Ясновидци - тема 49

• 23 438
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Жената с обикновените карти на мен абсолютно нищо не ми каза, едно 2 изречения за половин час
Но пък за сметка на това ми поиска лични данни 😀
Ужас

# 286
  • София
Доста негативни мнения имаше за въпросната жена с обикновените карти.

# 287
  • плевен
Аз съм се допитвала няколко пъти до жената с обикновените карти и никога не ми е искала лични  данни.  Доволна съм и пак бих се консултирала с нея 🍀

# 288
  • Русе
Здравейте!
Миналата 2025 година започна обещаващо в почивка в Дубай. Вярвах, че така обещаващо и ще си отиде, но уви. Не съм имала по-труден и гаден период, които продължава и в момента.
Иска ми се да отида при някой гледач, ходжа или нещо друго от сорта. Вече се чудя дал някой не ни е направил магия.
Търся някой читав  около Русе, до около 100-150 км радиус.
Моля за препоръки Heart
Севда от Шемшево я няма, в Белгия е.

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 15:56 от Viki&Niki

# 289
Преди години се гледаше най-вече на кафе и на ръка.... Сега всички гледат на карти Таро! Е, не че познават!
Не останаха ли гледачки на кафе в София?

# 290
Моля, ако някой е оставял снимка при Адем, да ми пише.

# 291
Здравейте! Някой има ли мнение за Зоя от София, ул. Пиротска?

# 292
Здравейте, мога ли да ви попитам пречиствали ли сте домовете си със светена вода или тамян и може ли някой да ми сподели как точно става? Благодаря!

# 293
Здравейте, мога ли да ви попитам пречиствали ли сте домовете си със светена вода или тамян и може ли някой да ми сподели как точно става? Благодаря!

Здравейте! Ще опитам да напиша най-елементарния начин, което не означава, че не работи!  Натопете или поръсете  метла с оцет и изметете цялата къща, ако нямате купете нова метла. Боклука се изхвърля извън дома и след това напръскайте със светената вода. Запалете тамяна и го оставете само да дими и обиколете с него дома, като започнете и свършите с входната врата. Движението е по часовниковата стрелка и четете основната молитва "Отче наш". Може да го направите в продължение на три поредни дни. Желая успех!

# 294
За светена вода знам, че не трябва да се ръси по пода, както и във WC и баня, може дрехи ,легла, мебели. Някои даже отпиват от нея.

# 295
Благодаря ви много за отговорите за светената вода. Ще си пречистя къщата и дано ми олекне и да има позитивен ефект:))

# 296
За светена вода знам, че не трябва да се ръси по пода, както и във WC и баня, може дрехи ,легла, мебели. Някои даже отпиват от нея.
Точно така. Не се ръси по пода. А може да се пие.само на гладно.

# 297
Здравейте, знаете ли някоя жена в Бургас, която гледа на кафе/таро/ или просто така. Ходих при една жена на таро, която много ми познаваше, но за съжаление почина наскоро. След това ходих при Нина в Камено, но останах със смесени чувства. Мисля и до Тънково да отида, но ми е доста натоварен графикът и не знам кога ще успея да стигна до там. Моля, препоръчайте ми някоя, от която сте останали доволни.

# 298
Здравейте, знаете ли някоя жена в Бургас, която гледа на кафе/таро/ или просто така. Ходих при една жена на таро, която много ми познаваше, но за съжаление почина наскоро. След това ходих при Нина в Камено, но останах със смесени чувства. Мисля и до Тънково да отида, но ми е доста натоварен графикът и не знам кога ще успея да стигна до там. Моля, препоръчайте ми някоя, от която сте останали доволни.
Пробвайте с тази Фериде от Несебър....

Общи условия

Активация на акаунт