В ЮИЮА върви организация за дискотека, но тя няма да ходи. Тези дни започна да подготвя курсова работа по Политически системи, за да е готова като дойде време за изпитите и да може да се съсредоточи по предмети, които ще са с писмени или устни изпити. Та чете много и после обсъжда с мен какво е комунизъм, социализъм и неговите производни през годините в Китай. Адски ми е интересно всичко което научавам от нея, а и самия факт, че водим смислени, задълбочени разговори. Религия и философия в Югоизточна Азия се провеждаше през октомври месец онлайн и беше в следобедните часове аз си тръгвах по рано от работа само и само да мога да слушам лекцията, много ми е далечно и непознато и слушах с голям интерес. За съжаление вече тази лекция си е присъствена и разчитам само на нейните разкази. Слава богу и на нея всичко и е интересно и ходи с удоволствие.
Rosheen - много е сладка тази история... перат се.
Сиска - много се радвам и на твоето момиче, как се адаптира и справя в далечна и непозната страна. Само така!
nana77 - не обявявай тези си подозрения вкъщи, че да не ти искат ДНК тест
)) Иначе браво за теста, за мен които разбира от математика е гений.
Чак малко ме беше яд как може да няма една моя черта. Сега малко се промениха нещата, ама пак нулева вероятност за прехвърляне на бащинството на съседа