НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 4 421
  • 74
  •   2
Отговори
# 45
Моя с влак пътува, 5 лв билет студентски София-Пловдив. Шофира, но реши че ще е по изгодно с влака. Пералня носи засега в къщи, но сестра ми е в София, може да прескочи и у тях.

# 46
Biserka_a, да 25 лв, съквартиранта му се изпрал за толкова - дали е една пералня или две не знам. Ходи да разглежда наолколо за по-изгодно, но каза че не е намерил и ще си ги носи вкъщи.

# 47
Моят син засега се е прибирал само веднъж. Тогава пътува с приятел, който работи в София, но се прибира с колата почти всяка седмица. Може спокойно да пътува с него, когато реши, стига да се уговори предварително и да има място и за него, че често колата е пълна.
Не знам как си е решил проблемът с прането. Има приятели, които са на квартира и живеят близо до общежитието. Щеше да пита дали може на тях да плаща за пране и сушилня.
Сподели ми едно предимство на градския транспорт. Запознал се е с много студенти там, защото автобусът, който всекидневно ползва, бил пълен основно с такива.

# 48
Divet, а вариант при състудент/ приятел, който е на квартира няма ли? Хайде, да не е всеки път, но поне от време на време, за да не мъкне винаги толкова багаж.

# 49
Има вариант при сестра му, която е в София но на 30-40 мин от Студентски и няколко градски трябва да сменя. Мъкненето на сакове си остава.

ston, а за кой град става въпрос

# 50
  • Някъде в Европа...
Като казахте пералня 😀 - по телефона получавам бърз въпрос - "пускам тъмно, червена тениска мога ли да сложа, тя не е тъмно?" 😀...С толкова капсули за пране сме ги заредили с майката на съквартиранта, че могат бизнес да развиват като предлагат пране 🤣..
Вече и разделянето на прането овладяха 🤣.. Имат и първи сготвени спагети на контлон (вкъщи си ги е правил само на МК) и първи ястия на фурна - скъпият стол до това води 🤣

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 17:16 от AIR

# 51
  • София
Благодаря за новата тема! Мир и любов, Харе Кришна, Далай Лама и тн.
Не знам къде ще ходят на 8.12, но вече има планове за нг.
Подаде на своя глава за помощи, не са го овиквали и не знам редно ли е, той си взе решение.

# 52
  • София
Като казахте пералня 😀 - по телефона получавам бърз въпрос - "пускам тъмно, червена тениска мога ли да сложа, тя не е тъмно?" 😀...С толкова капсули за пране сме ги заредили с майката на съквартиранта, че могат бизнес да развиват като предлагат пране 🤣..
Вече и разделянето на прането овладяха 🤣.. Имат и първи сготвени спагети на контлон (вкъщи си ги е правил само на МК) и първи ястия на фурна - скъпият стол до това води 🤣
Ей това е, млад мъж за пример. Flowers Tulip

ГТ до Студентски град освен, че е пълен логично със студенти, също е и много редовен, на 5 минути буквално минават автобусите.

# 53
Air, ми той направо може да отвори гостилница с пералня- " Дрехите си изпери, а през това време си хапни"😃

Ewing,  забрави обръщението " братя и сестри"😃

# 54
  • Някъде в Европа...
Air, ми той направо може да отвори гостилница с пералня- " Дрехите си изпери, а през това време си хапни"😃
...и къщата ми оправи!" 🤣🤣🤣 -  примерно 🤣🤣🤣

# 55
🤣🤣🤣"...И в твоята си прибери!"

# 56
Като не забравиш да оставиш и таксата пари....

Най-същественото в бизнес-плана изпуснахте!

# 57
  • Някъде в Европа...

🤣🤣🤣

Край! Патентовахме го 🤣🤣🤣🤣

# 58

🤣🤣🤣 ...И ресто не търси!"
Готови сме!

# 59
Аз пък не мога да се пречупя с тия споделени пътувания, имам травма, болна тема ми е. 5 часа ни е пътя до Сф, 35 с автобус, 11 с влак

Общи условия

Активация на акаунт