Отговори
# 225
Май са се вдъхновили от музикалния канал city tv, тези от нова Grinning

# 226
  • Другата България
Добра душа да ме “светне“ за The Floor?
С каква насоченост е, откога ще се излъчва?
Извинявам се, ако някога някъде е коментирано.

И ЧНГ на всички в темата, желая да сте здрави, вие и семействата ви!

# 227
  • София
Предаване за знания е, ще е по Нова. Ето тук може да видиш накратко правилата, има и стратегия, завладяване на чужди територии. Състезават се 100 участници. Звучи ми интересно, обичам такъв тип, така че ще му дам шанс.

https://nova.bg/accents/view/2025/07/25/505332/%D1%81%D0%B2%D0%B … 1%84%D0%B8%D1%80/

# 228
  • Другата България
Ами да, коментирали сме го, дори си спомних, че и това, че ще е в Нидерландия коментирахме!
Старост - нерадост.
Много ти благодаря. Hug
Живи и здрави да сме, и аз се нареждам сред зрителите в очакване.

# 229
  • Варна
И толкова не можаха да му сложат бг име...

# 230
Мерси за анкетата.
Аз гледах Кой да знае и шоуто на Гала и Геро.  И съответно не гласувах на въпросите с “кой канал”, прецъквах. Общо взето 2 часа БТВ и 2 часа Нова.  Днес гледах Виенската филхармония по БНТ и пробвах да върна от снощи новогодишната им програма, един тъп хумор, едни скечове … ум да ти зайде. В добавка турили Роксана и Софи, мерси!
По Нова ми харесаха Роби и Тино, супер са.

За новите предавания/сериали:
Дъ Флоор - да
Стоичков - не
Мамник - да (с резерви)
Сандокан - не

Черешката ще гледам. Както и новото по БТВ: Твоята кухня е номер 1

# 231
Какъв е тоя фенклуб на НОВА в тази тема, та чак и логото харесва на повечето? Доста странен резултат.
Пееш или лъжеш като новогодишна програма е абсурдно, не мога да повярвам, че на някого му е забавно да гледа как някакви хора си отварят устата.
Нищо от новите неща няма да гледам, но се радвам за Сандокан, защото наистина в последните години се излъчваха само филми и сериали на по 10-15 години и риалитита.

# 232
Само за The Floor се колебая, друго не възнамерявам да гледам.

# 233
  • София
Аз гласувах с 'Не ми харесва' новото лого, но все тая.

Оо, Кло, гледай непременно Сандокан, няма да съжаляваш. Simple Smile

От НОВА побързаха да се похвалят, че отново размазали конкуренцията и в новогодишната нощ

# 234
  • София / Пловдив
Какъв е тоя фенклуб на НОВА в тази тема, та чак и логото харесва на повечето? Доста странен резултат.
Пееш или лъжеш като новогодишна програма е абсурдно, не мога да повярвам, че на някого му е забавно да гледа как някакви хора си отварят устата.
Нищо от новите неща няма да гледам, но се радвам за Сандокан, защото наистина в последните години се излъчваха само филми и сериали на по 10-15 години и риалитита.

Абсолютно подкрепям, безумно да имаш такива певци и да правиш липсинги с тях, не мога да го разбера и това е. И в този смисъл им подлагам на съмнение великите рейтинги, доре Магърдич се самопохвали. Ако е реален този резултат, значи Нова е вървяла просто като фон докато хората са хапвали и пийвали и то защото и другите телевизии бяха бози.

# 235
Е, липсингът беше в началото. После си пяха, а любимите лъжци "пяха". 🤣 Като Цветан от "Бърлогата" и "сестра Аргирова". 😉😁

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 19:56 от Bilyana14.

# 236
  • София
ЧНГ! и тук на съмишлениците в темата. Здраве, късмет и да има какво да ни хваща от екрана (ама надали...).
Гласувах. У дома гледахме КДЗ и сетне малко чужди телевизии (заради "гостуващия" ни от чужбина за празниците младеж) и повече музика от архивите на баща му. Мамник(а) ще гледаме, за другите - ще видим "в крачка".
(ПП. Може би има прехвърляне на зрители към Нова, заради колизиите с Цънцърова и колегите й в бТВ. Всичко подобно у нас е ден до пладне.)

# 237
А мен пък много ме радва, че разкараха Цънцарова и току виж вече прогледам сутрешния блок на bTV Wink

На Мамник и Дъ флоор ще дам шанс в началото 1-2 епизода и ако не ми хареса, зарязвам.

В понеделник в Черешката на тортата: домакин ще е "най-поддържаният миньор на републиката" - Теодор Венков-Чикагото (от Игри на волята 7)
Останалите участници през седмицата:
Валерия Дакова (Ергенът 3, Къщата на инфлуенсърите 3)
Венета Костова (Ергенът 1, Мистър Кеш 1)
Веселка Маринова (Биг Брадър 6, Къщата на инфлуенсърите 2, Мис Плюс Сайз 1, Инфлуенсърски лагер 2, Елате ми на гости 1)
Мути Мутиев (Биг Брадър 7)

Анонс

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:04 от diziler

# 238
Горкият Чикаго. Едвали като се е съгласявал си е мислил, че ще сложат в неговата седмица полу-човеци..

# 239
А аз си мислех, че цялата седмица ще бъде с участници от ИВ 7 и от други сезони. Чикагото ще го изгледам - смешен ми е леко първичен, но защо пък не, и в това има някакъв чар. Другите дни надали.

Общи условия

Активация на акаунт