Отговори
# 15
  • София
На мен ми омръзна "Игри на волята". Гледам, но не всеки ден. Симпатични са някои от участниците, но нагласените игри много ме дразнят. Гледам внимателно само Трейтърс и ББ. В темата за Трейтърс не коментирам, за да не издам нещо.

# 16
  • София
Който не гледа този сезон на ИВ само може да съжалява.
Изненадващо добър сезон се получава въпреки ужасните правила или по-скоро липсата на такива и всичките тези сюжетни нагласявания, които този сезон така са монтирани все едно наистина гледаме WWE.
Но каста е много пъстър, много добър. Има от всичко.
Това което винаги се е отличавало за мен - кастът! Но и редакторите с които да развиваш този каст. През годините изключително рядко се е получавало формат на Тупарев (визирам на Вито и Радо) да не уцели участниците.
Точно това е големия проблем на повечето продукции на бТВ, които са на други продуценти или са вътрешни продукции. Всичко им е супер ама най-важното нещо - участниците куцат. И нямат добър материал да ги развият в дадени сюжетни нишки.

# 17
Изненадващо добър сезон се получава въпреки ужасните правила или по-скоро липсата на такива и всичките тези сюжетни нагласявания, които този сезон така са монтирани все едно наистина гледаме WWE.
Но каста е много пъстър, много добър. Има от всичко.
Абсолютно на същото мнение съм. Последните два сезона бяха леко скучни и дори мъчителни за гледане, но тази година са заложили на образите, а не толкова на физиката и виждаме положителния резултат. На мен също ми е много интересно да наблюдавам играчите там, защото имат характери и са интересни (за разлика от пасивността миналия сезон, когато всички козируваха на Мартин и Добрин)

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 16:08 от outcast

# 18
За миналия сезон не знам, но в 5-ти (понеже споменаваш последните два сезона) си имаше доста интересни характери. За мен, поне.

# 19
Онлайн риалитита не гледам, защото е факт, че като ги вземе някоя телевизия качеството на образ, заснемане, реклама се качва. Както стана с "Диви и красиви". Друго си е по-големият бюджет.

Трудно ми е да отговоря кое романтично риалити предпочитам, но все пак гласувах за ДиК, защото тук се визира Любов в рая, а не обикновения Ерген.
Тази пролет Ергенът 4 беше супер, може би най-добрия сезон за мен до момента, въпреки, че Даниела и Мартин по едно време започнаха да задушават формата. Това, че се срещаха с кандидатките в първи епизод е страхотна идея, също и, че бяха трима ергени.

Ники Николов наистина избира по-нормални участници, макар, че и там си имаше момичета с доста корекции съмнителна репутация. Досега на Тушев поне ергените му бяха свестни, най-вече Виктор 1, но с ЛВР направо се оляха с този отвратителен каст.

Заради противния каст, мудното действие и агресията в ЛВР гласувах за "Диви и красиви" сезон 2. Беше хубаво, че повечето бяха нормални хора, а не мутроподобни катили и заработващи момичета като в ЛВР и първия сезон на ДиК. Съответно нямаше толкова злоба и агресия.

Дори започнах да гледам отново сезон 4 на Ергенът, а на ДиК сезон 2, защото е по-кратко и съм изгледала всичко без пропуск платих, за да гледам клипчета зад кадър в Патреон. Laughing

Кято цяло у нас все по-малко се гледат предавания на бТВ и все повече на Нова.

# 20
В страницата на Ергенът: ЛВР са пуснали анонс за кастинг за втори сезон.

# 21
ЛВР или ЕЛР? Практиката в БТВ показва, че кастинг може и да има, но реално сезон да се заснеме и излъчи - не Grinning Да се придържаме към старата максима "Всяко решение в БТВ е предпоследно".

# 22
  • София

https://www.24chasa.bg/mneniya/article/21575106
Ще се въздържа от всякакъв коментар...

# 23
10 хиляди лева са сепаре с 8 места и включена консумация. Не го харесвам, не одобрявам бизнес модела, но не е и това, което се превъзнася.
Знаем, че аудиторията му поставя много високо престижа и забавленията, така че има кой да му вземе местата. Да не вадим по това заключения за цялото общество.

# 24
  • София
Няма нещо кой знае какво се отбелязване.
Вече сме на такъв етап от развитието на сезоните, че си има една утвърдена група от гледащи дадено предаване.
Резултатите са почти едно към едно спрямо предната седмица с някои разлики за цвят.

# 25
Тази Зона Х ми изглежда точно като ИВ (отбори, варели, вериги и т.н.). 👀

# 26
Ох, пак ли варели...

# 27
ИВ не ми е интересно тази година, някакво пренасищане май е. И аз предпочитам сериали

# 28
  • Варна
За пръв път гледам ИВ - харесва ми . И друг път съм опитвала да го гледам - не е моето. Но конкуренцията с изключение на Трейтърс е много зле.

# 29
  • София
Хексе,
Приятно изненадан съм, че гледаш Игрите. А и на подходящ сезон си случила...
Понеже не пишеш в основната тема да те питам тук, профто ми е любопитно, на чие племе и кои участници стискаш палци. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт