Отговори
# 270
Капките ще са в делничен ден, имам много сигурен източник.

# 271
  • София
НОВА категорично печели спора на 31.12 срещу БНТ и бТВ.
Вече потвърдено и официално, че само от сайта на НОВА се бяха похвалили...
Прави впечатление как по добра стара традиция хората си гледат и бНТ на нова година. Големият губеш определено бяха от бТВ, които скандално заложиха на концерт, който не се гледа изобщо.
Наистина има нещо генерално сбъркано в тази телевизия и в решенията, които те вземат...

# 272
Програмата на Нова е точна от това, което е дадено. Само две уточнения ще направя. Кошмарите в петък и The Floor в неделя ще са до 21:30. Късната емисия новини ще е от 22:30 от вторник до петък.

Капките ще са в понеделник отново. Не знам защо се учудват хора, след като досега сме имали цели 10 сезона, които са се излъчвали в понеделник Laughing Аз си предпочитах да си е в неделя, но и понеделник става. Както и очаквах не е в събота и слава Богу.

Програмата на бТВ към този момент, защото те са тези които обикновено правят карамбол.

Понеделник:
20:00-22:30  - Филм
22:30 - Късни новини

Вторник-Сряда-Четвъртък:
20:00-22:00 - Ергеня
22:00 - Късни новини
22:30 - Помниш ли текста (повторение)

Петък:
20:00-22:00 - Бригада нов Дом
22:00-23:00 - Вяра, Надежда, Любов (каквото и да е това)
23:00 - Късни новини

Събота и Неделя:
20:00-22:00 - Моята Кухня е номер 1
22:00-23:00 - Вяра, Надежда, Любов

Сезонът и при двете започва на 16 февруари (засега, преди да почне надцакването). Тъпо че ще хване втората седмица на Олимпиадата. Първите епизоди ще са на запис при мен.

И това е програмата за февруари, нищо не гарантира че няма да има други неща и по двете телевизии през март/април.

# 273
  • София
След бТВ излязоха резултатите и на есенните топ предаванията на НОВА сравнени с предните им сезони отпреди година. Интересното е, че са сравнили и двата сезона на сериала Клетката.
Мисля, че няма смисъл да коментирам. То цифрите показват всичко.
За Клетката съм напълно съгласен. Сезон 2 беше абсолютно излишен.

# 274
БТВ без "Живот на кантар"?
Филм в понеделник?
НОВА без "Женени от пръв поглед" (за което вървеше реклама преди няколко месеца, за кастинг)?
А това за "Един за друг" сигурно ли е?

# 275
  • София
Зимната олимпиада при мен ще е с абсолютно предимство, така че докато не приключи всички риалити предавания, които ще следя ще ги гледам на запис и то с бързо превъртане или скорост, защото няма да имам време просто. А и изобщо няма да съм на вълна за подобни тъпотии.
Олимпиадата ще ми изяде свободното за хобита време на 80%
В останалите 20% някак си ще трябват да се вместят филмите, сериалите и книгите, т.е. риалитата отиват в девета глуха. Темите в Бг мама също няма да ги чета. Сори. Когато приключи вече олимпиадата ще се завърна към нормалното.
Нищо чудно да огранича до санитарния минимум филмите и сериали, което ще е нечувано, но все пак Олимпиадата е веднъж на 4 години и както обичам да казвам от дете - светът ще е олимпиада! Blue Heart

# 276
Зимната олимпиада при мен ще е с абсолютно предимство, така че докато не приключи всички риалити предавания, които ще следя ще ги гледам на запис и то с бързо превъртане или скорост, защото няма да имам време просто. А и изобщо няма да съм на вълна за подобни тъпотии.
Олимпиадата ще ми изяде свободното за хобита време на 80%
В останалите 20% някак си ще трябват да се вместят филмите, сериалите и книгите, т.е. риалитата отиват в девета глуха. Темите в Бг мама също няма да ги чета. Сори. Когато приключи вече олимпиадата ще се завърна към нормалното.
Нищо чудно да огранича до санитарния минимум филмите и сериали, което ще е нечувано, но все пак Олимпиадата е веднъж на 4 години и както обичам да казвам от дете - светът ще е олимпиада! Blue Heart

Абсолютно. Щеше да е много удобно (за нас Laughing) да си бяха изчакали да мине Олимпиадата и тогава да почне сезона. И все пак 16-ти е по-добре от 9-ти, че после две седмици как се наваксват не знам. Но както си ги знаем наште, нищо чудно някой да "хитрува" и да пусне премиери по-рано.

# 277
Кога ще е тази олимпиада и колко време? Аз си направиx абонамент за Sofia MENAR Film Festival (някои в Нетера, някои на кино), та бая време ще иде и там.

Вяра, Надежда, Любов (каквото и да е това)
Въпросното ВНЛ, дето коментираxме преди 2 седмици
https://www.btv.bg/videos/specialno-v/vnl.html

# 278
22:00-23:00 - Вяра, Надежда, Любов (каквото и да е това)

# 279
  • София
Олимпиадата ще е от 06.02 до 22.02
Като стана въпрос за олимпиадата май ще трябва да се захващам с темата, уфф.

Иначе ето какво ще гледам:
Мамник - БНТ1
Бърлогата - Ютюб
Ергенът - бТВ
Стани богат - бТВ
The Floor - НОВА
Хелс Кичън - НОВА

В момента в Ютюб следя и Къде и златото и Зона Х, но и двете ще приключат до края на Януари. На Къде е златото след днешния епизод остава само още един - финалният.

# 280
  • Другата България
Тъкмо щях да те питам няма ли да има тема, че то си дойде времето.
За Олимпиадата става въпрос. Blush
Иначе аз още не знам какво ще гледам, “Мамник“  съм го започнала, на The Floor ще дам шанс, и ако Капките са в неделя, и на тях.
Ако са в понеделник, може и да пропусна, ще видим. Все още си чакам официалната програма на НОВА.
Хелс-а вероятно ще го гледам от дъжд на вятър, позагубиха ме с Биг Брадърското.

# 281
  • София
Дизи,
100% е сигурно, че няма да има Един за друг.

# 282
  • София
Новото готварско по бтв може и да е интересно. Аз обичам готварски, но е много странно, че са избрали шефове с еднакви фамилии.

Ще чакам линк към темата за Олимпиадата, аз гледам само определени спортове.

Живот на кантар отдавна обявиха, че няма да има втори сезон засега, евентуално по-натам може да решат да го върнат.

# 283
Жалко за Един за друг... но и очаквано от мене - Мария не е пускала снимки от Вилата на любовта, както прави обикновено, а само от двора си.
Ще гледам Капките и Хелса. Ще видя и The Floor. Кошмарите... може би.
Тази Бърлога с оглед на участниците... не знам. Ще видя 1 - 2 епизода.
Ергените не са моето. Направих изключение заради Елвиса. Останалите щуротии по bTV също не ми влизат в полезрението.
Яд ме е за Турнирите! Явно тази година ще трябва да водим малката на финал на Капките, щом няма да ги има Турнирите.

# 284
Бригада нов дом от 20 февруари БТВ
Шеф под прикритие също от 20 февруари Нова

Общи условия

Активация на акаунт