Кой хорото ще поведе и в Отчетни ще ни заведе...!?16.04 - 23.04

• 18 329
  • 540
  •   1
Отговори
# 90
  • Видин
Goldie, добре си решила newsm10  love001

Славундерче  - мерси! smile3525

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 14:58 от Жаклин

# 91
  • БУРГАС
Стелче, студено е на Пампорово особено, иначе в самия Смолян е топло, през деня, а вечер става студ. Ти какво ще правиш там?

Ами, Стеф, ще си организирам сватбата, че то не остана! А като си помисля, че ще съм по едни тънки презрамки на Пампорово и ме втриса отсега! Сега ще се обадя на дизайнерката поне някаква наметка да измисли! УжасТ!

# 92
valkata78 - честито, мила!  bouquet  bouquet  bouquet
Лека бременност!!! Hug

# 93
  • Бургас
Ехаааа честито на Валката, много лека бременност и накрая едно сладко вързопче   bouquet
И аз все си мисля че я познавам от някъде или я бъркам с някого, но не се престрашавах да питам това тя ли е на аватара  newsm78
Ох забравих какво щях да казвам  ooooh! айде после  Tired

# 94
Стелче, на Пампорово ли ще правите сватбата?  Blush
Наистина, измислете някаква наметка, малко елече като от снимките на Меги примерно, въпреки че, ако сте на открито, през деня там напича доста и е топло, но на сянка е ужас, така че е добре да си подготвена за студ.

Ох, аз си лягам пак, че нещо пак ми призля...

# 95
Здравейте от мен!
Честито на видялите двете чертички!
Аз имам едно питане..на 17.03 ми беше последната лелка и следователно на 31 овуацията сега на 11 като дойде приятелят ми и на другият ден имах  две петна с кръв ... Та не знам на какво моге да се дължи  и моля за съветче(ама то си е за доктор май) Thinking инече утре трябва да ми дойде пък нямам никакви сигнали за това..но не мисля,че съм имала късна овулаци..абе не знам кажете мнине
Извинете ,че го написах така омотано ,ама.. newsm78

# 96
  • Видин
http://www.recipes4us.co.uk/images/Macadamia%20Ice%20Cream%20B%20500dpi.JPG

Хайде да се почерпим! Grinning

Меган незнам на какво се дължът петната , но от сърце ти желая успех! newsm10

# 97
Ейййй, Valkata78, честито и от мене!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Страшно много се радвам за тебе и ти благодаря, че ми вдъхна надежда, тъй като и ние от повече от 1 г. правим опити и не се получава. Бъди много щастлива! Лека бременност и сладко бебче на финала! Целувки!

# 98
Здравейте на всички сладурки!!!
Честито на всички видели двете чертички и скоро да се похвалят с тупкащи сърчица Hug
Голди много ти се радвам на оптимизма и съм сигурна,че този месец вече няма как да не те изненадат  EFP Heart Eyes
И аз да се отчета днес бях при доки и пуснахме цитонамазка и хламидии,пък да видим какво ще покажат резултатите в петък.Малко се притеснявам,но дано всичко е наред.Събота и неделя се скапах от пътувания.И това е общо взето от мен.
Много се радвам,че Wish се завърна при нас,но дано не е задълго най-искренно ти го пожелавам Уишче. Hug

# 99
Жаклин, тя диетата винаги трябва да се започва от утре! Simple Smile
Иначе не действа!
А най-добри резултати дава ако я започнеш от понеделник! Wink

STELLA_B, само да ти вметна, че си бях харесала за моята сватба едно болеро то списание, което излезе много сполучливо. Списанието е Булка! Ако искаш виж болерото от снимките в подписа ми ... Бях много доволна и модела е такъв че можеш да го ползваш и по-нататък за други официални поводи!

koteto7975 ще се мотая при вас по собствено желание поне няколко месеца! Simple Smile После живот и здраве ще се помъкнем бойна дружинка към отчетни! Simple Smile

# 100
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Абе дебела недебела смятам да се тъпча със сладолед и чай
само да не се попикая,чееееееееееее,
 newsm78 или да взема да се запася с памперси ли кво?
ама и на диета ще изляза но когато дойде зимата и не се яде сладолед hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
а пък ако знаете как ми е лошо и как не ми се влиза до WC-то,че съм сигурна че ще видя оная омразната пущина
не я искам вече
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 16:40 от geri-meri(popins)

# 101
Валката , чудесна новина  smile3501 smile3501 smile3501
Лека бременност и здраво бебче ти желая  newsm51

Славундер, аз съм за днес ( объкала съм се  Crazy)

Чао, до довечера  wavey

# 102
  • София
Хм не знам ама аз както си обичам сладолед и както по принцип ям поне по 2 (напоследък всеки ден поне по 1), та ше земе да има нещо верно в тероията за сладоледа. ОБаче за ментовия чай хич ме няма... виж може ментичка със сметана и лед или спрайтче  Blush Blush Blush

# 103
... виж може ментичка със сметана и лед или спрайтче  Blush Blush Blush
Ехееее, за ментичка със спрайтче и мен ме бройте  . . . Laughing

# 104
След работа отивам да купя сладолед. А за ментата дали може с прясна? Свекървата сяла между цветята в двора и поникнала доста.  Може и да има изсушена в къщата трябва да си обадя да я питам дали има прибрана в килера. 

Общи условия

Активация на акаунт