Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви са някои от пожеланията, изразени в публикациите?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от пожеланията, изразени в публикациите?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Форумът служи като платформа за обмен на опит и подкрепа по въпроси, свързани с бременността, семейните радости и предизвикателствата. Темите, обсъждани във форума, включват опити за зачеване, споделяне на лични преживявания и емоции, препоръки за лечение и подкрепа един на друг. Също така се споделят поздравления и се обменят пожелания за успех в бременността.
-
Какви са някои препоръки за успешно кърмене на бебета?
-
Какви са мненията относно боядисването на косата по време на бременност?
Има една лекарка тук, която искам да посетя. Тя дълги години беше по чужбина и сега е много "оборотна". Използвам тази дума, защото пред кабинета й е като опашка за портокали през комунизма. Сега чакам да ми дойде реда. А й редовната цитонамазка трябва да си направя. Но ме навиват за хомеопат и не знам... дали да се реша?!?

скоро да се хващаш на нашето хоро...
и да размяташ розавата кърпа
Стеф, благодаря за комплимента, поласкана съм повече отколкото ако мъж ми го беше направил 

ще му скъсам ушите на това диваненце като ми се появи-сума ти вкусотии бастисах заради него/
.Фризьорката само препоръча другия път да си взема някоя не чак толкова воняща боя като Лондата.
Не съм 100% сигурна обаче. Нещо от химикалите в боята влиза в тялото и не е много добре.