Отговори
# 285
Олимпиадата ще е от 06.02 до 22.02
Като стана въпрос за олимпиадата май ще трябва да се захващам с темата, уфф.

Иначе ето какво ще гледам:
Мамник - БНТ1
Бърлогата - Ютюб
Ергенът - бТВ
Стани богат - бТВ
The Floor - НОВА
Хелс Кичън - НОВА

В момента в Ютюб следя и Къде и златото и Зона Х, но и двете ще приключат до края на Януари. На Къде е златото след днешния епизод остава само още един - финалният.
Зона Х наистина ли ще приключи до края на януари? Та то още никой не е отпаднал?
Ще пускам телевизора само за Ергенът и то ще съм с много нисък кредит на доверие. Ако пак има епизоди с разтягане на локуми, ще спра да го гледам. 3 поредни сезона беше мъка.

# 286
Ицака в подкаста с Николас каза, че в началото на февруари ще приключи "Зона X".

# 287
  • София
Кло,
Втв вчерашния епизод отпаднаха цели 4-ма, а и казаха, че са във финалния етап и вече от двойки, играта става индивидуална.
Мислех, че ще е края на Януари, но и началото на Февруари става.

# 288
Жалко за Един за друг. Много се надявах да го гледам.

# 289
  • Разпиляна във въображението
Май явно съм отново на Бтв - Кой да знае?, Бригадата, Моята Кухня е номер 1, Ергенът

# 290
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/vjara-nadezhda-ljubov-novij … -tazi-prolet.html

ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ – новият български сериал на bTV стартира тази пролет
Историята пренася зрителите в противоречивите времена от края на 90-те

# 291
Мдаа, надявах се да е някакво реалити, но не би Grinning
Ако можеш, пусни този линк и в темата за Българските филми и сериали

# 292
Плътно тази пролет ще съм на Нова телевизия!Абсолютно нищо не ме грабва в програмата на БТВ,освен "Кой да знае",но те няма да го излъчват през предстоящия сеозон. Като 2 капки вода,Хелса,Дъ Флор и Кошмарите са моят избор!

# 293
Плътно тази пролет ще съм на Нова телевизия! Като 2 капки вода,Хелса,Дъ Флор и Кошмарите са моят избор!

Същите 4 са и при мен. Въпреки, че тези продължителни формати ми изяждат времето за много други неща, които искам за гледам. Може да оставя Кошмарите за по-нататък и да по-съкращавам някои епизоди на Хелса, но да видим в течение как ще са нещата.

# 294
  • София
Аз за пореден път да напомня, че на 1 стр. в основното мнение актуално и бързо се добавя всяка нова информация свързана с есенната или пролетната ТВ програмация + актуализация на шоутата с картинки и директни линкове.

А пък Мери е пуснала тема за новия ни сериал по бТВ: ''Вяра, надежда, любов''
https://www.bg-mamma.com/?topic=1846868

# 295
Браво, така се прави Wink

Да си кажа и аз намеренията за гледане. Макар, че всичко търпи промени.

БНТ1: Мамник

БТВ: Eргенът, Бригада нов дом, Моята кухня е №1, ВНЛ (поне в началото ще дам шанс)

НОВА: Xелс Китчън, Борба до ключ, The Floor, Изживей България

TLC: 90 дни: Преди срещата

Все си мисля, че в понеделник по БТВ ще си дават Кой да знае.

Аз обичам Б-я със сигурност ли спира?

p.s. Прескачам: Кошмарите, Капките, Шеф под прикритие, Стани богат, Помниш ли текста, Кажи честно,  Колко ми даваш, Сделка или не, Семейни войни, Вече играеш... в Кауфланд  и т.н.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:08 от diziler

# 296
  • Разпиляна във въображението
Прибавям и новият сериал ВНЛ Simple Smile

# 297
Всички кулинарни предавания ще гледам. С приоритет и в реално време моят любимец шеф Виктор Ангелов и след него шеф Манчев.

# 298
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
За новата пролетна ТВ програмна схема + новите сериали + зимната олимпиада + липсата на ЕзД

Старата анкета разбира се винаги можете да я намерите в 'архив секцията'

Общи условия

Активация на акаунт