Отговори
# 240
Е той и в другите дни ще участва, няма да мълчи Grinning

Той ли е заеквал като дете, след като е бил уплашен от куче или беше Калоян от ЕЛР? Май вече ми се мешат подкастите и кой е какво казал...

# 241
  • София
Тази Веселка иска да постави световен рекорд по участия във формати ли?
Ужасна компания за Чикагото. Ще гледам само неговия епизод и после с яко превъртане останалите, които са ми много неприятни.
Жалко, че участниците от ИВ не са в една седмица, за да не се налага да гледам повече тази тъпотия, ама явно не искат да се получава онази пародия когато участваше Неделчо и се режеха с оценките и играеха на коалиции, което беше нелепо.
Всъщност Дечо мисля да го скипна ако само той ще е участникът от ИВ в една от седмиците. Абсолютно безинтересен за мен участник.

# 242
Веселка мисля, че беше и в Муxа в супата, в Битката на поколенията и във всякакви подкасти (гледаx малко от някакъв подкаст тип "Сблъсък", дали жената трябва да си плати половината сметка или мъжът да поема всичко, нещо от сорта... и прекъсваше много грозно събеседника си), отделно беше и при Alexander Vlog Grinning
А, забравиx, тя участваше и в "Елате ми на гости" още преди операцията, тоест преди да "отслабне".

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:03 от diziler

# 243
Защо в кавички, наистина отслабна момичето. Чак не мога да повярвам, че това е тя на първият кадър - изглежда като правена с AI.

# 244
Чудя се дали да гледам Сандокан. Препоръчват ми го от много места, и евентуално ще му дам шанс . Като винаги мога или да го зарежа, или да избутам 8 серии Ако не ми хареса

# 245
Защо в кавички, наистина отслабна момичето.
Кавичките важат и за Драго Драганов, и за Геро, за Люси Иларионов и за всички "отслабнали" по този начин, с бареатрична операция и изрязване на част от стомаxа, а не заради спорт, лишения, постоянство, воля, режим, диети и т.н.   Липосукции или изрязване на стомаxа не ги броя за реално отслабване. Да, резултатът е видим, но това е просто едно механично маxане на част от теглото. Не е както в "Живот на кантар" например. Там наистина отслабнаxa.

# 246
  • София
Чудя се дали да гледам Сандокан. Препоръчват ми го от много места, и евентуално ще му дам шанс . Като винаги мога или да го зарежа, или да избутам 8 серии Ако не ми хареса

Това ми е един от любимите сериали за 2025 г. Simple Smile

Тази седмица тръгват доста нови сериали. За да не се повтарям, ето директен линк към поста ми кое и къде излиза:
https://bg-mam.ma/p/1832294/50668953

Тази вечер тръгва и Черешката, а в неделя започва и шоуто за Стоичков. Все по НОВА.

# 247
  • Варна
Чудех се дали да гледам, но мернах любимият ми герой Чък Бас от Клюкарката /не знам името на актьора Joy/ Така че е в листа ми за гледане.

# 248
Хексе, Ед Уестуик.

# 249
Тази седмица тръгват доста нови сериали. За да не се повтарям, ето директен линк към поста ми кое и къде излиза:
https://bg-mam.ma/p/1832294/50668953
Е то от сериал до сериал има разлика. Жанровете са толкова много, вкусове всякакви. Не биx гледал нито един от изброените. Може би само началото на "Мамник". Но като знам как зарязаx  книгата още в началото... не е моето като сюжет. Като добавим и традиционно слабата игра на българските актьори от по-младите... картинката е пълна.

Докато не е започнал пролетния сезон съм си поставил бойна задача да изгледал "Белият лотус" (лотос) - трети сезон. Понеже съм изгледал първите два и ... да довърша.

# 250
  • София
За феновете Му, споко! Снима се вече...
Наум Шопов издаде началото на "Ергенът" (ВИДЕО)
https://www.actualno.com/showbusiness/naum-shopov-izdade-nachalo … news_2539027.html

# 251
  • Варна
Направих тема за Сандокан, винаги е по-приятно да има с кого да обсъждаш.
Който иска да заповяда:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1843919.msg50670036#msg50670036

# 252
За феновете Му, споко! Снима се вече...
Наум Шопов издаде началото на "Ергенът"
Жена му, тъщата и балдъзата пак на безплатна почивка в Шри Ланка Grinning

# 253
  • София
Дизи, че то затова е създадено това предаване... Sunglasses

# 254
  • София
Най-хубавата седмица в годината: Коледната (22.12 - 28.12)

Гледайте само какво нещо прави Сам вкъщи 😀😁😂🤣😎
Това нещо и срещу Капките и Игри на волята да го пуснеш пак ще се гледа. А е толкова старо и сигурно хората наизуст го знаят вече.
Много, много отдавна не бях срещал рейтинг 14 за филм... Това е изумително. 😮

Радвам се и за Дивото зове (този път не го гледах ама все пак съм го гледал 2 или 3 пъти).

НОВА тотално разнищва бТВ от видяното.
бТВ трябва да позлатят Кой да знае? Това шоу им изнася програмата вече втора година.
Тримата мускетари (най-новата версия, два филма са, чака се третия ; гледах ги на кино) с що годе прилични резултати.

Общи условия

Активация на акаунт