Ясновидци - тема 49

• 20 978
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,търся отзиви за точно гадаене на карти. Имам голям проблем и искам да задам въпроса си.

# 256
  • София
Здравейте,търся отзиви за точно гадаене на карти. Имам голям проблем и искам да задам въпроса си.
Отговора е във всички нас,които вярваме и търсим някой да ни го каже чрез карти. Повярвай ми, няма такъв човек, който да ти реши проблема с карти. Много се навъдиха, всеки втори е с голями способности. От всички думи ,които ще каже все нещо ще нацели и ние се хващаме точно за това. Не си губете времето. Казвам го с най-добри намерения и опит над 4 г при какви ли не величия в темите тук и извън тях. Много се радвам, че се отказах от тази зависимост.

# 257
Отговора е във всички нас,които вярваме и търсим някой да ни го каже чрез карти. Повярвай ми, няма такъв човек, който да ти реши проблема с карти. Много се навъдиха, всеки втори е с голями способности. От всички думи ,които ще каже все нещо ще нацели и ние се хващаме точно за това. Не си губете времето. Казвам го с най-добри намерения и опит над 4 г при какви ли не величия в темите тук и извън тях. Много се радвам, че се отказах от тази зависимост.
Колко си права години назад при какви ли не продавачи на надежда това е… някои във времето са налучквали по 1-2 неща и до там и когато си отчаян се хващаш за всяка дума… не съм ходила година вече и ми е много по спокойно

# 258
[/quote
Направете така: помолете се в църква, или вкъщи пред икона, да ви бъде даден знак за изхода от ситуацията, или дали ще е с негативни или позитивни страни за вас., ако нищо не зависи от вашата воля и действия. Може да ви се яви под формата на сън, или докато  разговорате с някого, и да премине през вас верния отговор. Или да падне пред вас гълъбово перо, докато мислите за проблема. Примерно....

# 259
  • София
Точно това се опитвам  да кажа. И аз около година не съм ходила и звъняла на никой,и наистина се чувствам спокойна. С километри след работа паля колата и тръгвам при някоя с "дарба", взимам отпуска и чакам някой да ме приеме срещу прилична сума за да му чуя неговата версия според въпросите ,които задавам и дори не ти трябва да си добър психолог за да разкажеш какво виждаш за бъдещето. За карти Таро- рускини, украинки, туркини и т.н.....да, все нещо пак казвам според въпроса ти ще нацелят. Много пари, нерви, лъжи.
Оставете нещата да се случат сами и ще видите, че е за добро, защото като ни напълнят главите с глупости, неволно се променяме и не е добре.

# 260
Да сте чували за Светла Димитрова? Преди е живяла на"Секвоя", а сега в Люлин.

# 261
Може ли мнения и отзиви.Гледам че има доста последователи,дори и в чужбина?

# 262
https://www.facebook.com/share/v/1HoJ1zKWJi/
Аз нищо не разбрах какво имал на главата си.

# 263
Здравейте, някой възполвал ли се е от услугите на Драгомир Харизанов за изчистване от негативни въздействия и като цяло.

# 264
Някой да ми напише на лични телефона на Адем, моля! Че забравих нещо, а не ми се чака.

# 265
Хич и не и се връзвайте на тази измамница.

# 266
Някой да ми напише на лични телефона на Адем, моля! Че забравих нещо, а не ми се чака.

тел. за София 0889338484

# 267

тел. за София 0889338484
Благодаря, но за по-сигурно ходих на крака.

# 268
  • София

Тази е за съд!С кое право показва семейна снимка ,че и магия видя?!?

# 269
Момичета, малко странен въпрос, но някой чувал ли е за жена във Варна в кв. Аспарухово, която прави масажи в дома си, но има и ясновидски способности?

Общи условия

Активация на акаунт