Ясновидци - тема 49

• 21 127
  • 275
  •   1
Отговори
# 225
Помага ли против хазартна зависимост?

Хазартната зависимост е психическо заболяване и не се различава от наркотичната зависимост. Лекува се от психиатър, с медикаменти, може би в началото в психиатрия, а после вкъщи. Това е дълъг и труден процес, който изисква желание и воля на зависимия да се излекува и подкрепяща среда.
Чудеса има само в приказките.

# 226
Juliqni, не искам да Ви отчайвам, но това е загубена кауза, само ще си дадете парите на вятъра.
.   
Juliqni, не искам да Ви отчайвам, но това е загубена кауза, само ще си дадете парите на вятъра.
. Търсили сте такава помощ и е нямало резултат ли?
Извинявайте,но не мисля,че трябва да търсите някой да гони и да вярвате в демони и духове.Това е зависимост и трябва да се лекува,има различни начини ,комуни,църковни служители (май някакъв отец в Варна), медикаменти, психолог за зависимия.

# 227
.   
Извинявайте,но не мисля,че трябва да търсите някой да гони и да вярвате в демони и духове.Това е зависимост и трябва да се лекува,има различни начини ,комуни,църковни служители (май някакъв отец в Варна), медикаменти, психолог за зависимия.
Има отец във Монтанско в Лопушанския манастир, а този от Варна ще ни е по на близко- ако му знаете името и как да се свържем с него. Някъде пишеше че е в манастира на Св. Константин и Елена

# 228
Здравейте, пише за свещеника че гонел демони с чудотворната вода която извира от манастира.  Може ли който е ходил да сподели. Интересува ме за прогонване на хазартна зависимост.

# 229
Здравейте. Някой ползвал ли е услугите на този човек?

# 230
.    
Цитат на: Сийка*    link=topic=1824174.msg50637706#msg50637706 date=1766739125
Има отец във Монтанско в Лопушанския манастир, а този от Варна ще ни е по на близко- ако му знаете името и как да се свържем с него. Някъде пишеше че е в манастира на Св. Константин и Елена
Писах ви на пощата,има информация в интернет потърсете,Варненския отец Георги Фотакиев и е в кв Галата а не в Св.К.и Елена.

# 231
Здравейте!
Имам записан час за Веселина Здравчева от Пловдив, но честно казано не намерих много мнения за нея.
Някой бил ли е при нея и може ли да даде мнение? Заслужава ли си?

# 232
Здравейте, ползвали ли сте услугите й, има няколко стари статии за нея в гугъл. Може ли мнения за тези които са я посещавали?

# 233
Здравейте, някой има ли впечатления и контакт на Деса от Казанлък?

# 234
Някой от вас да е ползвал услугата - "изчистване на карма" От кого сте доволни- има ли промяна в живота ви.

# 235
Здравейте. Търся ясновидец, който може да ми намери изгубен предмет. Поизчетох мнения и в предходни теми, но не открих точно каквото ми трябва. Ще съм благодарна, ако някой си е намирал нещо по този начин, да препоръча към кого да се обърна. 🙏🏻

# 236
Момичета, момчета, имам номер на жена в село Ресен, Мима са я записали и така ми го дадоха. Гледала на Коран. Има ли някой мнение за нея?

# 237
Много ми е странно християни да ходят при ходжи и такива, които гледат на Коран?

# 238
Моля препоръчайте някой който наистина да познава на Таро - да е казал и да се е случило?

# 239
Момичета, момчета, имам номер на жена в село Ресен, Мима са я записали и така ми го дадоха. Гледала на Коран. Има ли някой мнение за нея?
От приятелка която е от района знам че за нищо не става… не съм ходила лично споделям какво знам

Общи условия

Активация на акаунт