Отговори
# 210
  • София
Няма да има Турнири.

# 211
  • Другата България
Турнирите сигурни ли са? На мен ми казаха,че тази година нямало да има. 🙄
Не са.

# 212
  • София

Ето и разбивка на основните предавания на bTV през есен' 2025 г.
Лошото е, че липсва Кой да знае?

Значи това е истинският среден рейтинг включващ всички епизоди. Излиза, че седмичната таблица, която качват съдържа просто най-високорейтинговият епизод за седмицата, а не средния резултат от всичките епизоди. Което е доста подвеждащо. Ще трябва да си прекроя моята табличка вече с точните рейтинги.

Не е така, винаги са взимали усреднения рейтинг от всичките излъчвания на дадено предаване през седмицата.

# 213
Еее, жалко! Детето ще е разочаровано. Емоциите в залата са страхотни!

# 214
  • София
В инстаграма на бтв са качили видео от ехограф на бебе в утробата, отдолу пише да очакваме скоро ВНЛ. Ново предаване ли ще е това, някой знае ли нещо?

# 215
ВНЛ не беше ли "Вечна неразделна любов", xaxaxaxa

https://www.btv.bg/videos/specialno-v/vnl.html

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 14:34 от diziler

# 216
НЛ ,да  не е Николета Лозанова Trollface

# 217
Xaxaxa... сакън. Само това не Grinning

Нова, Нова нюз и Кино Нова с нови лога Grinning
А защо не са ги променили на Диемите, да са в същия стил, стоят си в кръгчетата...

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 14:22 от diziler

# 218

Ето и разбивка на основните предавания на bTV през есен' 2025 г.
Лошото е, че липсва Кой да знае?

Значи това е истинският среден рейтинг включващ всички епизоди. Излиза, че седмичната таблица, която качват съдържа просто най-високорейтинговият епизод за седмицата, а не средния резултат от всичките епизоди. Което е доста подвеждащо. Ще трябва да си прекроя моята табличка вече с точните рейтинги.

Не е така, винаги са взимали усреднения рейтинг от всичките излъчвания на дадено предаване през седмицата.

Не, не е. Laughing Нали ги гледам данните със статистиката, която аз си водя на база седмичните таблички дето дават. За предаванията с повече от 1 епизод на седмица средния рейтинг не си отговаря. За тези, които са само с един епизод са 100% равни.

В тези обобщени статии за бТВ, а и също за Нова, има точно рейтинга за всеки един епизод (както виждаш от многото точки на Ергена), докато в седмичната извадка представят само най-рейтинговият епизод от седмицата.

Върни се и прочети текста на доста от седмичните статии и ще видиш, че често споменават "Предаване Х попада в класацията с епизода си от понеделник или сряда", или "най-гледаните новини са били в неделя". И аз до преди се чудех, защо така го формулират, но вече ми стана ясно, че просто слагат най-гледаният епизод. А за цялостният рейтинг на предаване, ще трябва да чакаме докато свърши сезона преди да предоставят всички данни ( стига да не е с по 1 епизод, където може да си го сметнем).

# 219
Вече се върти авторекламата на ТНЕ FLOOR по НОВА ТВ.
Виждам, че водещ е Юлиан Костов от формата "Африка: звездите сигурно са полудели". Не знам дали пасва за водещ, надявам се да се справи добре.

p.s. май е участвал в последния сезон на "Белият лотос", но не съм го гледал, за да потвърдя

# 220
Участва в малка роля, да.

# 221
Нова година - Нова телевизия - Нова визия ✓
След близо 15 години,точно в полунощ,след речта на президента,Нова си промени логото. Самата новина я съобщиха още във вечерните новини.Честно казано хич не ми харесва,особено когато останат само буквите N и о,приличащи на човече. А иначе самата опаковка и визия не е лоша. Свежа е и си пасва.
Вие какво ще кажете и харесва ли ви?

# 222
  • Разпиляна във въображението
Ново лого, същата лоша картина. Да вложат пари в по-високо качество.

# 223
  • София
Пуснал съм нова анкета. 😊
Прясно, прясно след Нова година.
Дано да ви е интересна.
Основния пост на 1 стр. е ъпдейтнат.

# 224
  • София
Честита нова година!

Отговорих само на три въпроса, гледах Кой да знае, то ми и хареса, другите ги сменях, но не бих казала, че съм ги гледала, бяха криндж. Гала я пуснах заради ИВ, имаше и приятни моменти. Ще гледам The Floor.

Общи условия

Активация на акаунт