Седмокласници 2025/2026 - тема lll

• 29 758
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
  • shumen
Моя също ходи на олимпиади и знае горе долу за какво иде реч.
На ниски оценки по Технологии,Изобразително,Физическо не се ядосвам.

# 166
  • Пловдив
Някой може ли да сподели информация за пробни изпити в Пловдив. От търсене в нета установих, че Примерно правят такива. Заслужава ли си при тях да запиша детето. Четох, че и Математическата правят към април, както и Регалия. Някой, ако е проучил и е наясно и има мнение, ще съм благодарна да сподели.

# 167
Някой може ли да сподели информация за пробни изпити в Пловдив. От търсене в нета установих, че Примерно правят такива. Заслужава ли си при тях да запиша детето. Четох, че и Математическата правят към април, както и Регалия. Някой, ако е проучил и е наясно и има мнение, ще съм благодарна да сподели.

В Пловдив проверете за ПИ в Търговската гимназия. Моите деца се явиха през февруари и май. Но има и в други месеци. Проверете и в Математическата гимназия за дати, както и в Образователни технологии.

# 168
  • София
Sanaka, много добри новини за учебните планове. Дано точно в тази посока да вървят разсъжденията в МОН - без орязване на езиците. Благодаря ти, че следиш и ни информираш.
Някой записал за ПИ в Образователни технологии в София - дават ли избор на кое място, ден, час да се яви детето? Някак няма подробна информация на сайта както е в Междучасие например. Но аз търся МАТ и не искам да я демотивирам с Междучасие на този етап.

# 169
  • Където морето целува небето...
Jiema кога са датите по математика за София в ОТ? В Бургас миналата седмица още нямаха яснота.

# 170
Преди две години с каката, в ОТ имаше избор на две локации - около Руски паметник и в Слатина. Не чак огромен избор както в Междучасие, но има. Също така, връщането на работата е с лична среща с учителя, за 15на минути, като минават по грешките на детето, с детето. Звъннете им, любезни са по телефона (или поне бяха преди 2 години). Ния не е лош избор също, за по-лесен пробен тест, близък до реалния.

# 171
  • София
ПИ по БЕЛ в Междучасие и беше на 3 ноември, а на курса в неделя госпожата й е казала, но все още не е върнала листовете.
Според мен на колко пробни изпита трябва да се яви си преценявате Вие за Вашето дете. Аз миналата година не съм ги пускала каките на всички, спестих им мисля 1 или 2. Вярно е наистина, че в Междучасие по МАТ по-сложни бяха задачите все, един път се явиха и в НИЕ, там изкараха повече точки  и казаха, че по-лесни им се сторили.

# 172
Браво на децата ви! Осъзнати и с желание да учат и да дадат най-доброто от себе си на НВО. Моята щерка не й се учи изобщо. Колкото и да говоря, като че ли не осъзнава колко важен е седми клас. Пише домашните и до там. Пробвах с добро, с лошо, с подкупи, с наказания, с крясъци, ми не става. Интересува я само косата й, парфюмите, с коя Карма да отиде, кой Найк... Всеки ден да е с различна прическа. Превърнала съм се в злата дуднеща майка. Като че ли за нищо друго не говоря, освен, че трябва да учи. И не учи.

# 173
  • София
Браво на децата ви! Осъзнати и с желание да учат и да дадат най-доброто от себе си на НВО. Моята щерка не й се учи изобщо. Колкото и да говоря, като че ли не осъзнава колко важен е седми клас. Пише домашните и до там. Пробвах с добро, с лошо, с подкупи, с наказания, с крясъци, ми не става. Интересува я само косата й, парфюмите, с коя Карма да отиде, кой Найк... Всеки ден да е с различна прическа. Превърнала съм се в злата дуднеща майка. Като че ли за нищо друго не говоря, освен, че трябва да учи. И не учи.
И моята щерка е така.....
ПИ ще има в школата по БЕЛ, включени в цената. Мисля че са 3 и са втория срок. Най-много на още 1 да отиде на друго място. По математика ще търся, но ще е след нова година.

# 174
И тук да кажа, че са пуснали първите дати за пробни по математика и БЕЛ в СМГ: https://tt.smgood.bg/

# 175
  • пустинята Гоби
Аз записах вчера детето на пробен изпит по математика при Образователни технологии. Предложиха ми 3 дни (петък, събота и неделя), място бях набелязала и питах директно за него, но имаше предложение за Руски паметник, Красно село и Слатина. Забравих цената, май беше към 50 лева, още не съм ходила да платя.

# 176

Това все едно аз съм го писала - едно към едно е при нас Grinning
Добре че поне в училище ги натискат повечко, че иначе не ми се мисли.

Иначе днес се върна с първата си 4ка по математика. Вика разбирала ги ФСУ, но не можела да решава задачите така бързо като другите - предпоследната задача не ѝ стинало времето да я реши, а до последната изобщо и не стигнала. Казах ѝ, че това само с много решени задачи се постига. Уж се хвана днес да решава, ама очаквам още утре да ѝ мине пак мерака.

# 177
Тамън виках по моя. Все нещо нямал, все нещо му пречело да си научи. Ама прическата знае как да я направи.

# 178
  • shumen
И аз онзи ден виках по моя.Поне има ефект и след моето дуднене и крясъци става друго дете.Инак само телефон и топка са му в главата.Говорете ми за Найк-всичко иска на марката,че чак и бельото,ако може.
Днес ги изпитвала на "На прощаване" госпожата и има 6.И от цял клас само той и още едно дете го знаели.

# 179
  • София
Санака, а това с промяната в учебните програми кога го чакаме, знае ли се? От онази “концепция”, с която “отвориха дебата в обществото” ли е или е въпрос на наредба/26-секунден закон? В частност питам 1) кога бихме могли да имаме някаква видимост за профилите и какво ще се случва там и 2) тез профили май се разбират по-късно от етап прием и могат да са различни всяка година? В кратце и за прости ‘кат мене- къде се гледа, за да се види остана ли в София училище без профил мат/там от разните природни (извън първи и втори по езици). Сори, ако говоря някакви несъстоятелни глупости, плод на неразбиране/неинформираност. 🍀

Викане.. Божке, моля ви се, това е основният тон на гласа ми от седем години 😂 Главно за забравени вещи, задачи и складирани под бюрото чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт