Отговори
# 285
Олимпиадата ще е от 06.02 до 22.02
Като стана въпрос за олимпиадата май ще трябва да се захващам с темата, уфф.

Иначе ето какво ще гледам:
Мамник - БНТ1
Бърлогата - Ютюб
Ергенът - бТВ
Стани богат - бТВ
The Floor - НОВА
Хелс Кичън - НОВА

В момента в Ютюб следя и Къде и златото и Зона Х, но и двете ще приключат до края на Януари. На Къде е златото след днешния епизод остава само още един - финалният.
Зона Х наистина ли ще приключи до края на януари? Та то още никой не е отпаднал?
Ще пускам телевизора само за Ергенът и то ще съм с много нисък кредит на доверие. Ако пак има епизоди с разтягане на локуми, ще спра да го гледам. 3 поредни сезона беше мъка.

# 286
Ицака в подкаста с Николас каза, че в началото на февруари ще приключи "Зона X".

# 287
  • София
Кло,
Втв вчерашния епизод отпаднаха цели 4-ма, а и казаха, че са във финалния етап и вече от двойки, играта става индивидуална.
Мислех, че ще е края на Януари, но и началото на Февруари става.

# 288
Жалко за Един за друг. Много се надявах да го гледам.

# 289
  • Разпиляна във въображението
Май явно съм отново на Бтв - Кой да знае?, Бригадата, Моята Кухня е номер 1, Ергенът

# 290
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/vjara-nadezhda-ljubov-novij … -tazi-prolet.html

ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ – новият български сериал на bTV стартира тази пролет
Историята пренася зрителите в противоречивите времена от края на 90-те

# 291
Мдаа, надявах се да е някакво реалити, но не би Grinning
Ако можеш, пусни този линк и в темата за Българските филми и сериали

# 292
Плътно тази пролет ще съм на Нова телевизия!Абсолютно нищо не ме грабва в програмата на БТВ,освен "Кой да знае",но те няма да го излъчват през предстоящия сеозон. Като 2 капки вода,Хелса,Дъ Флор и Кошмарите са моят избор!

# 293
Плътно тази пролет ще съм на Нова телевизия! Като 2 капки вода,Хелса,Дъ Флор и Кошмарите са моят избор!

Същите 4 са и при мен. Въпреки, че тези продължителни формати ми изяждат времето за много други неща, които искам за гледам. Може да оставя Кошмарите за по-нататък и да по-съкращавам някои епизоди на Хелса, но да видим в течение как ще са нещата.

# 294
  • София
Аз за пореден път да напомня, че на 1 стр. в основното мнение актуално и бързо се добавя всяка нова информация свързана с есенната или пролетната ТВ програмация + актуализация на шоутата с картинки и директни линкове.

А пък Мери е пуснала тема за новия ни сериал по бТВ: ''Вяра, надежда, любов''
https://www.bg-mamma.com/?topic=1846868

# 295
Браво, така се прави Wink

Да си кажа и аз намеренията за гледане. Макар, че всичко търпи промени.

БНТ1: Мамник

БТВ: Eргенът, Бригада нов дом, Моята кухня е №1, ВНЛ (поне в началото ще дам шанс)

НОВА: Xелс Китчън, Борба до ключ, The Floor, Изживей България

TLC: 90 дни: Преди срещата

Все си мисля, че в понеделник по БТВ ще си дават Кой да знае.

Аз обичам Б-я със сигурност ли спира?

p.s. Прескачам: Кошмарите, Капките, Шеф под прикритие, Стани богат, Помниш ли текста, Кажи честно,  Колко ми даваш, Сделка или не, Семейни войни, Вече играеш... в Кауфланд  и т.н.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:08 от diziler

# 296
  • Разпиляна във въображението
Прибавям и новият сериал ВНЛ Simple Smile

# 297
Всички кулинарни предавания ще гледам. С приоритет и в реално време моят любимец шеф Виктор Ангелов и след него шеф Манчев.

# 298
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
За новата пролетна ТВ програмна схема + новите сериали + зимната олимпиада + липсата на ЕзД

Старата анкета разбира се винаги можете да я намерите в 'архив секцията'

# 299
Гласувах. Simple Smile
Вече споделих какво ще гледам, но пропуснах да кажа, че ми хареса първият епизод на Вече играеш... Стоичков. Ивайло (Сървайвър, Един за друг) обаче няма място сред 11-те избрани.
Съжалявам за Един за друг. Беше ми забавно.

Общи условия

Активация на акаунт