Отговори
# 60
Lolol, Traitors вече е дори под пролетният труп Аз Обичам БГ. Laughing  Споменах аз още като излезе новината, че ще го правят, че това предаване не е за Българският зрител. Камо ли и щом го прави битивиту. Чуят ли хората стратегии, игрово мислене и недай си Боже коалиции и им причернява.

А за Геня, там и рейтинг 1 им е много. По ще е смислено и приятно да гледам мухи кацайки на оборски тор.

# 61
Който иска да вникне, ще вникне, който не иска винаги ще живее в конспирация...
Никакви стъкмистики няма.
Не мисля, че живея в конспирация. Даже гледам доста реално на нещата. Извадката е изключително малка, за да се даде ясна представа какво наистина гледат хората. Да не говорим, че не са включени гледащите с отложено време и гледащите по интернет (сред които попадаме дори и ние тук, пишещите). Работил съм в медия достатъчно време и много добре знам какво представляват рейтингите, които получавахме, колко малка беше извадката и как си плащаха нашите. Всичко е... да се замазват очите на рекламните агенции с нереално напомпани рейтинги. Познавам и предостатъчно много хора в бранша и знам какво чувам от всички.  Така че... изобщо не е конспирация, а БГ реалност.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 09:28 от diziler

# 62
Cliuded, при мен явно не действа и тази реклама, защото като видя сладоледите си представям как Габи Бланко мляска с надутите си патешки устни и ми става гнус. Grinning
Тоест важно е какво ти е рекламното лице. Дори и тя си има почитатели, но масово мнение за нея и повечето вътре е негативно.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 22:04 от Анонимен

# 63
  • София
И при мен не действа рекламата със сладоледа. Даже по-скоро не бих си го взела.

# 64
Лена от Биг Брадър участвала и в Съдби на кръстопът. Значи пак човек на Краси Ванков влезе в къщата. В задачата се пита, кому е нужно да се прави кастинг тогава? Уж 11 хиляди души кастинг. Накрая слагаме "наши хора".  В миналия сезон бяха трима души, минали през Съдби на кръстопът и София-ден и нощ, тоест познати хора на продуцента.

# 65
Лена е участвала и в един експеримент, който правиха за Биг Брадър 5 (все още продукция на Тушев). Няколко човека живяха в стъклен аквариум в столичен мол и първоначалната идея беше да ги вкарат като съквартиранти, но понеже не стана популярно, се отказаха. Ако ѝ напишете името в Гугъл излиза.
Колкото до рейтингите - с просто око се вижда какъв интерес генерира съдържанието, свързано с Трейтърс, така че е ясно, че предаването е успешно, ако ще и "Лека нощ, деца" да го бие по рейтинг. Ако рекламодателите се интересуват само от тази морално остаряла метрика, жалко за тях. Това е все едно да рекламират при някоя Пенка Георгиева с 500 000 купени последователи, вместо при Иванка Драганова, която има 50 000, но участва в риалити, актуална е, с голям енгейджмънт на постовете, интересна е и предлага качествено съдържание. Не, че не се случва, но не е успешно.

# 66
Да, имаше стъклен аквариум в Мол Парадайс преди един от брадърите (2012 или 2013) и живееха вътре някакви хора и ги гледаха хората в мола, все едно са животинки в зоопарка, в На кафе ги включваха за няколко минути Grinning Това го помня, но Лена вече няма как да я помня на младини Grinning

# 67
  • Разпиляна във въображението
Не ги знам какво гледат рекламодателите, но като започне един рекламен блок по бтв сутринта прехвърлям на Нова, където изглеждам новини, любопитни неща, и като пусна отново бтв рекламите аха-аха приключват.

# 68
Обективно погледнато Мишо Недков тази година подбра по-добър каст и направи по-добра версия на "Bachelor in paradise", от колкото тъпотията на Тушев "Любов в рая".

Първият сезон и на "Диви и красиви" залагаше предимно на стероидни батки и платени жрици, както го прави "Любов в рая", но за щастие Недков и ко си взеха бележка за втория сезон и избраха предимно нормални хора. И като водеща Маги има повече харизма от Райна Караянева. Тази жена е красива, но грам чар и присъствие на екрана няма. Даже вече ми липсва Наум.

Хрумката първите няколко епизода мъжете и жените да са разделени и да имат срещи на сляпо също беше много добра. Вероятно заради това се избегна да стане като в ЛВР и да се "мачнат" от първите два епизода, за да си кретат до финала.

Разбира се, изглежда сякаш някои двойки в "Бардак в рая" като Джани и Габриела са си влезли заедно, мачнати от реала. Всъщност и много други в ЛВР се познават, те си го и казват в ефир. Тъпо е да гледаш как са събрали един куп връзкари, да ядат, пият и да си карат ваканцията безплатно. Голяма част от скандалчетата вече ми изглеждат преиграни и режисирани за рейтинг. Това е подигравка със зрителя. И по-нисък рейтинг заслужават.

