Ясновидци - тема 49

• 24 236
  • 320
  •   3
Отговори
# 300
Гюнер ходжа от Момчилград събира разделени двойки

# 301
И да се съберете с магия, той ще е като зомби 😀 едва ли искаш точно това

# 302
Естествено ,че не искам да  е като зомби. Той в момента е точно това след намесата на сестрата също с магия за раздяла.аз просто искам да се съберем и да сме си както сме били

# 303
Естествено ,че не искам да  е като зомби. Той в момента е точно това след намесата на сестрата също с магия за раздяла.аз просто искам да се съберем и да сме си както сме били

Аз нещо не разбирам от написаното преди това:

"той когато се засечем също казва обичам те но ще си наложа. Тежко ми е но така трябва."

Обичам те? Той ще си наложи? Така трябва? Кое да трябва?

Лично на мен, не ми звучи като да има магия. По-скоро рода, майка и т.н. са му казали, остави я. Ако наистина има магия, даже няма да те погледне мисля.

Защо вместо магия за събиране, не се провери за разваляне на магия, или защита от магия.

# 304

"той когато се засечем също казва обичам те но ще си наложа. Тежко ми е но така трябва."

Лично на мен, не ми звучи като да има магия. По-скоро рода, майка и т.н. са му казали, остави я. Ако наистина има магия, даже няма да те погледне мисля.

Защо вместо магия за събиране, не се провери за разваляне на магия, или защита от магия.
То едното не изключва другото .ако има направена да се развали даже е по хубаво .проблема е че не мога да намеря кой да ми помогне. Ако знаете някой .пишете телефон моля.
Колкото до това че няма да ме погледне.имаме допирни точки свързани с общи занимания няма как да се избегне. Но дълго време имаше избухвания при всяка среща и освен казаното и дразниш ме само като си покрай мен.в същото време обичам те и ми е тежко.
Реално при на раздялата е факт след като беше дадена храна от сестрата и разбра се доста манипулация от нея също

# 305

То едното не изключва другото .ако има направена да се развали даже е по хубаво .проблема е че не мога да намеря кой да ми помогне. Ако знаете някой .пишете телефон моля.
Колкото до това че няма да ме погледне.имаме допирни точки свързани с общи занимания няма как да се избегне. Но дълго време имаше избухвания при всяка среща и освен казаното и дразниш ме само като си покрай мен.в същото време обичам те и ми е тежко.
Реално при на раздялата е факт след като беше дадена храна от сестрата и разбра се доста манипулация от нея също

# 306
Преди много години, през далечната 1934 година, баба ми намира омазана с нещо мазно външната врата. После дядо ми и купува апартамент, оставя я с двете деца и и казва, че много я обича, но не може да живее повече с нея. Развеждат се и той се жени за сестрата на съдружника си. А свекърва и се обесва от срам.

# 307
"Дразниш ме само като си покрай мен" не звучи като голяма любов... не говори магията, човекът сигурно е искрен 😀 колкото и да не ни се иска...
Може и да го настройват, щом е позволил и това е стигнало до него - бягай далеч

# 308
"Дразниш ме само като си покрай мен" не звучи като голяма любов... не говори магията, човекът сигурно е искрен 😀 колкото и да не ни се иска...
Лесно е да се каже трудно е да се направи когато обичаш и държиш на човека.

# 309
Здравейте, някой има ли мнение за ходжа Маарем и Амина, попаднаха ми като имена в интернет и се чудя дали да се доверя? Мерси !

# 310
Лесно е да се каже трудно е да се направи когато обичаш и държиш на човека.

Аз разбирам колко ти е стресиращо, ти със сигурност държиш на него и го обичаш. Няма 2 мнения по въпроса, но "Лесно е да се каже трудно е да се направи" най-вероятно е за него.

Поне от това, което съм чел, ако наистина има магия (а не е манипулация за въздействие), предполагам знаеш, че някои хора обичат да плашат, когато са правени такива магии за разделяне и влюбване, след това едният въобще не иска да вижда другия и е точно като зомбиран. Честно казано, ако толкова държеше на теб, сигурно щяхте да се преместите в друг град или просто по-далеч и да прекъсне контакт с подли роднини.

# 311
Вместо да мислиш как да го вържеш с магия, опитай се да събереш смелост и да говориш искрено с него. Кажи му, че се нуждаеш от истината
Може би комуникацията с него и истината ще е по-болезнена, но освобождаваща, отколкото да се фиксираш и да отказваш да пуснеш връзка, която някога е била споделена, но вече не е
Дори и да е заради чуждо влияние, енергийно вмешателство, или просто манипулация - той го е допуснал. Значи съмнението, липсата на любов вече са били в него. Той не е жертва, той също има свободна воля, и взима своите решения, нещо което ти трябва да уважиш

# 312
Здравейте, мнение за Наташа от Враца и също така за някакъв ходжа Султан Хюсеин?

# 313
Здравейте, знаете ли някоя жена в Бургас, която гледа на кафе/таро/ или просто така. Ходих при една жена на таро, която много ми познаваше, но за съжаление почина наскоро. След това ходих при Нина в Камено, но останах със смесени чувства. Мисля и до Тънково да отида, но ми е доста натоварен графикът и не знам кога ще успея да стигна до там. Моля, препоръчайте ми някоя, от която сте останали доволни.
Пробвайте с тази Фериде от Несебър....
Може ли координати?

# 314
Здравейте, не съм писала и следяла отдавна тук, но исках само да споделя, че на мен ми помогнаха със съвет и коментари две жени - Памела Пенева и жената с обикновените карти. Наистина не  е реклама и не са ми близки, нито приятелки, за да им правя реклама, просто ми помогнаха много и ми дадоха доста надежда. Надявам се, всеки от вас тук да намери това, което търси с или без чужда намеса:) благодаря!
Здравейте,може ли контакти на жената с картите
И аз бих искала данни моля

Общи условия

Активация на акаунт