Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви витамини трябва да приемам по време на бременност?
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви витамини трябва да приемам по време на бременност?
По време на бременност е важно да се приемат витамини като фолиева киселина, витамин D, желязо, калций и омега-3 мастни киселини. Тези витамини са от съществено значение за здравето както на майката, така и на бебето. HIPP Natal и Centrum Materna са популярни избори, но е препоръчително да се консултирате с вашия лекар преди употреба.
-
Как да се справя с гаденето по време на бременност?
Гаденето по време на бременност е често срещано. Можете да опитате да се справите с него, като консумирате по-малки, но чести хранения, избягвате мазни и тежки храни и се консултирате с вашия лекар за витамини или лекарства без рецепта, които могат да помогнат. Важно е да останете хидратирани и да си почивате достатъчно.
-
Как да се подготвя за преглед при лекар по време на бременност?
-
Какви са цените за платените прегледи на ЖК в Майчин дом във Варна?
! От самото начало следя темите ви ,но от суеверие не исках да избързвам и да се запиша и аз.Преди три месеца претърпях спонтанен аборт в третият месец и този път исках да съм сигурна че всичко е наред и чак тогава да се похваля.На 29 г. и ако всичко бъде наред това ще е второ детенце за мен,терминът ми е за 13 ноември.Вече бях няколко пъти на преглед и всичко се развива нормално,бебчо лудува здраво ,даже вчера док каза че едва го е хванал на едно място за да го измери и снима.

, надува ми се корема, бързо се измарям, от време на време едно главоболие ме мъчи
дано по-бързо да отшумят всички тези неудобства, че...
Започнах да се чувствам като вегетаринка,не съм яла месо от седмици,преди това на всяко ядене обръщах внимание на месото,а сега...ям само зелени храни,и най-странното е че само това ми се яде,скоро сигурно ще позеленея
Ще се побъркам
,че май само в списъците фигурирам,иначе съм несериозна и малко ме няма тук.
,в талийката мязам малко на бъчвичка
,пък е толкова раншко.До край сигурно ще се търкалям.Ям като попско дете на задушница,пикая като ватман на последна спирка и то прекалено редовно и нямам никакво желание за секс.
/Василчо е в траур по тоя повод/
.Добре де айде ... още от сега имаш един
)