Отговори
# 120
  • Разпиляна във въображението
Не виждам манипулиране, нито ползата от него. Почти всички са под шапката на едни и същи продуценти.
Ако не вярвате на мен и това инфо, то гледайте Иван и Андрей Неофишъл, където говорят за още по-брутални рейтинги за някои предавания.

Как по-брутални рейтинги?

# 121
Като гледам повече са гласували за Готварско пред Музикално шоу. Дали няма да е добре след дългата пауза догодина "Черешката" да се върне? На мен ми липсва. Имало е много забавни епизоди. Когато бяха събрали двете кукувици Петя Буюклиев и Теодора Стефанова с глас им се смеех като се надпреварват коя от двете да се изкарва по-велика. И сеир имаше, и смях и готвене, къде успешно, къде - не.

# 122
  • София
Ако ще е готварско - предпочитам Мастършеф, но пък миналият сезон нещо не ми хареса...

# 123
В Мастършеф крещят ли като в Хелс кичън? Защото второто направо не мога да го изтърпя за повече от пет минути с тези крясъци.

# 124
  • София
Не, доста по-интелигетно е направено.

# 125
И аз под Готварско имам предвид Мастър Шеф.
Черешката отдавна не ми допада, а Хелс Китчън го пробвах само първи сезон и разбрах, че не е моето предаване.

# 126
Ха, блазнаците, които дебна за влизане в ИВ, се оказват част от... Зоната. Никол Кошеджийска - плувкинята (писала съм за нея в спойлерната тема; когато Николета влезе при Завоевателите, Сапунджиева каза: "Това Никол ли е? Никол Кошеджийска?"), също. Брат ѝ - Ники Николов - и той там. Любимият ми оператор - Георги Гатев (снима Сървайвър, Ергенина) - също. Ооо, това ще се гледа.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 23:18 от Bilyana14.

# 127
  • София
Заповядайте в специалната тема за Зона Х
https://www.bg-mamma.com/?topic=1789148

Ще имам нужда от помощ там.
В много лош момент пускат премиерата. Хич не ми е до това шоу, но ще го гледам и аз, няма как. Това е нещо средно между Сървайвър и Игрите.
Но сега съм емоционално изцяло на вълна Игри на волята, а утре е финалът на Трейтърс, който ще следя в реално време и дано там Глория ме направи щастлив.
Ако Ръждавичка отпадне обаче направо ще ме съсипят емоционално. Така не съм се вживявал от сезони 1 (Юлиян) и 4 (Фифо).
Е, разбира се и Бо (Сървайвър 6) Елена (Ергенът, сезон 2).

# 128
  • София / Пловдив
Дяволче, хем знаеш поне в ИВ какво ще стане...
Иначе и аз ще съм на Трейтърс утре в реално време /за първи път, все със закъснение го гледам/, ще има бой за телевизора в хола утре, дано има някой мач и мъжо доброволно да отиде да гледа в спалнята 🤣😄😄

# 129
  • София
Утре има и Шампионска лига, но мачовете този път няма да са приоритет.
Финал на Трейтърс + елиминационна за моята черешка в ИВ.

# 130
  • София
При мен довечера: Трейтърс на живо (както винаги) и сетне Челси-Барса. На Тушевите варели мин.сезон му отдадох такава част от живота си, колкото изобщо не заслужава.

# 131
  • София
Започна ново екстремно приключенско риалити предаване, което е уникално за България, защото си е чисто наше, не е по чужд лиценз. Simple Smile
Зона Х - комбинация от Игри на волята, Сървайвър и Островът на 100-те гривни
Ще има страхотни битки, пъстър каст, тежко оцеляване и много стратегии.
Има и специална тема за шоуто, заповядайте в нея:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1789148

# 132
Това предаване ми липсва

Нов ъплоуд

# 133
  • София
Явно изхухването на Пееш или лъжеш е било инцидентно и заради госта в този конкретен епизод.
Но отново сме в обичайното русло.

България търси талант ще се окаже, като най-големия победител за бТВ в този сезон.

Прави впечатление добрия старт на сезон 2 на Клетката.
За мен много слаб и скучен сезон, не случайно и не коментирам, както винаги правя след всеки един епизод, ще напиша само накратко впечатление си след края на сезона. Дано пък ме изненадат.

# 134
В "На кафе" обявиха, че Сано ще води "ново риалити" ("Вече играеш... Стоичков"), каквото и да е това.
И имаше интервю с него.
https://www.bgdnes.bg/shou/article/21829033

Общи условия

Активация на акаунт