Отговори
# 150
  • София
Тук не можеш да ме пипнеш Simple Smile
Изчел съм всички мнения в темите за Ергенът, аз съм редовен участник там и знам колко се трие и колко не се...

В темите за Игри на волята се трие много повече.
Ергенът: Любов в рая да има макс 5 изтрити страници. Сумарно.
В темите за ИВ беше нещо страшно. Имаме около 30 изтрити страници от началото на формата. Ако не са и повече.

Надкаст отдавна много фенове на ИВ не ги гледат. Не са критерий относно ИВ. Отсвириха ги откакто започнаха да работят с бТВ.
Само хард феновете ги следят. Повечето масовка фенове на ИВ са при Чакала.

Масово има спад на гледаемостта на всички подкасти и той е огромен като проценти.

# 151
Чакам Дизи да дойде да каже, че и това не е реално и че Бг Мама работи за НОВА. 😛
E глупости сега… не ме взимай за мезе.

Иначе поздравления за темата ИВ, от понеделник насам много коментари, много нещо.

# 152
Говоря за Ергенът като цяло, особено за сезон 2. Любов в рая не е особено коментирано, но все пак е от 22.
Обективно погледнато направо бройте спойлерните теми към ИВ, защото почти не се е писало за друго.
Че ИВ е гледано и коментирано не отричам, но че е прехвалено и свръхрежисирано също е факт.

Понеже гледам от телевизор, не бях забелязвала, че Чакалкаст правят повече гледания от Надкаст. Уау. Явно е заради бройката видеа на седмица.

# 153
  • София
За Симона отсега ти казвам, тъй като нея я хванах далеч преди началото на снимките - 2385.

Лооол, Билянче, ами то значи Генерал Ръждавичка (💙) пердаши почти целият каст на Ергенът: Любов в рая! Simple Smile
Стартирала е с 2385 казваш, а сега е с 28.2 хил. Това са грубо +26 хил. Честно казано не си спомням от чутото в Надкаст да има някой участник от Ергенът, който да има повече от 25 хил. скок, но не съм 100% сигурен, мога и да бъркам. Мързи ме пак да връщам данните на Неделчо и Туджаров. Освен Шермин може би, ама да, точно нея не беше записал Неделчо. Както и Габи Бланко. Натали я беше записал и нямаше някакъв голям скок. Бланкото ме съмнява, но Шермин 100% е качила много. Имах си аз, то и песен и посветиха на тази... **$** ...

Кло,
Специално за ИВ, Чакала размазва Надкаст.
Тц, спойлерните теми няма как да ги броя. Знам че се изписаха 5, 6 теми някъде и 90% от коментарите там са били за Игри на волята ама няма как да ги броя. Не става така и не е честно.
Мен сега ме чака тежката задача да изчета всички спойлерни теми, че си имам един мини конфликт и трябва да го изговорим... Grinning

# 154
  • София
Епизод пореден на това "На кой рейтингът му е по-дълъг" и "На кой темата е по-страстна"  Аз си приготвям Popcorn
Но този сезон учудване видях да се минават всякакви граници. Кому е нужно това: цялата тази жлъч, пренесена дори в спойлерната тема, която "била узупирана от разни зомбирани (ако не греша такъв термин видях) фенове на игрите, заради които другите не можели да се вредят"? Че кога някой някъде е спирал при наличие на спойлер да го пусне в спойлерната тема?
А тази глупост за броя последователи има само един отговор: Калин в момента има 25К (като в началото бяха май около 900). Това прави увеличение с повече от 2700%. И то при наличието на vidalmedia, която менажира профилите на всички участници от Игрите. Кой от друг формат може да се похвали с такова процентно увеличение? Може и да има, но нека да се покажат факти.
Хайде със здраве, Весели празници, и си пожелавам занапред по-малко "с рогата напред", няма никакъв смисъл да се противопоставят формати на една и съща продуценска компания.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 12:26 от dido2k

# 155
Ще си пиша каквото и колкото искам.
В момента темата за Любов в рая е пълна със спойлери, защото хората не се прехвърлят в оригиналната тема със спойлери, тъй като тя наистина беше само с Игри на волята. Но не, не е била узурпирана…

Да са истински спойлери като на Биляна и Ковид, обобщения на статистики, напасване на информация нямам против - проблемът беше, че сигурно 50% от мненията бяха “Ама наистина ли Миро, ама как така”… и доста често не се взимаха предвид молбите ни да се пише за кое предаване се говори.

# 156
Oт 5 януари тръгва новият сезон на “Черешката”.  В промото се мернаха Теодор и Недялко от Игри на волята 7, Мути и Михаела от Биг Брадър 7, Веселка от Биг Брадър 6, Къщата на инфлуенсърите 2, Мис плюс сайз 1, Елате ми на гости и др.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 12:57 от diziler

# 157
  • Разпиляна във въображението
За Игри на волята съм чела основно как са нагласени, сценарии, намеса на продукцията... обаче учили децата на спорт и т.н. Предполагам ги учи и на нагласени игри, симпатии и т.н. Някак не е спортсменско Simple Smile

# 158
Някой се е избъзикал с победител в ИВ в уикипедия

# 159
  • Другата България
Скрит текст:
В момента темата за Любов в рая е пълна със спойлери, защото хората не се прехвърлят в оригиналната тема със спойлери, тъй като тя наистина беше само с Игри на волята. Но не, не е била узурпирана…
Да са истински спойлери като на Биляна и Ковид, обобщения на статистики, напасване на информация нямам против - проблемът беше, че сигурно 50% от мненията бяха “Ама наистина ли Миро, ама как така”… и доста често не се взимаха предвид молбите ни да се пише за кое предаване се говори.
Това стана, защото на много ранен етап изтече името на победителя.
И не толкова в темата, колкото в групите във ФБ.
А знаеш, че масово се преписва - едните от другите, независимо в какъв ред и каква обратна връзка.
Аз умишлено не влизах отначало в спойлерната тема, но в групите за Миро се заговори много рано, после като започнах да я чета, и там вече имаше инфо. И отново ще кажа - за мен именно от НОВА целенасочено спуснаха името толкова рано, именно за да се гледа и да се говори как това нещо с Миро “няма как да стане“ и “ама защо така, бе Миме.“ Знаеш - скандалът продава.
До последно имаше хора, които не вярваха не защото не вярват, а защото не искат да повярват, толкова харесван беше, е Калин.

