Кой хорото ще поведе и в Отчетни ще ни заведе...!?16.04 - 23.04

• 18 329
  • 540
  •   1
Отговори
# 75
И аз се нареждам при отслабващите макар и със скромните 5 кг. Много искам да ги махна ама пусто нямам воля пък и все глад мори добитъка! Wink
Така обичам да ям! Simple Smile

rushsf, нищо няма да скъсаш момиче! Аз заради моя Пламък 4 месеца от леглото не станах, главата си не вадех от тоалетната, 10 кг. свалих и се канех ли канех ... и какво? Simple Smile Скъсвам му бузите от целувки, на мама ревливото! Wink

# 76
  • Бургас
Вили, и аз съм към групичката Blush
Меги, и аз му се чудя на моя мъж, като се сетя досега какви кандърми бяха Whistling Но подозирам, че ще ми излезе през носа като стане бебето ooooh! Сигурно с пръст няма да ме пипне да не му навреди с нещо Rolling Eyes Затова гледам да използвам намалението Mr. Green
Морги, понякога не хваща боята заради хормоналните промени /както по време на М/
Валката, тамън навреме Mr. Green Ще вечерям сладолед, а диетата ще я почна от утре Crazy

# 77
Валката78 Честито миличкаааааааааааа Simple Smile Страшно се радавам   bouquet  bouquet  bouquet От сърце ти желая много лека и спокойна бременност и след 9 месеца да гушкаш едно сладко бебче

Много съм щастлива, че си имам за комапания Джи Бейби и Валката за Отчетни Simple Smile Стискам палци да има още много положителни тестчета и много нови мами тази седмица  newsm10

Хайде малко бремелински вирусчета от мен за всички Нечакащи  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Момичета от сърце ви пожелавам да НЕдочакате този месец  newsm51

Целувки на всички и лека седмица!

# 78
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Дайте и на мене тая рецепта,че мязам на прасе вече се ми се яде,а и всичко ми се лепи,
другия месец сигурно ще се търкалям по улиците вече smile3511
 а това за ментовия чай и сладолед кво е че нещо не вдявам-проста кратуна (пълна само с бръмбари)

# 79
Вили - Много ти благодаря за диетака.  Щом казваш - от утре съм на варени картофки - ще се окуражаваме взаимно.  Все се оправдавам се с това, че не са препоръчителни активни упражнения след овуто и ето резултата...  Sad

Кате - да не забравиш какво си казала като се роди Simple Smile И аз мисля, че ще му скъсаш бузите от целувки май, май  Laughing

Славундер - Чудя се дали и мен да не ме запишеш в оня списък, макар че до сега си правих два теста и двата са отрицателни.....   Освен това и корема ме наболява, така че едва ли ще има нещо.

# 80
wish: Добре дошла отново при нас  Hug
Искрено ти желая  да дариш малчо с  една сладка сестричка и при това мноооооги скоро  Hug
Много се радвам на такива мамита като теб  Hug

valkata78: Вече съм сигурна, че и аз ще приложа тази ситема със сладоледа и чая  Joy Вярвам, че вече ще стане Praynig Praynig Praynig Седем ще ни е щастливия месец  Laughing

# 81
В този ред на мисли, отивам да си хапна малко сладолед и после ментово чайче!!! То аз в последно време доста ментов чай изпих, без да знам, пък дано има полза от това!  Hug Hug Че и сега му е времето при нас! То ще се разбере след 2 седмици!  Praynig Praynig Praynig

Ето и за вас да се почерпите и после на хорото!!!

# 82
Момичета, благодаря за съветите...не ми е по-добре, ходих до аптеката, взех си само прахчета Тайлол Хот...уф, искам да спя  Cry
Във фризера имам една огромна кутия Алома - ама сега хич не съм за такива екстремни постъпки Sick

# 83
Здравейте
много хубаво тръгва седмичката. С хубава темичка и положителни тестчета.
Валката, Джи-бейби ЧЕСТИТО! ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И ПУХКАВИ БЕБОЦИ!
  bouquet  bouquet  bouquet
Никита, и от мен пожелания за незабравим сватбен ден и всеки път като се погледнете да изпитвате тръпката от този ден!
Деси пожелавам ти най-хубавия подарък на РД-то  Hug
Голди дано е вашия този месец  Hug
Кате, още малко мамче, дано да вземе да те позабравя  Sick
Стелче, а снимки на роклята няма ли бе маце  Mr. Green
Дано има много положителни тестчета и много усмивки тази седмица.
 Hug  bouquet Hug

# 84
  • Видин
Рожбо - НЕчака на 8-ми
Tani-Barabani - НЕчака на 15.04
Гери-Мери Попинс - НЕчака на 16.04
Ро6ко - НЕчака на 22.04
Skiorche - НЕчака на 26.04
Вери4 - НЕчака на 26.04
*миленна* - НЕчака на 05.05

Я ме поправете, ако имам грешка!

И аз съм за 05,05 newsm10

# 85
  • БУРГАС
Ех, Стеф, много кофти че си болничка! Ама толкова ли е студено в Смолян??? Че аз нали от другата седмица съм там и май ще трябва да си приготвя по-топли дрешки!
Морги, тъкмо щях да се скарам, че си говорите тука за сладоледи, пък никой не черпи и ти ме изпревари! Ох, как обичам сладолеееед!
Катеееее, липсваше ми! И аз така му се каня на мойто зверче, ама да видим! Май Уишчето ще излезе права! Mr. Green
Миме, хич ме няма по снимките, пък и не носих фотоапарат да се самоснимам! Обаче след сватбата - тържествено обещавам!

# 86
  • Видин
Вили, Geri-meri, Casiidy, Goldie, Wish, хубаво сте я  решили тая диета,  smile3521ама Валката с този сладолед ни зариби всичките,а сладоледа за диетата май не е много за предпочитане.Та вие наблегнете на ментовия чай smile3503

Хайде до след малко, че отивам за сладолед...

# 87
Рожбо - НЕчака на 8-ми
Tani-Barabani - НЕчака на 15.04
Гери-Мери Попинс - НЕчака на 16.04
Ро6ко - НЕчака на 22.04
Skiorche - НЕчака на 26.04
Вери4 - НЕчака на 26.04
*миленна* - НЕчака на 05.05
Жаклин - НЕчака на 05.05

Стеф, газираното е по-вредно от сладоледа /в някои случаи препоръчват сладолед/. Бързо оздравяване и обратно в редиците! Всъщност ако има възможност да сте успели с бебеправенето е добре да внимаваш какви хапчета взимаш.

Никита, пожелавам ти един прекрасен и незабравим ден! Не знаеш колко бързо ще мине и колко хубаво ще бъде!

А пък да ви се оплача как ми действа фолиевата киселина - ям по 7 пъти на ден  smile3511 smile3515 не се търпи вече!

# 88
  • Бургас
Ааааааааа, Жаклин, не е честно Naughty Аз ще вечерям със сладолед, защото съм в ову, а диетата ще я започна от утре Flutter
Между другото, като бях на 17, 1 месец ядох само сладолед / около 200г. на ден/ и вечер салата, и за 1 месец свалих 10 кила Party - естествено нетрайно Whistling

# 89
Славундерче, ние в момента не прави опити, не сме и започвали.
Това ме улеснява като ме боли нещо, щото няма ограничения в лейкарствата, но напоследък се опитвам да ограничавам всякакви медикаменти...

Стелче, студено е на Пампорово особено, иначе в самия Смолян е топло, през деня, а вечер става студ. Ти какво ще правиш там?

Общи условия

Активация на акаунт