Ясновидци - тема 49

• 21 169
  • 276
  •   3
Отговори
# 210
Здравейте , има една жена гледа на кафе до градската градина в гр.Хасково . Някой дали е бил при нея ? И имали познаваемост? И някой бил ли е скоро при гледачката от Боян Ботево , мнения ? Благодаря Ви

# 211
Може ли мнения за тази дама, която прави Таро четения?

# 212
Здравейте! Някой ходил ли е при ходжата в Момчилград?

# 213
На това момиче като му слушам бръщолевенията ,на някакво "високо ниво",уж много говори а конкретика никаква.Ще покажа отново моята фаворитка в Таро ,за мен е много точна

# 214
На това момиче като му слушам бръщолевенията ,на някакво "високо ниво",уж много говори а конкретика никаква.Ще покажа отново моята фаворитка в Таро ,за мен е много точна
Не съм правила консултация с нея,но 70 лв ми се струват много!Незнам колко време е консултацията и дали се задават въпроси!

# 215
То човек като гледа видеата в тубата, на всички таролози им говорят висшите сили, така че ....

# 216
  • София
Здравейте и Честита Коледа!

Някой може ли да сподели дали има нещо, което В. Начев му е познал за бъдещето?

# 217

Точно обратното стана. Интересното е, всичко, което каза той, ми каза и Емилия от Пиротска. Имам чувство, че казват това, което искаш да стане.

# 218
  • София

Точно обратното стана. Интересното е, всичко, което каза той, ми каза и Емилия от Пиротска. Имам чувство, че казват това, което искаш да стане.

Бях чела поста на Melissa77 за него и загова се доверих, отделно абсолютно всички при които съм ходила казват нещата, които и той.
Затова ми е интересно дали има познаваемост или наистина говорят това, което искаш да чуеш...

# 219
Здравейте. Имам сериозни проблеми в личен план.вече няколко месеца сме разделени с моят приятел.буквално като зомби е.и да те обичам така трябва. И да ми е тежко ще се разделим решил съм.тежко ми е без теб.не съм щаслив .не съм спокоен.обичам те липсваш ми но това няма значение.в общи линии това говори като в транс.
Мисля ,че ние направила нагия за раздяла сестра му.имаше няколко опита с предмети.гривна,дрехи.накрая мисля направи с храна и там явно стана както искаше .
Бях при бай Ангел от дианабад.направо ме изуми в точността на казаното отнсоно мен и него и връзката.нямаше как да налучмва такова нещо.Каза че имаме за раздяла  магия.уж я развали и след 20ти декември трябваше да тръгнат на добре нещата.но за съжаление няма никакви и дикации за това.не спирам да се надявам.и да чакам да се случат нещата
Искам обаче да проверя още някъде.Търся човек за диагностика има ли нещо направено.и съответно който да може да развали ако има нещо и който помага за събиране.
Благодаря предварително.

# 220
Здравейте, знаете ли нещо за жената Зина, която изчиства - прогонва демони от хората? Някакво мнение да кажете за нея.

# 221
Моля ако някой може да каже за координати на човек който гони духове на хазарт, наркотици от хората - да сподели мнение. Има ли доволни?

# 222
Juliqni, не искам да Ви отчайвам, но това е загубена кауза, само ще си дадете парите на вятъра.

# 223
Juliqni, не искам да Ви отчайвам, но това е загубена кауза, само ще си дадете парите на вятъра.
.   
. Търсили сте такава помощ и е нямало резултат ли?

# 224
Помага ли против хазартна зависимост?

Общи условия

Активация на акаунт