Любители на кучета - 155

• 6 626
  • 240
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Елза и Рая ще са отговорни за дървения материал за кофража, а ако може и Буренцето да включим в бригадата, тя ще лежи да надзирава процеса - там й е силата. Satisfied

# 46
Хохохо Буренцето задълже. Heart

# 47
Бригадата ни е готова! ❤️😁

# 48
Кастиел не става за такъв тежък труд. Той ще е от тия, които симулират работна дейност, а всъщност цял ден скатават и се чудят как нищо да не пипнат Satisfied

# 49
Значи сформирахме "Бригада нов дом" Simple Smile, Кастиел ще е водещ на обекта. С микрофон, зализан алаброс и смокинг Simple Smile

# 50
  • София
Ако можеш, не и давай камъни и тухли. Ще си скапе зъбите. Замени ги с нещо.

# 51
  • Варна
Стана ми смешно с тази бригада Satisfied Разпределих длъжностите на кибиците: Кастиел ще е бригадир, Мегчето - подизпълнител, Чоки - наблюдател с дрон, а Буря - строителен надзор. Припомням нагледно, че е най-подходяща и с опит:

Рая е по изкопните работи, както е видно, заедно с Берга...докато копаят за основи, току виж и ново Варненско съкровище да намерят.Smile Нори и Елза ще са по кофража, а Вачко - тиловак, отговорник по изхранването, ще води бригадата на обяд като най-вещ по кръчмите Sweat Smile

ПП. Има незаети позиции, попълвайте!!!!:sweat_smile:

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 09:48 от galenaa

# 52
Ози ще ни пее арии Simple Smile

# 53
  • Варна
хахахаххах, вЕрно, пропуснах го.. Но и ще издава "самоотлъчките", че той е и речовит, освен гласовит. Ох, хиля се сама в офиса, дано не влезе някой, че ще ми излезе име SmileSmileySatisfied

# 54
  • Пловдив
Да се оплача и от Саско.
В събота ме направи на маймуна. В кучешкото заграждение играха там някакво време двамата с малката певица. Малко преди да тръгна дойдоха две улични кучета и отвориха вратичката на заграждението. ConfoundedConfounded

Моите и двамата хукнаха навън. Хванах Арда, Саско обаче два часа ме направи на маймуна.
Бяга като луд, пресича улици, язеде де що има боклуци, дори по кофите ходи. Аз отивам към него - той бяга. Накрая като един истински тъпак влезе пак в кучешкото заграждение при мен и Арда и очаква пак да го гоня, ама аз изтичах да заключа вратата.
Такъв бой яде,  гък не каза. После разстроен стомах, пробиотици, сега ще обезпаразитявам, че кой знае какво е изял.
Гледам кучетата по клипчета като войници. Моите разпасана команда. Sweat

# 55
  • под тепетата
Иланг, решил е да се поглези малко Саско! Няма само внимание на Арда да обръщате!
Я, да намерите някаква службиица и на другото ми момче - Лео! За Озю е ясно, гласовит е за 10 села!

# 56
  • София
Чарли може да стане "рекламно лице". За работа не го търсете 😂

# 57
Като свърши дружното строителството на въпросната ограда може да им направим календари с ония готините пожарникари Simple Smile

# 58
  • sf
Мислих, мислих, ама не измислих пост за Нейо. Все пак ще го назначите, надявам се, пък ще се помотва, колкото да избута деня. 😆

Може ли и аз с пожарникарите на календар? 🤣

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 19:06 от donsita

# 59
Чочо го изпуснахте при копачите. Grinning
Гука ще ги строява - ще лае и ще се зъби на всички наред.  Grinning

За всички ще се намери позиция. Heart

Общи условия

Активация на акаунт