# 160
Скрит текст:
Това стана, защото на много ранен етап изтече името на победителя.
И не толкова в темата, колкото в групите във ФБ.
А знаеш, че масово се преписва - едните от другите, независимо в какъв ред и каква обратна връзка.
Аз умишлено не влизах отначало в спойлерната тема, но в групите за Миро се заговори много рано, после като започнах да я чета, и там вече имаше инфо. И отново ще кажа - за мен именно от НОВА целенасочено спуснаха името толкова рано, именно за да се гледа и да се говори как това нещо с Миро “няма как да стане“ и “ама защо така, бе Миме.“ Знаеш - скандалът продава.
До последно имаше хора, които не вярваха не защото не вярват, а защото не искат да повярват, толкова харесван беше, е Калин.
Да ти кажа честно - не мисля, че са толкова умни... Тушев, който го имаме за мастърмайнд на такива продукции го видяхме, че изобщо не може да усеща зрителските нагласи сега в Любов в рая, когато след заснет сезон се наложи да правят много повече епизоди от предвиденото.
За мен победителите в ИВ изтичат от хора, които искат да се похвалят колко много знаят.
Но любимото ми разкритие е когато потребителка беше чула при зъболекаря си, че някой от средите печели Игри на волята 6 и знаехме, че е Рълев още преди да започне излъчването.

# 161
И понеже в темата има много “фенове” на Евровизия, да добавя, че  редица държави се отказват участие и ще бойкотират конкурса, заради това, че отново Израел са одобрени да участват догодина. Причината за бойкота е военната агресия и геноцида в Газа. Вчера се оттеглиха Испания, Ирландия, Нидерландия и Словения. До дни се очаква същото да сторят и Белгия, Швеция, Исландия и Финландия.
От Израел знаеха за това и не се оттеглиха доброволно, въпреки че знаеха какво ще предизвикат. България, както винаги без мнение, все разкрачени,  след години мълчание, догодина ще участваме, че даже и вътрешна селекция ще имаме, а тя ще се излъчва по БНТ (най-вероятно февруари).

# 162
Ами не знам, мен не ме вълнува чак толкова много Инстаграм, Билянка е по него и ги засича кой с колко е започнал и колко е качил след сезона. Simple Smile
Имай предвид, че скандала и пошлостта винаги продават повече. Следват ги основно разни мъже чекиджии, за да гледат вулгарни полуголи снимки.

Докато в Игри на волята се дава пример на малките деца, да спортуват и да следват мечтите си.

А пък когато някоя ергенка задмине Мирела по брой последователи, да заповяда да се похвали. Bowtie

И междувременно, ей така от нищото нов рекорд за Бг мама:
1069 онлайн маймунки на клона по време на финала на финала на сезон 7.
Ама това е някаква измама явно. Бъг в системата. Чакам Дизи да дойде да каже, че и това не е реално и че Бг Мама работи за НОВА. 😛

Привет! И аз следя статистиките за финалите. За Ергенът 2 имаше 1 362 онлайн, което според мен е рекордът до момента. Ергенът 3 достигна 1 326 онлайн — малко по-малко, но пак впечатляващо. Като цяло класическият формат държи средно по около 1 000 души онлайн на финал до този момент. Ще видим в понеделник колко ще направи Ергенът: Любов в рая.

# 163
  • София / Пловдив
Този сезон в спойлерната тема всъщност имаше най-малко спойлери 😄
Относно подкастите, аз лично, вече не ги гледам заради времетраенето им. Неам нерви, както се казва, излишно време също. Да намалят малко празните приказки и може да вдигнат интереса отново. А, да, сетих се още нещо, понеже знам, че ни четат тук, дано ме прочетат внимателно 😁 няма ли ви и в спотифай, спукана ви е работата. Поне докато съм в колата мога да слушам, но иначе да имам 2 часа близо свободно време за глупости, няма как.

# 164
Е това е твоята гледна точка. Не всеки ползва спотифай и не всеки кара кола. А подкастовете може на 1.25х скорост да се слушат и телефонът на ютюб със заключен екран да си свири в слушалките докато си вървя по улиците, не ми пречи. Подбирам какво пускам и повечето подкастове ги прескачам. Например Дино от ИВ си пускам, най-много и Траян. Но разни лигли, дето не знаят как са попаднали там, обаче с фикс идея “жена да спечели”, мерси.  От Брадъра гледах/слушах само 2 подкаста. А при Надкаст отдавна прекаляват с времето, Неделчо редовно е неподготвен, коментира, без да гледа  всичко, разводнява с нещата от живота… Ако е Надкаст БЕЗ гост, вече не слушам. Ако е с някой по-специален гост (например Шермин), си пускам. Не е нужно да си губим времето с плява. Подкасти и плямпане да искаш в интернет. И 24 часа да ги слушаме, времето няма да стигне.

Общи условия

Активация на акаунт