Ясновидци - тема 49

• 23 176
  • 293
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте!

Моля дя ми изпратите на лична съобщение яснонидци или таролози ,от които сте доволни

# 271
Момичета, малко странен въпрос, но някой чувал ли е за жена във Варна в кв. Аспарухово, която прави масажи в дома си, но има и ясновидски способности?

Това е нещо ново, още малко и като отидеш на зъболекар, ще започнат да ти гледат.

# 272
Момичета, малко странен въпрос, но някой чувал ли е за жена във Варна в кв. Аспарухово, която прави масажи в дома си, но има и ясновидски способности?

Това е нещо ново, още малко и като отидеш на зъболекар, ще започнат да ти гледат.
То не случайно е казано, че ти познава и кътните зъби.

# 273
В Цигов чарк имало ходжа? Някой знае ли изобщо как се казва човека и обратна връзка за него?

# 274
Каква е тя, в кой блок живее ?
Да сте чували за Светла Димитрова? Преди е живяла на"Секвоя", а сега в Люлин.

# 275
Каква е тя, в кой блок живее ?
Да сте чували за Светла Димитрова? Преди е живяла на"Секвоя", а сега в Люлин.
Глада. Звездите и говорят.

# 276
Здравейте ,искам да попитам ,някой може ли да ми препоръча гледачка, която познава ,ако е от пловдивският край още по добре ?

# 277
Някой има ли номера на Цеца от Лом? Доколкото разбрах гледа на кафе.

# 278
Някой от вас знае ли човек който помага за събиране на разделени. Моля ви наистина много иска. Да оправя връзката си.зълава ми ни раздели .с магия с манипулация. Искам. Да се съберем .

# 279
Някой от вас знае ли човек който помага за събиране на разделени. Моля ви наистина много иска. Да оправя връзката си.зълава ми ни раздели .с магия с манипулация. Искам. Да се съберем .

Значи, вие искате да направите магия, за да развалите магия... Интересно. Според мен е крайно време нежеланието на човека към вас и поддаването му на манипулации от трета страна да спрете да ги оправдавате с магия.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 15:11 от Viollaa

# 280
Няма такива хора не губете време, енергия, нерви и много пари защото ще се намери кой да изкара на ваш гръб

# 281
Здравейте, не съм писала и следяла отдавна тук, но исках само да споделя, че на мен ми помогнаха със съвет и коментари две жени - Памела Пенева и жената с обикновените карти. Наистина не  е реклама и не са ми близки, нито приятелки, за да им правя реклама, просто ми помогнаха много и ми дадоха доста надежда. Надявам се, всеки от вас тук да намери това, което търси с или без чужда намеса:) благодаря!

# 282
Здравейте, мога ли да попитам някой, който е ползвал chat gpt за четене на карти Таро, да ми обясни на лично или тук как точно се ползва, тъй като опитах преди малко, но нищо не ми се получи? Има ли някакъв точен линк или просто се отива в платформата? Благодаря много предварително:))

# 283
Здравейте, не съм писала и следяла отдавна тук, но исках само да споделя, че на мен ми помогнаха със съвет и коментари две жени - Памела Пенева и жената с обикновените карти. Наистина не  е реклама и не са ми близки, нито приятелки, за да им правя реклама, просто ми помогнаха много и ми дадоха доста надежда. Надявам се, всеки от вас тук да намери това, което търси с или без чужда намеса:) благодаря!
Здравейте,може ли контакти на жената с картите

# 284
Жената с обикновените карти на мен абсолютно нищо не ми каза, едно 2 изречения за половин час
Но пък за сметка на това ми поиска лични данни 😀

Общи условия

Активация на акаунт