НАБОР 2006 - Студенти - 2

• 4 315
  • 74
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде в Европа...
Moят за лятото навъртя 10хил км и аз се чудех къде успя да ги навърти, но имало и по-големи рекорди Simple Smile
Нека карат! Така се "очупват" и трупат опит в различни ситуации на пътя..
Геройството и бойното кръщене на моя шофьор беше на 3.01 срешу 04.01 (на три месеца шофьор), когато след два полета и 6 часов престой между тях на летището (общо 12 часа по самолети и летища) се качи веднага посреднощ на колата (бяхме я оставили в СФ) и в непрестанно валящ насреща ни, натрупал и непочистен по пътищата сняг и снежна виелица, ни докара на разсъмване, на 230 км до града ни със стабилно и уверено шофиране (мен тогава ме караше за втори път). Тогава си дадох сметка, че няма какво да се притеснявам за него като шофьор...
За дискотеките - много обича да ходи от години. (как правех декларация след декларация към по-големите му приятели 🤣🤣🤣 преди пълнолетието му)  Докато си беше тук - не пропускаше поне 1 път седмично...Сега опознава и варненските 😀 - да запазиш сепаре в "Театро" на Морска гара във Варна, при това на участие на Преслава, било с 30 процента по-евтино, отколкото сепаре в тази, която му е любима в нашия град - това се възмущаваше последния път - колко скъп бил нашия град 😀

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 14:13 от AIR

# 16
  • у дома...
Моето с приятелките си от университета дружно са решили да скипнат Банско. Плановете са им за София - заведение и клуб след това. Но не чалгаджийница.

Много е доволна и още повече се ентусиазира. Намери си съратнички по интереси, доста стабилна групичка са си. Общо взето е много доволна от университета, преподавателите. От изучаваните дисциплини през първия семестър няма някоя, която да не ѝ харесва. Дори и икономиката.

# 17
  • у дома
Моето е скипнало Банско,но и той не е по дискотеките...

# 18
  • София
И още една студентка с компанията в Банско. 😁

# 19
Лейди, то гаджето на големия си има кола и книжка, но нашият пак ходи да я взима и после я връща... Да си знаеш 🤣

# 20
И моята е в Банско, но не с групата от унито, само съквартирантката ѝ е от там.  Още не са се опознали, с няколко момичета движат, но това е, всеки с различни компании се е ориентирал. Дано втората година са по- сплотени. Поне избраха агенция, включително за транспорт, че с голямата и пътуването мислех

# 21
Благодаря за новата тема, Бети!

За студентския празник- Банско с колежките🙂

# 22
  • София
Бисе, само колежки ли, не се ли намира и някой готин колега?HeartbeatWink
Благодаря за темата и списъка MamaBlonde и Бети Heart

Аз мисля, че минах на друг етап с девойката и оставам почти изцяло наблюдател и съветник (при поискване). Въобще не съм наясно с делата и вече - програма, учебници, планове. Ето сега за 8 декември нищо не знам, освен, че има някакъв план, но не питам за подробности, тя сама ще каже кога я няма и кога се очертава да се прибере и така.
В определен момент сама идва да ми споделя и да си говорим, да ми се пооплаче нещо, а аз да и кажа, че това са нещата от живота, да подам някоя идея за справяне (в повечето случаи тя вече сама е стигнала до нея).
Засега нямам забележки към подхода и почти за всичко, установявам, че има усет за почти всяка трудна ситуация и как да се измъкне от нея.
Немалко затруднение и е справянето с административни дела като осигуровките, въпросните заявления за АСП и др.
Казах и, че тези неща тепърва ще се умножават, помагам с попълване, с подаване на документи и може да се каже, че това е единственото, в което още се чувства несигурна и за което асистирам. Надявам се до края на първи курс да се поочупи и това да отпадне.
Огромно удоволствие е да имаш пораснало дете у дома, вече аз търся от нея съвети по безброй въпроси, помощ да обясни нещо на брат си по химия, биология, английски, да му даде съвет за справяне в така ужасния седми клас, да го стегне за нещо.

# 23
  • Пловдив
И моята девойка запазиха вила за 10 човека в Банско - от петък до неделя, защото на 9-ти имат контролно доколкото разбрах. Те са голяма пловдивска компания в ТУ, УАСГ и НСА - не й липсва компания, намерила е и нови другарчета. Справя се сама с всички административни въпроси, харесва храната в стола - ходи както в ТУ, така и в стола на УНСС, тъй като й е по-близо до общежитието.
В момента кара шофьорските курсове - но нещо се е отчаяла, не й е лесно, даже уикенда ми говореше, че ще се откаже Disappointed Relieved

Сестра й е в 9 клас и постоянно търсим помощ от студентката по МАТ и по руски Satisfied

# 24
Жасминче, само колежки, като цяло специалността си е дамска, май. При тях има само един младеж в спициалността( ако съм разбраала правилно)🙂

Нормално е да се обособяват групички , всеки си намира неговите хора и става по- близък с тях, но това не изключва нормалното общуване и с останалите.

# 25
Нова тема, нов късмет! Flowers Four Leaf Clover
Бети, благодаря ти, че обгрижваш виртуалното пространство за голямата ни общност майки на студенти. Flowers Rose

Аз нямам абсолютно никаква представа дали има изобщо някакви планове за 8 декември. Нищо не е казал, вероятно няма. Ще си седи вкъщи и ще играем сантасе. Grinning

# 26
  • София
Благодаря за темата!

Хера,  у нас всеки ден има закуска Grinning Наборът да минава, когато желае. За СГКТ - или добро, или нищо - демек нищо.

За шофирането - чадото е шофьор от година и месец. Навъртя над 10К. На майка си прилича - добър шофьор е.

За 8 декември - нищо не е казвал. Не съм сигурна, че изобщо ще отиде някъде.

# 27
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Нямам информация за плановете за 8 декември на студентката. Предполагам, че ще се организира за някъде.
В момента кара шофьорски курс. Взе листовките в първия учебен ден в университета, но от кормуването има още десетина часа да вземе. Та чак след това ще разбере и датата за изпит. 

# 28
  • София
Жасминче, само колежки, като цяло специалността си е дамска, май. При тях има само един младеж в спициалността( ако съм разбраала правилно)🙂
Знам, знам, шегувам се Heart Малка, бутикова специалност, но колко е хубава и благодатна, браво за избора.
Няма страшно, пак ще си изкарат прекрасно на празника, сигурна съм.

А, ето, шофьорският курс е още едно задължително за усвояване умение. Периодично и напомням, че трябва да намери време и за това.
Аз ужасно съжалявам, че толкова късно станах шофьор, изпуснала съм много, обожавам да шофирам.

# 29
  • Стара Загора
Да започнем по- празнично, резервираха ли вече 8 декември вашите?
Резервираха. Без изненади - Банско 😳
Дъ сейм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт