за пикник с игри, само че няма ли да е малко трудничко чак на Витоша (за семействата, които ще бъдат без кола)?

Сложих един много кратък видео материал от Празника (2 минути от 20 минути общо) тук: http://multiply.com/ - името и паролата са като на албума ни. Хубавото е, че само ние ще си го гледаме, а и можем да записваме и трием, който и когато пожелае (позволява качване до 100МВ видео). Благодаря на Наталия, че ми го препоръча.

Да ви се похваля, че вчера Прет-а-Портето на Визаж, в което Вики участваше, мина идеално и най-важното е, че тя се представи блестящо! Ще го излъчват довечера по Канал 3 от 21 часа, но е толкова дълго ... (вчера висяхме от 8 до 8 на репетиции и самото представяне) и няма как да ви обясни кога са нашите две фирми. Ще пусна по-късно снимки.

Мамо Цоцоланке, видя ли какъв постинг сътворих, а? Един ден пропуснах и толкова неща събрах за споделяне! Това го пиша допълнително, защото и аз се учудих на големината на писанията си.

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 12:11 от Оливети

# 98
Бялата птица, какво прави тоя емотикон? Да не пръска тавани, че таман имам нужда...

Брех, че си прозаична. Това е шампанско Party

# 99
Момичета, празника беше чудесен  newsm51, съжалявам само че не можах да участвам в  повече от разговорите - всички теми бяха много интригуващи, но поне можете да разкажете във форума ако сте споделили или научили нещо ново  newsm12

# 100
Цитат
Сложих един много кратък видео материал от Празника (2 минути от 20 минути общо) тук: http://multiply.com/ - името и паролата са като на албума ни. Хубавото е, че само ние ще си го гледаме, а и можем да записваме и трием, който и когато пожелае (позволява качване до 100МВ видео). Благодаря на Наталия, че ми го препоръча.
Кой албум? newsm78
И аз като видях момичето на Рениса веднага си помислих за името Евангелия,и исках да попитам,но после ме хвана срам,защото напоследък съм малко Crazy и да не се изложа. Embarassed

# 101
Дидке, докъде я докара с учебниците?

Оливети, и ти прихвана от заразата с никовете, а? Новият ми харесва, звучи някак по-малко респектиращо от активна, по-уютно.
Браво на Вики! Що са ни такива талантливи децата?

Днес в ТВ Здраве водещата ме попита дали имаме чувство за вина, че не прекарваме достатъчно време с децата си. Аз направо се изблещих. Точно за това не ми е идвало на ум да се чувствам виновна. А и никой не е повдигал въпроса в нашите теми. Така й казах, че многодетните семейства живеят заедно много повече, отколкото другите. Права ли съм?

# 102
Така й казах, че многодетните семейства живеят заедно много повече, отколкото другите. Права ли съм?

Peace

Момичета мили, пощадете ме-лудвам с тези ваши нови никове. Като не може да сменяме често мъжете става и с имената, така ли?

Честит, честит рожден ден момчета-Камен и Димитър. Сигурна съм, че правите така, щото семействата ви да се гордеят с вас.

:  ura: newsm18  ura newsm18  ura newsm18  ura newsm18
За ученолюбието и талантите на Камен съм разказала на много двудетни мами-убеждавам ги ,че всяко следващо е по-добро и по-добро.

# 103

Днес в ТВ Здраве водещата ме попита дали имаме чувство за вина, че не прекарваме достатъчно време с децата си. Аз направо се изблещих. Точно за това не ми е идвало на ум да се чувствам виновна. А и никой не е повдигал въпроса в нашите теми. Така й казах, че многодетните семейства живеят заедно много повече, отколкото другите. Права ли съм?

Абсолютно newsm10

Дидуш, може и да си права за никовете. Не бях се замисляла от тази гледна точка Sick
Оливети, и на мен ми харесва новият ти ник.

Моля ви, не се шашкайте от новите никове Hug Пролет е, всичко се обновява и започва нов живот smile3525 И ние също. Пък и нали имената на децата са в подписите, та да ви подсещат за кого иде реч Blush

# 104
  Ох, ако знаете колко ми липсвате, но няма как. Сега съм по работа в една зала и се изкуших да ви поздравя. Затънала съм до гуша с работа и ядове покрай тия шипки. Набързо попрочетох туй онуй и ми стана много приятно, че не сте ме забравили. Видях снимката, но не знам паролата. Моля някой да ми изпрати албума и всичко там за гледане от празника и паролата и кода за влизане на лични. Аз все някога ще открадна малко в време за това.
  Поздрави и много целувки на всички, малки и големи! Hug  bouquet baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт