НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 4 359
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
И аз не зная дали ще ходи някъде на 8 декември.
Бети, мерси за новата тема.

# 31
Моята си кара, година и половина вече стаж има, доволна съм, имам ѝ доверие. Но  първата година решихме, че няма да е с колата, а тя като видя какво е пред общежитието...май сама се отказа. Доста ѝ и е пътя, около час, но чете нещо, слуша си не ѝ е досадно още. Пред унито също няма удобно къде да спира, доколкото разбрах все е зона,  пътят до Сф също е доста, засега такава е ситуацията

# 32
  • София
И аз не зная дали ще ходи някъде на 8 декември.

Във Франция Simple Smile

# 33
  • Между гори и планини
В списъка на първа страница ми направи впечатление още от едно време, че ги няма всички деца - преди по училища, сега университети. Или се пишат само софийските и някой по- голям в провинцията?

# 34
  • софия
Благодаря за темата.

В списъка са тези, които искат да бъдат там Simple Smile

# 35
  • София
Благодаря за темата!
Още нищо не съм чула за 8-ми декември.

# 36
Моят син също не е споделил планове за 8ми. Не си пада по дискотеки, та нямам представа дали изобщо ще иде някъде.

# 37
  • Някъде в Европа...
Жасминче, само колежки, като цяло специалността си е дамска, май. При тях има само един младеж в спициалността( ако съм разбраала правилно)🙂

Първите думи на моя като го питах за хората в специалността му бяха - събрали ни само кочове 🤣🤣🤣🤣, няма ни едно момиче за цвят 😀..Неговата пък специалност е типично мъжка...
Гаджето сега кара шоф. курс, взе листовките, съвсем скоро ще й е и кормуването..Синковецът само чака да вземела документа, та да я научели, заедно с баща й, да кара както трябвало...

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 15:50 от AIR

# 38
Air, тъкмо да не се разсейват,  докато учат😃

# 39
  • Някъде в Европа...
Air, тъкмо да не се разсейват,  докато учат😃
😀..обачееее - колежките на съквартиранта му били като от модно ревю 🤣 - "коси", "джуки", "нокти" и други разни "дадености", не естествени 🤣🤣🤣🤣 и доста чужденки от държава отвъд Черно море...

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 16:32 от AIR

# 40
  • Стара Загора
В списъка на първа страница ми направи впечатление още от едно време, че ги няма всички деца - преди по училища, сега университети. Или се пишат само софийските и някой по- голям в провинцията?
Може би в момента на правене на списъка все още не си се била завърнала в темата. Няма такова нещо - големи, малки градове. Пиши на Бети и ще го сложи момчето.

# 41
Благодаря за темата!
За 8 декември - нямам информация. Засега реши да не ходи с колата в Сф - УАСГ е зона, а около общежитията е ад. Да, пътя до вкъщи е дълъг, но тази година ще изтрае.

# 42
  • гр.София
Бети, благодаря!
По наболелите теми.
1.Банско за 8- ми.
2. Je suis Провинция по въпроса с ГТ . Аз крася градския транспорт. Синът има книжка и кола, ходи с метро на работа, кара и колело. Щерката кормува в момента. Имат карти от невръстни и умеят да ползват добре и разумно ГТ.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 16:49 от blanc

# 43
Аз нямам идея дали/къде ще ходи моят студент за 8ми декември. Не е по дискотеките хич, на бала им едва изтрая някой и друг час и не иска да повтаря. Каза че е шумно, тясно, задушно и скучно.
Да питам тези които нямат кола за прибиране до родния си град, какъв транспорт ползват?  Моят син за сега пътува с автобуси София - Ст. Загора, като от общежитието до автогарата сменя два градски. Мъкне си дрехите за пране чак до нас, щото не иска да дава 25 лв за пералня. Прибира се с два сака пълни и цялото това приключение трае към 6-8 часа. Мисля го и тръпна докато се прибере. Предлагаме му да пробва споделено пътуване, ама нещо се дърпа. Не знам и аз кое е по-добре.

# 44
Divet, верно ли е 25 лв за пералня?! Божкееее!

Общи условия

Активация на акаунт