Дано се замислят от екипа на Ергенът защо са с такъв рейтинг в този сезон, но едва ли. Само гледат да си набутат познатите и приятелите на курорта, за да може вторите да си рекламират бизнесите и услугите. Като чета темата на шоуто и снощния епизод е бил много шум за нищо, пак анонсът е по-интересен от самия епизод и така вече цял сезон.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 10:02 от Анонимен

# 69
  • София
Това за Джан-Микеле и Габриела вярно ли е?
И в основната тема го чета от различни потребители, но има ли неоспоримо доказателство, че са били двойка преди шоуто да започне?
Аз не го вярвам, докато не видя подобно доказателство, а не е само ЕЖК.
Защото за мен това е най-яката двойка. Буквално са си един за друг и всъщност единствената връзка в Любов в рая.
Освен ако не стане нещо по-сериозно между Виктор и Криси, но това тяхното е станало след шоуто, а не в Родос и не знам дали се брои. По-скоро не.
За мен е важно тези шоута да раждат двойки, това е целта им.
Всичко останало за мен няма смисъл, освен ако не счупват рейтинги и самите участници вътре да станат някакви герои.
Такива неща не виждам, не виждам и потенциал в нито един от тези хора да монетизира известността си качествено, така че си остава основната цел - двойка да има.

# 70

Хрумката първите няколко епизода мъжете и жените да са разделени и да имат срещи на сляпо също беше много добра. Вероятно заради това се избегна да стане като в ЛВР и да се "мачнат" от първите два епизода, за да си кретат до финала.

Не искам думите ми да се приемат като заяждане, но аз лично не мога да уважа някое предаване, когато виждам, че 100 % от всички "хрумки" в него са копие на други реалитита. Съжалявам, но това, което беше Диви и красиви беше бледо копие на няколко американски реалитита, обединени в едно. Пробвах да гледам втория сезон, но за мен лично беше изключително скучно и дори на скорост 2 не можех да доглеждам епизодите. Ако имаше поне малко оригиналност, най-вероятно щях да оценя старанието на продуцентите да направят нещо ново, но в случая нямаше нищо ново, а просто открадното, без да си плащат лиценз.

Не казвам, че ЛВР е най-интересното нещо на света, защото нашите продуценти и него успяха да развалят. Реално почнаха добре първата седмица и после много разводниха сюжета и епизодите.

# 71
Освен ако не стане нещо по-сериозно между Виктор и Криси, но това тяхното е станало след шоуто, а не в Родос и не знам дали се брои. По-скоро не.
Ъъъ... как така Виктор и Криси?

# 72
Реално в нашия ефир почти всичко е копие на нещо или направо си е по лиценз, както е "Ергенът". Дори и вкарването на двама ергена се е случвало в австралийския "Ерген". Вече за трима не знам дали не е оригинално решение на Ники Николов, но може и да има световен прецедент преди него.

А за двойките - много бързо се събраха и това кара хората да се съмняват. Ние реално нищо не видяхме от това как Джани и Габриела се ухажват. Буквално влязоха, две приказки и хоп двойка от пръв поглед. Така се мачнаха и няколко от другите.
Само Натали по едно време не беше много сигурна за Орлин и се замисляше дали да не пробва с Калоян.

С изключение на това досега не е имало смяна на партньори, каквато очаквам от такъв тип шоу, стана "Женени с деца" направо. В нормалния "Ерген" дори да е било сигурно коя ще избере пак имаше някаква интрига, че може и да не избере нея. В мемнта уж само Краси не може да се реши, другите са се впили едни в други да си карат курорта. Държат се като женени от години, но и женените се разделят понякога, а в цялата боза няма абсолютно никаква динамика на взаимоотношенията.

# 73
Сега си пуснах Надкаст с Джан Микеле, той разказва, че се е запознал с Габриела в Родос и си я е харесал от първия ден. Нищо, че  първо Емили го е нападнала, като му е разкопчавала ризата, това нали го дадоха в първия епизод на ЕЛР.

# 74
Джан и Габриела са се запознали там, сигурен ми е източникът. Имам теория, че двойките, които се събраха “от нищото” се разделят или напускат преди края, да видим.

Диви и красиви беше изключително слабо, буквално не помня почти нищо от него. И е едно да взимаш лицензиран формат и съвсем логично да му следваш правилата (не можеш да правиш Ергенът и в него да има Предатели и да се убиват вечер); друго е да се биеш в гърдите с авторски формат, а всъщност да си обрал всички Нетфликс дейтинг шоута като Love is blind, Too hot to handle и Perfect match.

Общи условия

Активация на акаунт