Отговори
# 135
  • София
В "На кафе" обявиха, че Сано ще води "ново риалити" ("Вече играеш... Стоичков"), каквото и да е това.
И имаше интервю с него.
https://www.bgdnes.bg/shou/article/21829033

Това е сигурно ще е за главния актьор, който ще изиграе младия Стоичков.

# 136
Нещо като риалити, в което ще подберат човека, който ще изиграе Стоичков във филма за него.

# 137
  • София
Да си кажа пък за Талантите Български по ТВ. Гледам предаването - въодушевяват ме магьосниците и младите с по-рисков или необикновен талант (математика, знания, висша акробатика). Без да целя да обиждам някого - но се питам (и при положение, че има цяло предаване на пеещи) какво и защо е/имат място пеещите в БТТ. Направо превключвам като се появят поредните такива.
Имам обструкции и към разните танцови ансамбли - особено народните/фолклорните. Що за талант е точно това? Приемам по-безропотно когато читалищен ансамбъл от деца е дошъл да го видят по телевизора, но до там.
(И отново ще възроптая срещу отпадането на малкия ентомолог в по-предния, първи, полуфинал - за сметка на тия, дето драгият зрител и журито ги класира. Впрочем, и това - за мен си - е манталитет: борецът и щангистът са национална гордост, интелигентния - нЕкъв егоцентрик неразбран.)

# 138
Финалът на "Ергенът" ще е в понеделник, 8 декември, 20.00 ч.

Във вторник по програма: 20.00 Кой да знае, 22.00 Кажи честно

https://www.btv.bg/programata/?day=2025-12-08

# 139
Някой ще коментира ли как участниците в "най-гледаното предаване" са качили по-малко последователи от второстепенен герой, отпаднал в средата в "рейтинговият провал" Любов в рая?

# 140
Някой ще коментира ли как участниците в "най-гледаното предаване" са качили по-малко последователи от второстепенен герой, отпаднал в средата в "рейтинговият провал" Любов в рая?
Какво имаш предвид,че нещо не схванах? Иначе крайно разочароващо,че има такъв победител в Игри на волята! Точно заради това,зрителите ги бойкотират и има рекордно малко харесвания и реакции в страницата на предаването. И все пак Игри на волята наистина остава най-гледаното предаване този сезон,а Ергенът - най-коментирано,въпреки че миналия месец, реч на Алекс по адрес на Пекин събра над 26 000 харесвания и близо 3000 коментара,което си беше прецедент! И според мен големият рейтинг на Игрите идва оттам,че бТВ нямаха голям всекидневен реалити формат в праймтайма,а само едни Трейтърс,които бяха крайно недостатъчни,за да задържат интереса през целия сезон. И все пак за мен класацията като предавания беше:
1. Трейтърс- фаворитът този сезон.
2. Пееш или лъжеш - неделно разтоварване
3. Ергенът:любов в рая- за първи път гледам като цяло такъв формат и ми хареса.
4. Игри на волята- кастът беше много добър,но като цяло ми беше само за фон.

# 141
  • София
Ами не знам, мен не ме вълнува чак толкова много Инстаграм, Билянка е по него и ги засича кой с колко е започнал и колко е качил след сезона. Simple Smile
Имай предвид, че скандала и пошлостта винаги продават повече. Следват ги основно разни мъже чекиджии, за да гледат вулгарни полуголи снимки.

Докато в Игри на волята се дава пример на малките деца, да спортуват и да следват мечтите си.

А пък когато някоя ергенка задмине Мирела по брой последователи, да заповяда да се похвали. Bowtie

И междувременно, ей така от нищото нов рекорд за Бг мама:
1069 онлайн маймунки на клона по време на финала на финала на сезон 7.
Ама това е някаква измама явно. Бъг в системата. Чакам Дизи да дойде да каже, че и това не е реално и че Бг Мама работи за НОВА. 😛

# 142
О, Дяволче, не ме вълнува кой колко последователи е качил в ИГ. Вълнува ме само с колко са започнали предполагаемите участници в Игрите преди снимките, за да им следя активността. Моята душа е на спойлерист. 🤪
Ами аз този сезон заложих само на ИВ (все пак цяло лято се занимавах с дебнене в ИГ за потенциални участници... направо съм ходеща реклама на ИВ 🤪😁) и Пееш или лъжеш. Много приятни сезони и на двете предавания според мене.

# 143
  • София
Билянче, между другото няма да е лошо след като си ги засекла на всички кой с колко е стартирал да ги прегледаш сега и да пуснеш списъка в основната тема и тук, защото наистина ще е любопитно. Кой е с най-голям скок/плюс и колко е средния такъв.
Днес в общия за всички предавания Надкаст Лайф (благодаря за добрите думи към мен, с кеф бих им правил промотата и без пари) се опитаха да направят нещо такова и да сравнят Любов в Рая с Игри на волята. Но наш Неделчо не успял да запише няколко ключови герои и от двете шоута (например Ръждавичка и Натали). Ох, завалията. Ния-Косара ще да е виновна. Кое на кой телефон са записвали не знам, хахаха.

# 144
Разбира се, Дяволче, ама ще е другата седмица. Simple Smile Всичко съм записала в тефтера 😁, 22 страници имам изписани в него. Само д-р Петров ми се изплъзна този сезон, но той беше с нов профил.
За Симона отсега ти казвам, тъй като нея я хванах далеч преди началото на снимките - 2385.
Натария - 71.

# 145
Какво имаш предвид,че нещо не схванах? Иначе крайно разочароващо,че има такъв победител в Игри на волята! Точно заради това,зрителите ги бойкотират и има рекордно малко харесвания и реакции в страницата на предаването. И все пак Игри на волята наистина остава най-гледаното предаване този сезон,а Ергенът - най-коментирано,въпреки че миналия месец, реч на Алекс по адрес на Пекин събра над 26 000 харесвания и близо 3000 коментара,което си беше прецедент! И според мен големият рейтинг на Игрите идва оттам,че бТВ нямаха голям всекидневен реалити формат в праймтайма,а само едни Трейтърс,които бяха крайно недостатъчни,за да задържат интереса през целия сезон. И все пак за мен класацията като предавания беше:
1. Трейтърс- фаворитът този сезон.
2. Пееш или лъжеш - неделно разтоварване
3. Ергенът:любов в рая- за първи път гледам като цяло такъв формат и ми хареса.
4. Игри на волята- кастът беше много добър,но като цяло ми беше само за фон.
Ами оказа се, че участничка, отпаднала в средата на Ергенът (Габриела на Джани) е качила с доста повече последователи от финалисти като Алекс и Чикагото в Игри на пародията. Като цяло и всички споменати в шоуто, попадащо на 6-то място в измислените рейтинги имаха повече последователи от участниците в "хегемона". Да не говорим, че в социалните мрежи, действани от алгоритъм като Тредс и ТикТок няма никакви постове за нищожната дуранкулашка измишльотина, а родоския "флоп" гърми от тях. Но продължавайте да се впечатлявате на "достоверната" статистика.

# 146
  • София
Билянче, супер 🤗😊

Krushmar,
Тц, не е баш тъй относно кое шоу е най-коментираното. Логично би било да е Ергенът, защото то е базирано на любовта и чувствата и това винаги поражда чисто първично повече коментари. И да добавим кринджа и скандала и факта, че основно се коментира от жени срещу излагащи се жени, то е просто натурална златна мина за коментари.
НО, всъщност реалностите са по-различни. Simple Smile
Та на твърдението ти: И да и не...
Вече съм публикувал статистиката и тя е много близка и всъщност е въпрос на трактовка.
Сумарно Ергенът бие ИВ, но основно заради сезон 2 и по-точно междусезонната тема, която натрупа близо 1000 страници преди да бъде заключена, но това там беше някакъв ужасен и целенасочен спам.
Иначе ако гледаме само чистите сезони, то Игри на волята е много пред Ергенът като изписани страници и рекордни постижения.

Апропо следващата седмица ще изследвам по-внимателно и по-старите теми за всички основни шоута. Ама ще е бая работа. Ще обхване всички сезони на Ергенът, Игри на волята, Фермата, Сървайвър, Биг брадър, Островът (само 1 сезон ама нищо де), Къртицата, Хелс Кичън и т.н. По-основните. Стига обаче да има фен теми за най-старите сезони и години. Ще се разровя из архивите.

# 147
  • Варна
Докато в Игри на волята се дава пример на малките деца, да спортуват и да следват мечтите си.
A така, а после игра било, трябвало стратегия, надцакване и надхитряне,,
Игри на волята не е Сървайвър,
За пръв сезон гледам, но това няма нищо общо със "западните формати". Набляга се на способностите, труда честта и достойнството. Поне на думи. Simple Smile
Играчите ги наричат "воини" и "бойци", арената е "свещена".
После публиката им е крива, че не оценява "мишкуващите".

# 148
  • София
И все пак Игри на волята наистина остава най-гледаното предаване този сезон,а Ергенът - най-коментирано,въпреки че миналия месец, реч на Алекс по адрес на Пекин събра над 26 000 харесвания и близо 3000 коментара,което си беше прецедент!

Е, ти сам си си отговорил.
Какъв тредс/мредс и разни тик/ток тъпотии или както им вика Ряпата - онлайн просяци
Когато Ергенът чукне над 20 000 реакции да заповядат на масата. Simple Smile

# 149
И все пак Игри на волята наистина остава най-гледаното предаване този сезон,а Ергенът - най-коментирано,въпреки че миналия месец, реч на Алекс по адрес на Пекин събра над 26 000 харесвания и близо 3000 коментара,което си беше прецедент!

Е, ти сам си си отговорил.
Какъв тредс/мредс и разни тик/ток тъпотии или както им вика Ряпата - онлайн просяци
Когато Ергенът чукне над 20 000 реакции да заповядат на масата. Simple Smile
Ами социалните мрежи на младите. Бабешкия Фейсбук е пълен с ботове, но си гледайте каквото ви е удобно. Joy
То в Надкаст за Игри на волята други предавания го бият като фен фаворит, ама да гледаме разработената страница от времето на наистина гледаните сезони като 3, 4 и 5.

В темите за Ергенът често се разпалват страстите и се трие много, така че е безпредметно такова сравнение, защото не е реална статистика.

Общи условия

Активация на акаунт