Отговори
# 195
Кошмарите имат много висок рейтинг за поредното повторение (не, че не ги гледам и аз за пореден път де Laughing )

# 196
Аз наистина не мога да повярвам какъв е този висок рейтинг за "Кошмарите". Някои епизоди ги излъчват поне за 6 или 7 път 😳. Обаче българина си ги гледа и това е. И после искаме нови епизоди... Та на Нова им излиза много по на оферта да си бичат повторенията,вместо да влагат в нови епизоди. Което не ги оправдава де!!!

# 197
Много добър финален рейтинг за Ергенът: Любов в рая, което можеше да се очаква.
Е друго си е да започва в 20 ч. Иначе в 22.15-23.45 половината аудитория из страната спи Wink

Много ми е кеф, че този дивак (т.нар. “кобра”) загуби.

Това с Кошмарите е много странно.
Да видим каква ще е аудиторията на Сам вкъщи, тази година се излъчва по Нова Wink

# 198
Не знам до колко да вярваме на този сайт , но споменават, че от Нова ще пасуват с две от предаванията, за които беше обявен кастинг - "Женени от пръв поглед" и "Борба до ключ" с Иван и Андрей. И за двете се казва, че не са харесали хората дето са се явили на кастинг.

Аз никъде не виждам и новини за The Floor? Очаквах да го пуснат сега Януари между сезоните, но го няма в програмата.

# 199
Много добър финален рейтинг за Ергенът: Любов в рая, което можеше да се очаква.
Е друго си е да започва в 20 ч. Иначе в 22.15-23.45 половината аудитория из страната спи Wink

Много ми е кеф, че този дивак (т.нар. “кобра”) загуби.

Това с Кошмарите е много странно.
Да видим каква ще е аудиторията на Сам вкъщи, тази година се излъчва по Нова Wink
Сам вкъщи се излъчва по Нова от 2023,така че не е за първи път 😁. Помня даже,че миналата година беше най-гледаното нещо за седмицата, в която го излъчваха.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 21:03 от Krushmar

# 200
  • София
Гласувах в анкетата (при положение, че не гледам изобщо брадърско/ергенски предавания - на доста от питанките съм "пас").
А там, дето съм отметнал, че гледам "други" ТВ/предавания - моите са научно-популярните канали, има поне 10 и във всеки един час имам какво да гледам там. За разлика от т.нар. "национални" канализации.
Да си пожелаем "Рождество" и за нови хубави и грабващи програми от екраните (ама, надали) - а на всички тук: Честити Празници, спокойствие, уют, веселие и здраве.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 18:06 от EmBrother

# 201
И на теб весели празници, Емо, жив и здрав да си Wink  
За анкетата ще ти е лесно, ако си гледал по-малко неща.
И да, @Krushmar e прав/а, вярно, че НОВА излъчват напоследък "Сам вкъщи", цялата поредица.

Може и нова анкета на тема какво сме гледали на Нова година Wink Ама не разделена на телевизии (защото често се сменят), а на предавания / концерти с опция за кликване на всяко.  "Сватбарски мераци", "Евро кабаре", "Новите години на БНТ", „Кой да знае?“ и „Колко ми даваш?“, Концерт на Галена (БТВ),  Новогодишна програма с Гала и Геро (Нова) и т.н.

Отсега знам, че новогодишната словесна диария на Мунчо (Кремълския президент) ще я пропусна с голямо удоволствие.

Ето и празничните програмни намерения на  БТВ
https://www.btv.bg/za-btv/spetsialno/koleda-i-nova-godina-po-btv … hte-iznenadi.html

БТВ 31 дек.
20.00 Кой да знае
22.00 Галена: Еуфория

https://www.btv.bg/programata/?day=2025-12-31

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 12:28 от diziler

# 202
# 203
Браво, много се радвам. Този е класически самонадеян надувко, с безцеремонно държание и самочувствие в излишък.

Нова ТВ също залага на чалгата на Нова година. Ивана, Десислава, Фики Стораро при Гала. А след полунощ: сръбски турбофолк: Драгана и Миле...  Падението е пълно!

# 204
  • София
Топ 25 програмите през седмицата: 15.12 - 21.12

Новините на бТВ са лидер.

Ето и разбивка на основните предавания на bTV през есен' 2025 г.
Лошото е, че липсва Кой да знае?

# 205
Аз никъде не виждам и новини за The Floor? Очаквах да го пуснат сега Януари между сезоните, но го няма в програмата.
Имаше рекламен анонс, че започва от февруари.

# 206
Имаше рекламен анонс, че започва от февруари.

Интересно, значи все пак ще го включат в пролетният сезон. Много добре, защото започвах да си мисля, че ще го издумкат някъде май-юни.

И какво излиза към този момент. Имаме Капките, Хелса, Турнирите, Кошмарите и The Floor. Има място за още нещо.

# 207
Оуу... турнирите? Там положението е тотал щета.

# 208

Ето и разбивка на основните предавания на bTV през есен' 2025 г.
Лошото е, че липсва Кой да знае?

Значи това е истинският среден рейтинг включващ всички епизоди. Излиза, че седмичната таблица, която качват съдържа просто най-високорейтинговият епизод за седмицата, а не средния резултат от всичките епизоди. Което е доста подвеждащо. Ще трябва да си прекроя моята табличка вече с точните рейтинги.

# 209
Турнирите сигурни ли са? На мен ми казаха,че тази година нямало да има. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт