Какво ще купя отново - 12

• 43 888
  • 360
  •   7
Отговори
# 345
Denis, благодаря, че препоръча и продукта им за целулит.  Ще видя да го взема от някъде.
Трябва ми нещо за целулит и на мен.

# 346
На няколко пъти срещам в различни мнения ttmarket, в София има ли физически магазин?

# 347
На няколко пъти срещам в различни мнения ttmarket, в София има ли физически магазин?
На страницата им има информация за физически магазини само в Русе. За останалите - онлайн, но асортиментът бил по-ограничен: https://ttmarket.bg/page/za-nas?_gl=1*18pjhit*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAssfLBhBDEiwAcLpwfr6wXAFDr6w9kKeZx-HnVgUXRtmJ0HOzofCWRHVvKb9hm9wT0TSz5BoCKekQAvD_BwE

# 348
  • оттам, откъдето започва България
Мноооооогго вкусни!

# 349
  • Пловдив
Определено останах много доволна от този препарат за почистване . Водят го обезмаслител и няма никаква миризма. От начало хич не вярвах , че ще свърши някаква работа . Сега ще си взема и други неща от тази марка . Наистина си заслужава и не е само реклама.

# 350
  • София
Ще купя, още утре, отново, това Песто от босилек и шамфъстък от
  2.30€/4.50лв.

# 351
  • оттам, откъдето започва България
За какви ястия го ползваш?

# 352
  • София
За какви ястия го ползваш?
Паста, пица, салати - добавям към дресинга... към различни меса - печени, пържени, ... панирани сиренца или сиренца печени в ЕФ ( режа на парченца, мажа със зехтин и малко от пестото и пека)... напр. днес го хапвахме с пилешки филенца Simple Smile
Опитваш и преценяваш, спрямо твоя вкус Simple Smile

# 353
Аз харесвам песто дори и на препечена филийка с масло или слагам в доматена салата. Преди бях купувала от Лидл от това песто с шамфастъка, но лично аз предпочитам обикновеното.

# 354
Определено останах много доволна от този препарат за почистване . Водят го обезмаслител и няма никаква миризма. От начало хич не вярвах , че ще свърши някаква работа . Сега ще си взема и други неща от тази марка . Наистина си заслужава и не е само реклама.
Откъде купуваш?
Иначе името е един път!😅

# 355
Името му отговаря на български. Препаратът е турски. Там е 5 лв., а тук 10 без доставка. Ако искаш!

# 356
Кисели деликатесни краставички на Оберон. В Билата при нас на промоция ги пуснали и си взех да опитам. Приятно изненадана от качеството, а даже не съм чак голям фен на кисели краставички. Пак ще купя дори и без промоционална отстъпка.

# 357
  • Свети Влас
Много ми харесаха тези крекери:

Мама ги е купила от този сайт, но изглежда са били малко бройки, защото ги няма, има други видове:

# 358
На Оберон са хубави киселите краставички и друг път сме купували. Сега и при нас също са на промоция.

В брошурата видях че има и замразен грах на промоция в Билата. Някой го беше похвалил в темата. Не сме го опитвали досега.

# 359
dolce miele ми беше похвалила кауфландския замразен. Много благодаря за което. Перфектен е!

Няколко пъти купувах промоционални краставички в Билла и все са били меки. Повече едва ли ще им се хвана на въдицата. Съжалявам за спама!

Общи условия

Активация на акаунт